Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 739
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
На моята приятелка синът й завърши тази академия, тя беше изключително доволна от учителите. Мисля, че точно на математика ходеше. Ама все пак - толкова години, тя си ги познава. А така наистина е трудно да се вземе решение. Няма ли друг от неговото училище?

# 256
  • Ямбол
Спряха ми водата, точно когато имах намерение да влизам да се къпя.
Косата ми е ужасна.
Нямам време и от бойлера да точа, няма кога да изстине. Оф ще ме съсипят тия от ВиК. Как може такова безобразие. Добре че не мога да псувам, досега да съм ги наредила до девето коляно, обаче какви клетви им дръпнах, чак аз се ужасих.

# 257
  • София
На моята приятелка синът й завърши тази академия, тя беше изключително доволна от учителите. Мисля, че точно на математика ходеше. Ама все пак - толкова години, тя си ги познава. А така наистина е трудно да се вземе решение. Няма ли друг от неговото училище?
Имаме някакви познати деца - също поканени. Родителите, обаче, също се колебаят да ходят ли, да не ходят ли... Освен това датите обявени за лагера са 2 - едната е за 2 и 3-класници придружавани от родители, а другата за 3 и 4-класници - сами.

# 258
Да ходи, разбира се. На 10 си е голям човек вече. Аз не бих се колебала.

# 259
Аз съм се заблудила.
За Елените сигурно не бих посмяла.

Тази година не пуснах голямата на Банско. От което ме е малко срам.
Но на мен 9 часа път с автобус ми се сториха излишно притеснение, което си спестих.

# 260
Ние пускаме сина ни от детската градина още, не му броя вече лагерите, ходил е къде ли не  - на море, на планина, на преходи, на тип "екскурзионно летуване", на скаутски лагер...

Намирам че такъв тип отделяния са много важен етап в израстването на детето. И колкото по-рано, толкова по-добре. Защото после идва един момент, в който вече самото дете не иска, натоварено подсъзнателно, че ако отиде, ще се изгуби, ще се удави, ще се отрови от лошата храна, ще му е мъчно за дома, няма да изкара хубаво  и т.н. и т.н.

И честно да ви кажа, за всичките тези лагери (над 15 са, със сигурност), нито веднъж не е имало извънредна ситуация. Най-"големите" проблеми са били, някоя и друга изгубена или забравена дреха.

# 261
  • някъде ... тук ...
Ако има познати деца и той самият иска, бих го пуснала.
Какво значение, че е на морето, а не в планината. Още повече, че Елените е затворен комплекс, а и са на лагер-школа.

viliandar, всеки уикенд ли пътуваш? Убийствено е Rolling Eyes
Аз още не мога да се оправя от неделно-понеделнишкото пътуване и неспане.
Тази седмица пак ми се очертава подобно и пак от пътя на работа. След това смятам да си почина малко от пътувания.

Беглика и ние го мислехме миналото лято, но не се организирахме. Ще видим сега...

# 262
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря за палците. Констанца пак е супер критична, та не знам. Но според нея другите в стаята били по-зле. И на двете не ни харесва това училище. Мислех, че е било случайност неприятното впечатление при записването -една г-жа само навикваше колегите си. Но днес пак - сутринта ги извикваше един чичко от главния вход без високоговорител (264 деца по списък + родители), само за там не е ясно кога и как ще разберем резултати. Абе, не си струва, дори и да я приемат, да кръстосва София от край до край. В събота е по-важния изпит, там иска.

Констанца ходи на зелено от 2-ри клас, даже май първото беше точно в някакъв бивш соц. лагер до гр.Елена. Драми не е имало.

# 263
Спряха ми водата, точно когато имах намерение да влизам да се къпя.
Косата ми е ужасна.
Нямам време и от бойлера да точа, няма кога да изстине. Оф ще ме съсипят тия от ВиК. Как може такова безобразие. Добре че не мога да псувам, досега да съм ги наредила до девето коляно, обаче какви клетви им дръпнах, чак аз се ужасих.

Купила съм си сух шампоан от ДМ на Балеа. ПОлзвам го в такива случаи. ДОсега два пъти само, но спасява положението за няколко часа.

Искам да кажа, че хората понякога са ужасни.

Искам да ви кажа, че днес започвам щофьорски курс. Страх ме е. Нямам си доверие. Да ама трябва да започна и да го изкарам, защото ми е нужно.

# 264
alina_si,
Браво. Направила си най-важната стъпка - да се запишеш. Ще ти стискам палци.
Не е трудно да се научиш да караш кола.
Трябва ти търпение.
Внимание.
И спокойствие   bouquet

# 265
Ще видим тая работа. Тая вечер трябва да ми е първото кормуване. Притеснява ме как ще взема листовките, как ще ги науча всички тия правила и знаци.

# 266
  • София
Аз бих си пуснала детето на лагер, стига да изяви желание. В детската градина не е имало подобни мероприятия. Ще видим какво ще е положението в училището й.

А аз още се чудя за шофьорските курсове. Моят мъж вече ми отправя съвсем явни заплахи, че повече няма да ме шофира, и ще настъпи краят на света за мен. Иска да изкарам курсовете, да взема книжка и да ми връчи колата. Аз се опъвам вече не знам коя година подред, но натискът от негова страна става нетърпим. И какъв ми е муньо, изобщо не се сеща да ме постави пред свършен факт като ми направи подарък да РД шофьорски курс.  Mr. Green

Алина, успех и смело напред!  Grinning

# 267
Тонка, аз от 5г. почти, шофирам активно....направо се чудя как по-рано не изкарах курсовете.
.

# 268
При положение, че до сега нямам нито един отказ или намръщена физиономия от страна на мъжа ми да ме закара до някъде, не бих се лишила от свободата да мога да карам  Peace А представям си ако беше някой мрънкач...  ooooh! Реален пример с баща ми - майка ми не може да кара, зависима е от него, айде ние с брат ми като взехме книжки, винаги има кой да я закара, но преди - "Айде, айде, моля, моля" и той един важен та сега ли, не можа ли по-рано да кажела, сега работа имал, после... какво после, то на жената сега й трябва  Crazy Ами страх я било да шофира, абе остави ти страх, нямаше да издържа.

# 269
  • София
И какъв ми е муньо, изобщо не се сеща да ме постави пред свършен факт като ми направи подарък да РД шофьорски курс.  Mr. Green

Ох, бе, Тони  Joy Joy Joy

Хиля се как си ме изтипосала в темата с познаването, ама се хиля и под мустак си викам - ще я питам нея след 7-8 години, ще я питам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт