7г безусловна любов :)

• 17 225
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
Аз се съмнявам и в нейните способности, щом оставя майка й да й пере и готви  ooooh!
За да има 'успешна кариера" е не по-малко от 26-7-8г....и пак не бих го нарекла кариера.

Можеше да е по-зле - приятелката да живее сама, а той с мама.

# 31
Кажи сега сериозно защо не живеете заедно? Не вярвам да е заради чистенето и готвенето, него може да го върши някой друг (и под друг не визирам майка ѝ).

# 32
Вие връзка нямате. Просто приятели, които се виждат от време на време.
Ако имаше любов отдавна да сте минали на следващ етап Simple Smile
Всъщност говориш за живот, в който не поемаш никаква отговорност. Не всеки обаче харесва такъв тип живот, за много хора това е празно съществуване.

Всъщност никога не съм разбирала стремежа да се поставят всички връзки под един знаменател. Абсурдно е. Статиите и съветите на психолозите са си бизнес, тях ги разбирам Simple Smile

"Моята" истина е, че "не е нужно да си "красив", достатъчно е да намериш същия "изрод" като теб!"  Mr. Green а именно човек с твоите разбирания за живота. Така никой никого не се налага да натиска, променя, контролира и т.н.

Аз не съм имала кофти баща, но пък излизаше често сам. От дете това ми беше неприятно и знаех, че никога не бих приела такъв тип семейство. Обичам да излизам, да се срещам с хора, да посрещам у нас, така че когато има повод - просто се забавляваме всички заедно. Мъжът ми е същият. За 18 г. нито един от двамата не е проявил желание да излезе сам вечер. Дори не е обсъждано, просто сме си такива. Ясно ми е, че за друг това би било ужасно. И съм сигурна, че наистина е така. Затова сме различни. Важното е да съвпадат моите с на партньора ми нужди, както и твоите с тези на твоята приятелка, а не моите с твоите.

П.П. 7 г. за нищо Simple Smile ела след 3 пъти по 7 и ще видим колко полезна е този тип връзка.

А не разбрах на теб кой ти пере, готви, чисти - тези, човешките неща, без които не може.

# 33
  • София
Абе, не ти ли изпере чорапите - не е любов това. Безотговорна работа.

# 34
Чорапите всеки да си го пере. Но друго си е да знаеш, че след работа си баща/майка и съвсем друго, че ще идеш да се излегнеш и да си чешаш...  Laughing

# 35
Много дълги години щасливо женени? Единият дядо пребиваше баба ми, другият дядо изостави майка ми и жена си , вторият баща на майка ми изневеряваше на поразия и се напиваше..  баща ми и той  пиене и проблеми и проблеми.. може да е от мойта тераса ама щасливо женени около мен не съм видял. И тука не броя всичките ми познати и приятели около 28-32 дето масово са с проблеми, някои са бързали с бракове, деца, сега разводи и т.н. При цялата тази информация няма при мен как да не си взема бележка.. а и най-забавното е че от възрастни хора като съм получавал съвети, жените викат айде деца, етц. мъжете казват не бързай, мисли, вземи си времето. Да не говорим че всеки възрастен мъж ми  е казвал за промяна в отноешението когато се бракуват и се вземат за даденост.  

Малко на майтап ма може да играе роля. Последно проучване разбули мита че хората са приличат 99.99%, това важи само ако са от един пол. Ако са различен пол, има 2% ралзика м/ж тях, което значи че мъжа има по-малка разлика с шимпанзе (под 2%) отколкото с жена.  Разбира се шегувам, но е възможно нещата да са свързани и от там да идват огромните различни нужди които имат 2-та пола.. жените имат нужда от уют, дом и т.н, мъжете от признание, затова и младите татковци дето тикат колички не сият особено от щастие, пък вие ако искате отговорност го наричайте.

Нали хората са различни, явно има мъже които както описа жената отгоре са свикнали да правят всичко заедно, но има и такива които постоянното висене на приятелката им/жена им до тях ги дразни, досажда, пречи им да работят или забавляват  и  отчуждяването настъпва. Жената до мен ако не ме прави щаслива, то чистенето, готвенето или децата й няма да спрат неприязма ми към нея. Всъщност апартамента ми го чисти фирма и ям навънка или с доставка, единствено пералня си пускам, но не за всичко, използвам химическо.. и за това не ми трябва жена домакиня, трябва ми жена да ме прави щаслив и моята ме прави  Simple Smile Ако е постоянно до мен да ми врънка, да ме тормози и занимава и да нямам лично пространство ще откача, ще ме дразни и намръзне.. така и от работата стреса ми е достатъчен че още жена да ме тормози.. камо ли да ми настоява за деца когато знам че не съм готов. Разбира се моята всичко това го знае, говорил съм го и нея напълно я устройва.. Мъжете си обичат личното пространство, на някои късно го разбират или пък си взимат жени с които това е невъзможно.. аз още в началото си казах какви са черните ми ризи и какви планове имам, не съм излъгал никой с нищо.
М/ж сега се сетих че Жириновски (руският милионер) така живее ,на жена си е взел палат и той е в отделен палат. Май към това се целя и аз хихи  Whistling  мъжете сме големи прасета, ма някои сме наявно с това и си признаваме и май за това ни обичат

# 36
Здравейте,
...
Поздрави
На това може и да се върже някоя осмокласничка, прекаляваща с любовните романи.

# 37
  • София
Много дълги години щасливо женени? Единият дядо пребиваше баба ми, другият дядо изостави майка ми и жена си , вторият баща на майка ми изневеряваше на поразия и се напиваше..  баща ми и той  пиене и проблеми и проблеми.. може да е от мойта тераса ама щасливо женени около мен не съм видял.
Виж сега, ние не сме виновни, че си с фамилна обремененост и че не си живял в нормална семейна среда. То и моите родители са разведени и не съм виждала баща си от незапомнени времена, но въпреки това намерих мъж, който да ме "излъже" да имаме сравнително прилично семейство.

# 38
  • София
Авторът има крещящ страх от обвързване, поради фамилната обремененост.
Поради това не смее да допусне някого на повече от 100 метра от себе си. Камо ли да станат семейство и домакинство. За безусловна любов тук въобще не може дума да става.
Това е някаква стерилна фантасмагория!
Сигурно се крият като пръцкат. Mr. Green

# 39
  • n/a

hahaha
Яко. Особено силни са аргументите, започващи с
"а моят дядо" или "а моята баба". Железни и не-
оспорими. Разпростиращи се в 99% обобщения  Mr. Green
А Жириновски - не е точно милионер. Откаченост-
та му е много специален довод. Също. Несъмнено.

Аха да изразя поздравления за поста, но се сетих,
че всъщност няма за какво. Има доста да порабо-
тите върху начина си на разсъждение.

# 40
А защо да гледам другите?
Както много са били щастливи, така и много нещастни. Важно ми е как е при нас, другите да се оправят.

Интересно ми е, ако всички живеят отделно, как се предполага да оцеляват децата? Как ще убедиш едно дете, което расте с двама родители в един щастлив дом, че трябва задължително родителите му да са отделно?

Написах го напред - ако не си пасват, нормално е да имат големи проблеми.
За тях е най-добре въобще да не са заедно, камо ли да живеят под един покрив. Съвсем нормално е да не изпитват желание да бъдат повече време заедно, дори всичко им подсказва, че трябва да са по-рядко един с друг.
Когато обаче срещнеш човек като теб всяка клетка в теб иска да си с него. Тогава нито те интересува какво става в чуждите семейства, нито какво пише по статиите  Mr. Green

# 41
  • Пловдив
Много дълги години щасливо женени? Единият дядо пребиваше баба ми, другият дядо изостави майка ми и жена си , вторият баща на майка ми изневеряваше на поразия и се напиваше..  баща ми и той  пиене и проблеми и проблеми.. може да е от мойта тераса ама щасливо женени около мен не съм видял.
Виж сега, ние не сме виновни, че си с фамилна обремененост и че не си живял в нормална семейна среда. То и моите родители са разведени и не съм виждала баща си от незапомнени времена, но въпреки това намерих мъж, който да ме "излъже" да имаме сравнително прилично семейство.
Да, за съжаление на него му се отразило сериозно, но на умственото развитие.  Joy Joy Joy

# 42
  • София
Накрая май ще се окаже, че авторът само си мисли, че има гадже.  Mr. Green

# 43
  • София
А тя  не знае! Joy

# 44
  • Пловдив
Накрая май ще се окаже, че авторът само си мисли, че има гадже.  Mr. Green
Точно "гадже" си има. Такава връзка е "гаджосване" - нагласени, излизат, ядене, пиене, тез три работи. А вкъщи чисти мама-тъща.  Laughing Laughing Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт