''Шоколадова коса''-5

• 111 023
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Жармен, и при мен е така  ooooh!
Макар,че с последното шоколадово има доста изсветляване и си личи, има напредък.
Дев, натуралното кестеняво не би следвало да има червен отенък, но то на мен не ми харесва, аз точно се опитвам да избягам от това сивеещото кафяво.Искам по-топли тонове-златисти, червеникави.
И за да видите какво имам предвид, и ако можете да си кажете мнението също така-ето ви снимки на последният ми цвят:
чисто, скучно, пепелно сиво-кафяво, на различна светлина е много светло, към кестен, с леко червено, но такова е само на светлина, иначе цвета е тъмен, тъмен...

А искам това:

дори и това може

Само, че последните два пъти, при два различни фризьори не стана. Все си е почти черно, с отенък леко златисто-червен, дори в началото на сълнцето избиваше едно лилаво-червено, пълен ужас. То поне чисто червено да беше, по нямаше да ме е яд.
Не искам нещо невъзможно, ама...

Това, което искам да постигна е цвета от втората снимка, от поста на Дяволски чаровна  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 17:28 от Miss_Bingley

# 121
  • в огледалото на живота
Мис,2 предложение става,макар и пак да ми червенее на мен.. Blush

Чаровна,момичето от първата снимка е супер  Heart EyesЕй такова кафяво търся аз,землисто и натурално.... Flutter

# 122
Мис,2 предложение става,макар и пак да ми червенее на мен.. Blush

Чаровна,момичето от първата снимка е супер  Heart EyesЕй такова кафяво търся аз,землисто и натурално.... Flutter

Дев, то си червенее, съвсем леко, но аз такова искам
от първата снимка си е баш шоколадово, много, много хубав е наистина цвета

# 123
DqVoLsKi_ChArOvNa,можеш ли да попиташ с кой номер на Фито се боядисва твойта приятелка,струва ми се че стават много тъмни  Rolling Eyes...искам и аз да пробвам Phyto
С 4 ка се боядисва на Фито .Хубавото на боята каза е ,че може да се боядисваш и на 4 седмици .Т.е всеки месец .

Да и на мен много ми хареса кестенявото от първата снимка .А това от последната която съм споделила какво се води?  някой знае ли ?

# 124
Здравейте, искам да ви питам за безамонячните тъмно кафяви бои - дали се измиват след време до естествения цвят? Или като черната, само с ножица...  newsm78

# 125
А за макадемия какво мислите  ?
Аз в момента съм много оранжева ама това е защото си правих едни експерименти в нас Simple Smile

Aз я пробвах миналият месец, много е мазна и ми падна страшно много коса. Няма да я повторя. Иначе покри белите коси добре и цвета е траен.

# 126
Жармен, аз мисля, че ще се получи хубав, тъмен кафяв цвят.
Записах си час при фризьорката. Ще ме боядисва с Колаж, така реших.
Искам да постигна ето този цвят:

Показах й тези снимки, ходих на място гледахме каталозите и обсъдихме цветовете
явно аз имам друга представа, която е малко погрешна, защото мислех, че този цвят се води кестен с леко примесени червеникави отенъци, по-медни дори, но тя ми каза, че това е тъмно златно кафяво не нито кестен, нито е червеникаво

Отдавна искам този цвят и имам нужда от промяна. Каза, че цвета ще ми се получи без проблем, но решихме малко по-рано да се боядисам, че да има време до сватбата да се реагира ако нещо не се харесам. От толкова време искам да се видя с този цвят, за мен е много красив, топъл и иситнки шоколадов.
Здравей,
Кой номер на колажа ти каза за този ефект и на мен мн ми харесва?

# 127
А за макадемия какво мислите  ?
Аз в момента съм много оранжева ама това е защото си правих едни експерименти в нас Simple Smile

Aз я пробвах миналият месец, много е мазна и ми падна страшно много коса. Няма да я повторя. Иначе покри белите коси добре и цвета е траен.
Благодаря аз се отказах от макадемия.За сега боялата на Лореал без амоняк - лореал  продижи все още не се е измила и цвета и е запазен .А се боядисах преди три седмици Simple Smile Мия си косата два пъти седмично след всяко миене слагам и маска за коса Simple Smile .Белите коси все още не са се появили Simple Smile

# 128
Здравейте, искам да ви питам за безамонячните тъмно кафяви бои - дали се измиват след време до естествения цвят? Или като черната, само с ножица...  newsm78

При мен падат, и черните и тъмно кафявите. Напоследък ползвам само Швартцкопф мус боята, но преди съм пробвала и Лореал и Вела. Всички падат.

# 129
Здравейте, искам да ви питам за безамонячните тъмно кафяви бои - дали се измиват след време до естествения цвят? Или като черната, само с ножица...  newsm78
Пада също като  амонячната , но не съм много сигурна дали пада до естествения цвят.С времето толкова съм се боядисвала ,че цвета по дължините ми се е променил и никога не си виждам моя си цвят там независимо с каква боя се боядисвам.Само в корените успявам да си видя цвета .

# 130
При мен черната падаше до степен да се получи някакво странно и гадно нещо - като избеляло с червеникави оттенъци на слънце и тук-там русоляви кичури, но не и естествения цвят, ужасно беше. Около 1 година после я пусках да расте, без да боядисвам. Беше станала до под средата на гърба и преди 3 месеца я кръцнах до врата. И пак не го отрязах цялото, последните 2-3 см са с по-особен цвят.
 А толкова ми харесва черния цвят, че едва го прежалих... Няма ли най-накрая да измайсторят боя, която наистина се отмива напълно  Praynig

# 131
Annie21, аз затова все ползвам муса на Шварцкопф. Досега се боядисвах максимум два пъти в годината. В края на лятото много ме дразнеха оранжево червените отенъци, които придобиваше косата ми от слънцето и водата. Ползвах черно или черно кафяво. Естествената ми косата е кестенява. И с двата цвята се отмиваше равномерно и напълно за два-три месеца. И няма и помен от червено и оранжево. В момента съм с цвят айс капучино и се получи много естествено тъмно кестеняво без отенъци. Единственият минус на боята е трайността. Пада бързо. Това лято ми се появиха бели коси, концентрирани на едно място и ще се наложи да боядисвам по-често. Затова и нахлух в темата. Мисля постепенно да минавам на по-светли и трайни цветове заради белите коси. 

# 132
Значи и аз ще пробвам най-вероятно с този мус. Иначе безамонячни черни съм пробвала всякакви (винаги с такива съм се боядисвала) от Лореал до Палете. Същата работа :/

# 133
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, препоръчайте ми трайна боя за коса.

Моята коса е около 30 см. Десетина са кафяви, а 20см краища винаги ми стават руси.
Естествената ми коса е ниво 5. Дълги години съм се боядисала с 10-ка. Сега искам да съм по-тъмна и с по-близък цвят до естествения, но все не ми се получава. Постоянно краищата се измиват и ставам на два цвята.
Ако пък знаете някакъв метод за самото боядисване моля да го споделите.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт