7г безусловна любов :)

• 17 273
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
  • n/a
... СО е най-подходящото място за тази цел.

Подходящо е. Но как да се заблуди дотолкова,
че в цялото нет-гъмжило да се спотъкне баш
на форума? Ще се сдържа и няма да използ-
вам мема за "Случайност? Не мисля!"  Mr. Green

# 61
Поредната тъпа пързалка. Енджой.  Peace

# 62
  Като имаш толкова свободно време за себе си, вземи си оправи малко правописа, това ще ти донесе само полза в кариерното израстване.

По същество - нямам какво да кажа, явно си имаш някакви страхове, поради лошото семейство, в което за нещастие си израснал. Ако искаш можеш да поработиш върху тях, ако смяташ, че ти е добре така, можеш и цял живот  да си останеш сам. Възможно е и приятелката ти да има подобни мотиви, но при жените е малко по-друго. По този начин и губиш времето и я лишаваш от възможност да намери истински мъж и дом, в който ще бъде обичана. Не е работа за жена да живее до старост с още по-старата си майка.

Общо взето, искаше да се похвали, обаче от мисленето му личат само негативи.

# 63
Ааа, не бързай така чела-недочела...

Права си, направо се затичах към щастието  Joy само забравих да питам детето при кого да остане  Mr. Green

# 64
Аз искам да помоля автора да ни държи в течение в годинките напред. Ще е трез интересант все пак да знаем докъде ще стигне... Да не вземе да зачезне сега щастливо и ние да останем да се тревожим за тази хармоничност...

# 65
  • Бургас
Горкото момче  Confused Не е хубаво да обичаш някого за когото си само удобен. Те тогава почват да валят оправданията, как видиш ли, много добре си живеят. Така без сериозности, без големи обвързаности. Мъж в женско тяло ... да бе да ... жената просто не е влюбена. Ама давай повтаряй си, че така ви е добре. Всъщност то си ви е по добре. Ако се съберете на едно място няма да изкарате още много. Само те предупреждавам, че когато тя срещне някой, който наистина я вълнува не се учудвай като разбереш колко бързо си е стегнала багажа и е напуснала гнездото на маминка.

# 66
Ех де да имах такъв късмет и да нямам гадже , да си сваля оковите напълно  Simple Smile
Опсс, оказа че с това ме задържа нямам никакви окови и когато сме заедно имам чувството че съм с ангелче а не с нагла, дразнеща жена дето се опитва да промени мъжа от глава до пети и да контролира всяка секунда от времето му.

Иначе аз  съм й казал, че тя ако иска сега деца да си търси друг, защото е по-добре мъж който е готов да стане баща, отколкото мъж който е неготов и да се пръвърне в изрод от тези които аз съм имал за бащи и дядовци. Жената в повечето случаи е готова да стане майка, при мъжете е друго, трябва да дорастнат, да са стигнали определени цели и да са готови, иначе стават ужасни бащи и децата и жените им минават през ад.Моята съвест е чиста защото съм й го говорил това поне 50 пъти и дори наскоро пак, тя ме е уверила че в близките 10 години не иска никакви деца и няма за какво да се притеснявам. Не знам на колко години сте, но новото поколение не бързат да правят деца, искат да пътуват, да постигнат цели, да видят свят.. а не да плодат чеда като кравички. Не съдете всички жени по себе си, щото познавам и други които  не искат още деца а са минали дори 30 Wink не на всички това им е смисъла на живота, не може това да е висшата цел на всеки човек на тая претъпкана планета от 7 млрд души, дето по статистика до края на този век ще сме минимум 10 млрд души с леки отклоения може и 15.. който си мисли че ще има храна за всички и мир при тия цифри е в голяма заблуда, то сега не стига за 1млрд и има размирици.

А жириновски е откачен.. колкото всеки друг милиардер Wink

# 67
Добре де, не се оправдавай Simple Smile дано сте така щастливи още дълги години. Но не разбрах сериозно ли смяташ, че всички връзки са еднакви? Защото аз 2 еднакви не съм виждала. Ако всяка щастлива двойка дотича да пусне тема "N години голЕма лИбоФ", формулата е тази - и никоя друга, ще стане доста интересно  hahaha
Не разбрах и какво да правят онези, които са щастливи, но са обратното на вашия модел, пиши, че е важно  Peace

# 68
  • n/a
Всичко разбрах. Даже и това как Жириновски
за три поста от милионер стана милиардер.
Само едно ми убягва. Що го нарече любов?
Не виждам общо. Не е тъжно, жалко е.

# 69
  • Пловдив
Ох, моето момче, с всеки следващ пост се убеждавам, че си за специалист, а не за Алгафари. Ако искаш кажи от къде си, ние изперкалите бг-мами ще ти дадем координати на "твои" хора, т.е. специалисти в областта, които просто като чета се убеждавам, че са ти спешно необходими.Вярно, че сега е сезона на тези болести, но ти явно не се и лекуваш и сериозно си я закъсал.

# 70
  • София
Абе това - 50 пъти съм и натъртил, че не искам деца хич не ми звучи като пълно щастие.
Направо ми е  Sick
Аз да седя с някого 7 години без развръзка - е нема да стане просто. По-добре ще се забавлявам сама!

# 71
  Не бе, между младите и необвързани хора има такива неща. Вие не знаете, защото рано сте се оженили.

Удобно и необходимо е да имаш партньор, като ти потрябва,  с когото да ходиш на разни готини местенца или по разни партита, а също и за секс, разбира се. Естествено, и двамата не искате да се ангажирате и ви е много добре да си идете след това в къщи на спокойствие. Това е по- неудобен модел за жената, щото не усеща как минава времето и се похабява в такова ежедневие, но иначе е готино. Също и като искаш да излезеш с някой друг да не ти правят фасони и да си свободен и отворен за нещо друго, по яко като мъж.

Но това няма нищо общо с любовта. Това е просто удобна връзка. Любовта е съвсем друго нещо Laughing

авторът просто е увреден кофти, но той всъщност не виновен, като се замислиш, явно не е видял нищо свестно като модел...

# 72
  • Бургас
 Но това няма нищо общо с любовта. Това е просто удобна връзка. Любовта е съвсем друго нещо Laughing

Пък може и да са младички. Аз с моя мъж заживях официално след 6г. гаджелък ... ама в тях вкарвам 5 студентски години през които бяхме на общежитие (съседни етажи в един и същи блок) и все си мислехме оправдания да не излизаме на квартира двамата. Излишно е да казвам, че приказките бяха подобни Grinning

# 73
Аз се "поразходих" из темата и ....ми е чудно що се наричат "връзка" отношения тип ученическа врътка-"аз при мама, той при татко и чат-пат се срещаме за малко секс"?    newsm78

Аз такива "връзки" имах, Га бЕх на 17-18-20 години.....
Ама да си на 30 или още по-зле, на 30+ и да наричаш това връзка?    Thinking
Най-малкото, в природата и в живота константи просто НЯМА.И ако нещо, без значение връзка или друго, не търпи развитие с години, то просто изчезва ....
Затова и препоръчах на автора да се оглежда за ново гадже, щото така както са я подкарали, с тая няма да изкара още дълго.

# 74
Ако сте млади, динамични и не искате деца, има още поне 20 начина за креативно обвързване. Само че май нямате капацитет за такова. Ето само няколко примера:
- да построите заедно радикално дизайнерски апартамент или къща, местенце за двама с много стил, което да е достойно да влезе в списание.
- да посещавате наистина екзотични места- Камбоджа, Непал, а не да търкате задници по чакълите на Тасос.
- да градите съвместна блестяща академична кариера.
-  да станете куратори на собствена галерия.
- да емигрирате и да изградите радикално стилен живот в друга страна.

Само че вий сте обикновени махленски българчета със заплатки по 1500, по някой смартфон и парцалче, мама и тати ви гледат, имате наследствен апартамент някой ден и изобщо живеете в такива смешни и тесни граници, пък се пънете за стил и едва ли не аристократизъм.

Общи условия

Активация на акаунт