7г безусловна любов :)

• 17 244
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
"никога не си сменя настроенията" като положително качество ли беше изтъкнато Mr. Green

Всички сме правили кариера, че и по екзотични места сме почивали, ама пък толкова прозорливи като приятелката не сме станали, защо така  Thinking Mr. Green

# 16
  Това реклама на Мадлен Алгафари ли е? Много бездарно, трябваше да вкараш и общ дом, и деца...

# 17
По заглавието реших, че темата ще разкрие някоя "тайна" за запазване на безусловната любов, а той авторът говори за връзка ниво гимназиален курс... Не мога да скрия разочарованието си.  Laughing Съжалявам, но това, което си споделил, ми звучи много инфантилно. 

# 18
Повечето мъже (или поне представящи се за такива), които влизат в "Семейни отношения" напоследък, звучат като напудрени кокони, които диктуват гласово постовете си, да не им се изтъркат маникюрчетата  4470  
Инфантилни кифльоци, на които не им стиска да поемат отговорност и да се впуснат в една истинска, реална и изпълнена с битовизми връзка.

Много тъжно, много.

# 19
Чудесно , радвам се за вас  Laughing

"а също казва че е и мъж в женска кожа и че жените са калпави хаха "

това обяснява много неща , остава да кажеш сега ти какъв мъж си , така де  Whistling  Laughing

# 20
Аз пък не мога да разбера, от какъв зор ще съм все с един и същи 7 години при това положение без никакво развитие. Ми аз мога да съм през това време със седем различни, много по-интересно и вълнуващо ще ми е.

# 21
Няма такова нещо Simple Smile или това е щото приятелката ми казва че жените са калпави и за тва ма зехте за жена, сигурно и за мадлен ме мислите хаха 

Лесно е да се пусне клипче и да се каже шега, трудно се дават доводи, защо над 2/3 от браковете се развалят, що всеки е с някви любовници, терзания и т.н. Най-заможният ми адвокат е бракоразводен.
Ако този съвместен начин на живот беше естествен нямаше да сме свидетелите на толкова разводи и семейни разриви, брака е на път да отпадне.. не напразно са се родили термини като "щасливо разведен". Дадох пример как "окованият" ми фр се скъсва да ходи, а аз като свободен нищо не правя и това е малка извадка.

Мадлен е описала много добре за това че не можеш да "притежаваш" един човек и да се разпореждаш с него, да му казваш какво може и какво не може.. Е можеш но ще си поемеш после и пълните последствия на един мамещ мъж или пасивен мъж без живеотец и желание за нищо. Това не го казва само тя, а и други чуждестранни автори по психилогия, които мислят че отношенията м/ж двойките в момента са не естествени. Който може чете, осмисля и разбира / па било Мадлен/, който не пуска тема "хванах си любовник". Как да е, никой в нищо не убеждавам, всеки сам си кове съдбата.
Поздрави

# 22
Бракът или живеенето на семейни начала с някого не означава, че го притежаваш и можеш да му казваш какво да прави  Crazy

# 23
  Приятелката ти е типична млада жена, която още няма ангажименти. И ний сме били такива, и ний сме поддържали неангажиращи връзки...Те са си точно такива - за забавление, докато намериш някого, с когото искаш да създадеш дом и деца. Сега и губиш времето, щото сигурно е сравнително млада, но много скоро или ще трябва да се събирате, или ще си намери друг и до година ще гледа бебе.
 Тогава ще И е кофти, че 7 години от живота и са отишли с някой, който не я е обичал достатъчно и когото тя не е обичала кой знае колко.

Забележи, че въобще не съм привърженик на бързото събиране, нито пък раждането на деца веднага. Но аргументацията ви е глупава.

# 24
Звучи ми като принцеса на кифлите...Прави кариера, докато майка й я гледа като бебе  ooooh!
Потрисам се от жени, които нямат умения да създадат дом и уют...
Пък нека си е психически силна....

# 25
  Може да не иска да създава дом и уют на този точно екземпляр, ако ме разбирате Laughing.

# 26
     Цветно си представих как двамата притичват от апартамент до апартамент и разнасят ревящото бебе, докато проектотъщата готви и пере.
     Hermod, мъже като теб са подходящи за закуска, но не стават за вечеря. Поведението на безусловно влюбената ти приятелка ясно го показва.

# 27
Аз се съмнявам и в нейните способности, щом оставя майка й да й пере и готви  ooooh!
За да има 'успешна кариера" е не по-малко от 26-7-8г....и пак не бих го нарекла кариера.

# 28
  • Пловдив
И на всичкия този "розов" живот с приятелката ти, защо ти е за Бога да пускаш тема в БГ-мама и да се обясняваш на някакви си там задръстени домакини и да ни отваряш очите как да живеем фрий и как да си запазим безусловната любов.  newsm78  Нещо не ми се връзва, може би да ти е доскучало това безпроблемно същуствуване или пък  възвишената ти приятелка, или може би обиколихте вече всички екзотични местенца по света, какво точно  има та влизаш тук и пишеш по женски форуми  newsm78  ааа, може би искаш да помогнеш на нас бедните, незадоволени и нещастни омъжени жени, че пък и с деца на всичкото отгоре........... 
Боже, прибери си вересиите!  #Crazy

# 29
  • n/a
Преди да се пръкне "щастливо разведен" много дълги
години е имало "щастливо женен". Нямам намерение
да убеждавам колко е готино да си женен. Впечатля-
ващо е с каква скорост се клишира животът без анга-
жименти към никого. Естествено е Мадлен да пише
подобни статийки, за да събира клиентела. Но някак
неестествено е младите хора да са толкова едномерни
и безкритични, било то и само заради едното бунтар-
ство. Направо тъжно.