Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 511
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 500
Мен и мъжът ми да ми го каже ме дразни, някак лигаво ми е.... Tired изтървал се е няколко пъти като  е многоо гузен . Та това мила го причислявам към кофти опитите за мазнене  , като гледам не съм единствената с тази асоциация  обаче  Crazy мислих, че аз съм сбъркана.....че много е модерно напоследък. Даже и някоя приятелка да се обърне така към мен бая под вежди ще я изгледам, ама те явно са ме усетили и не се и опитват  Mr. Green

Ама виж слънце мъжото го използва и то като е искрен и наистина разнежен....явно е въпрос на комуникация  Crazy

# 1 501
Аз съм забелязала, че използва при опити за фамилиарнечене. А аз мразя такова. Последно една продавачка ми каза така. Погледа ми беше  Close

# 1 502
Аз съм забелязала, че използва при опити за фамилиарнечене. А аз мразя такова. Последно една продавачка ми каза така. Погледа ми беше  Close
И аз точно от продавачки съм го чувала Grinning

# 1 503
  • Euskal Herria
Бреее, че сте активни... човек да не рече едни кИфтета да изпържи... Е, вече мога да ви кажа наздраве, седнахме да вечеряме. И не, не пия чай!  Grinning  Даже направих и вечерната проверка на домашните  Wink.
Разсмяхте ме - и Куркума, и описанието на малката Жаки.
Деси, добре си дошла!
Хм, направо ме хвърлихте в размисъл сега - ами ако случайно така, отвътре, ме напъне да ви викам "мила", "слънце" и сие... Ще трябва да командировате Белла при мен - да ме дисциплинира.
Куркума, я елате с тоя твой съсед да берете цвят от магнолия - тук тъкмо разцъфват  Mr. Green.

# 1 504

Хм, направо ме хвърлихте в размисъл сега - ами ако случайно така, отвътре, ме напъне да ви викам "мила", "слънце" и сие... Ще трябва да командировате Белла при мен - да ме дисциплинира.

Яна,ние говорим за обръщение от непознати ,а пък тук вече може да се каже,че сме си "наши хора" Grinning

# 1 505

Брех, Бела, ти ще се окажеш мини ми. Точно така реагирам и аз, когато ми кажат "honey", "dear", "love". Направо подлудявам, но понеже съм възпитана, само присвивам очи, правя една фалшива усмивка, и се изнизвам. Но веднъж на една госпожа и казах, че не ми е приятно. А дали ме разбра? Обикновено го правят жени, свикнали да обслужват бабички. Просто не могат да превключат.

# 1 506
Софи, ти си сродната ми душа  Hug  Mr. Green

# 1 507

Яна,ние говорим за обръщение от непознати ,а пък тук вече може да се каже,че сме си "наши хора" Grinning

О, абсолютно.

Ние май изплашихме момичето. Ако чете, да не се плаши. Нямаме нищо против нея. Говорим по принцип. Да поразкаже малко за себе си.

# 1 508
Аз мисля, че тя отдавна отиде в света на принцовете и принцесите (да се чете: дебрите на отчетните).

# 1 509
аз мисля, че новото момиче няма да пише повече.Зли жени среднощни. На мен всеки миже да ми казва както иска, няма да чуя и без това ако има намаление на около. Всички нови да се обръщат към мен, аз съм любезна. Снимки на лични приемам.
проснах се на басейна, но си взех само вода, а е жега и заслужавам бира, но ме мързи да вляза вътре, а както разбтахте съм сама. Демократ стм аз, мъжът ми пие някъде необезспокояван. Добра жена.

# 1 510
аз мисля, че новото момиче няма да пише повече.Зли жени среднощни. На мен всеки миже да ми казва както иска, няма да чуя и без това ако има намаление на около. Всички нови да се обръщат към мен, аз съм любезна. Снимки на лични приемам.
проснах се на басейна, но си взех само вода, а е жега и заслужавам бира, но ме мързи да вляза вътре, а както разбтахте съм сама. Демократ стм аз, мъжът ми пие някъде необезспокояван. Добра жена.

Ти в коя държава беше? От мобилната не виждам почти никакво инфо  Peace

# 1 511
в щатите иначе от Пловдив

# 1 512
в щатите иначе от Пловдив
Пловдииив!  Party

В Щатите си в някой от топлите щати, нали? Флорида?

# 1 513
На мен и други наименования на бебета са ми много странни,както и неща от типа на"ние акахме,папкахме...".Но не смея да се заричам,защото може и да се придобиват с майчинството Laughing

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 01:06 от Осмичка

# 1 514
всички сме за Флорида! В Тексас съм.
ей сега ми се ходи на Гребеца, на полянката с комарите и кампари с портокал ми се пие.

Общи условия

Активация на акаунт