Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 156 888
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък открих това  http://www.himalaya.bg/product/226/asparagus-shatavari-grizha-za-zhenata.html
Има и други интересни неща.

# 556
на мен това ми се случи на 42 години  ooooh!
Фри, и какво стана?
махнах го, не можех да си позволя удоволствието в този момент... Мислех, че ме е хванала критическата, но нещо прокапах тъмно кафяво и на видеозона се видя.
Беше в период след като изтече срока и си махнах спиралата. Почнах хапчета, после ги спрях и уж щяхме да се пазим...

# 557
Добре, че си имала някаква реакция и си отишла на лекар. Peace

# 558
ДАааааа! Joy

# 559
  • Добрич
Аз пък открих това  http://www.himalaya.bg/product/226/asparagus-shatavari-grizha-za-zhenata.html
Има и други интересни неща.

Изглежда интересно, обаче аз около две години има галакторея, за която ми изписваха хормони, от които ставах парцал, и които действаха само докато се пият. Не, че ги пих дълго, но за времето, за което очакваха докторите - нямаше резултат. В крайна сметка с хомеопатични се поддържах около две години, докато се оправя. Затова сега бих се въздържала да приемам нещо, което стимулира отделянето на кърма.

Скрит текст:
С едно изречение: Галакторея - отделяне на мляко, без бременност и раждане.

Иначе в сайта има интересни неща.

# 560
Аз пък си родих на 41 години второто дете. Много лекари ме съветваха да направя аборт, защото на тази възраст не се знаело как ще родя, пък после ме кандардисваха за секцио, но аз си родих нормално и сега съм майка във възрастта на бабите. Моята баба е станала баба на 41-годишна възраст.

# 561
radhika , шапка ти свалям! С най-добри пожелания. Последните години жените раждат все по-късно. По мое време казваха, че женския организъм е най-подготвен за раждане м/у 22 г. и 25 г. И според мен е по-нормално да станеш майка на 41 г. , не на 14 г. Peace

# 562
  • Другата България
Момичета, някоя от вас може ли да ми препоръча някакви...каквито и да  са - билкови, небилкови ...неща за нервност, тревожност, депресивни състояния, абе за откачация?  Laughing
Не точно, разбира се, но горе - долу?
Не знам дали е от това - както казах, трети месец съм без цикъл, досега не ми се е случвало, но от няколко дни аз самата не мога да се понасям, всичко и всички ме дразнят, нервна съм постоянно, за абсолютни простотии изпадам в истерия, реве ми се, сдухано ми е....терор е над близките ми, това ме тормози най - вече.
Ще се консултирам и с лекаря, но няма да мога да отида идващата седмица, затова ми се иска ако някой е "минал през нещо подобно" да сподели опит. Tired
Егати и случая! smile3514 smile3511

# 563
Мери, валерианче пробвай. Hug
Аз не съм фен на психотропни препарати и не мога да дам мнение за нещо друго.

Ти ямса пиеш ли го?

# 564
  • Другата България
 Hug Heart Eyes
Ама аз не искам психотропни, не бих си го причинила, нещо от всички тези Мирифемин, Фемовита, Ремифемин /сори, ако не ги пиша правилно, но досега не съм пила нищо освен Дивия Ям/.
Нещо от тези, то има още сигурно 123456789 вида, чета, чета - горе долу едно и също, а искам да се акцентира на това, щото нищо друго ми няма - спя си, нямам вълни, абе нищо, само дето и детето си не понасям Confused Cry, направо ми идва да се гръмна.
Не пия Дивия ям вече, явно не действа, мажа се с Прогестогела /все пак/, от него дали може да е? Thinking
Чета за едно "Мабел", някой пил ли го е? Че е 40 лв., да знам да се хвърлям ли изобщо?

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 20:18 от Merri_An

# 565
Мери, ако си като мен, с обратни реакции Sunglasses, напълно е възможно да е от Прогестогел-а.
Аз когато започнах за пръв път да се мажа, имах главоболие, безсъние, абе нещо като твоите проблеми.
И питах една мама, че тя беше писала, че е много доволна (всъщност повода беше косопад, не цикъл), тя категорично каза, че не можело, той действал успокояващо и даже много се спяло от него. Crazy
Да, ама сигурно на нормалните хора така действа. Wink
На мен ми действаше супер изнервящо! Mr. Green Mr. Green

Ти гледай сега цикъла да се появи, после ще те отпусне откачацията! Heart Eyes Hug

# 566
  • Другата България
Аз че съм сбъркана, сбъркана, ама това е ужасно ужасително нещо, смятай аз щом не се трая какво е за останалите! #2gunfire /себе си гърмя в случая/.
А, аз имам направление, ще ида на лекар, но последния път ми изписа противозачатъчни, егати и лекарите значи, хем е жена! Пак ще се пробвам при нея, този път ще съм по - настоятелна за нещо различно, но ще продължавам да чета и черпя опит от препатили хора.

# 567
А защо противозачатъчни?
На моята колежка ѝ закъснява, ходи на лекар и са ѝ изписали Примолут-нор.
Но противозачатъчни? newsm78

# 568
  • Другата България
 Sad Tired 33uu
Хормони.

# 569
Хормони, те и Оргаметрил и Примолут-нор са хормони, но само прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт