''Шоколадова коса''-5

• 110 481
  • 457
  •   1
Отговори
# 375
Аз не съм, но напоследък продуктите за коса на Балеа ме разочароват и не бих рискувала. Може да попиташ в "Препоръчано и изпробвано от ДМ" или http://m.bg-mamma.com/?topic=1079844.720
Благодаря !

# 376
Ако искаш да си съсипеш косата.... пробвай Балеа, да.

По-добре поне нещо от сорта на гарниер или лореал, ако ще непрофи боя. Бих заложила на Гарниер.

# 377
Момичета, моля препоръчайте СВЕТЛОКЕСТЕНЯВА боя, но със студен, а не червен подтон. Писна ми всичко да бие на рижо.

Също така, вие като се боядисвате, получавате ли сърбеж по главата? По време на боядисването само? Или нещо съм алергична?
6,17 на Лакме. Аз ползвам 6,13, но слагам тониращ продукт пак на Лакме - силвър.
Става страхотен цвят.

Благодаря ти! При тези на Лакме проявител директно ли се купува? Страх ме е, че като не е в един комплект всичко няма да се оправя. Може ли като за неразбиращ от нищо различно от бои в кутия с всичко нужно вътре?

# 378
Ако говориш за оксидант-зависи от основата и какво се цели. Аз обаче да кажа, 6,17 на моята тъмна коса въобще не прави светлокестеняво. Иначе е хубава боя, да.

# 379
Косата ми с момента е тъмноруса с рижавеещ оттенък.

# 380
По-добре поне нещо от сорта на гарниер или лореал, ако ще непрофи боя. Бих заложила на Гарниер.

на гарние ли са най-добрите дрогерийни бои?
не останах очарована от профи боите и се "връщам" към супермаркетните Simple Smile

# 381
Аз минавам да похваля на лакме поддържащия шампоан - "Оцветяващ шампоан за кестеняви коси LAKME Teknia Ultra Brown"
Не очаквах нищо, но реално върши работа в моя случай - кестеняво върху обезцветена коса, втори месец мина от последното боядисване, а още не са избили кичури рижо.

# 382
Аз лично само веднъж съм ползвала Гарние и не бих повторила. А и често някой с тъмна коса, си купува "капучино", "светъл лешник" и т.н. Grinning и се надява да се получи цвета като на картинката, но няма как. От дрогерийни най-добре ми беше и като цвят и като вид косата с Велатон.
OutOfNowhere, откъде си, има ли в града ти м-н Златна рибка например? Ако да, можеш да отидеш на място да те консултират с кой точно номер боя и какъв оксидант да постигнеш желания от теб ефект. Или пък се огледай за някой салон, който работи с Лакме, да те боядисат първоначално и след това ще можеш да се боядисваш и сама.

# 383
От София съм Simple Smile и аз мислех така да подходя. Само ме е страх да не използвам прекалено силен оксидант. Дано там ме кпнсултират.

# 384
Е, в такъв случай няма от какво да се притесняваш, консултантките там обикновено са добре обучени. Щом ще потъмняваш, оксидантът няма да е силен. Успех и да се покажеш после.
Аз се боядисвам с Алфапарф. В събота ходих за боя като бях решила да взема с тон по-светла, защото досега бях с 6ца. Взех 7ца обаче такава, която се води "интензивна" и станах доста тъмна, добре че си боядисвах само корените.

# 385
  • Русе

на гарние ли са най-добрите дрогерийни бои?
не останах очарована от профи боите и се "връщам" към супермаркетните Simple Smile
Ако имате бяла коса, на Гарние боя не може да я покрие.

# 386
имам доста
ще се радвам на препоръки за щадяща и трайна боя

# 387
На мен също ми омръзнаха професионалните бои и реших да мина пак на дрогерийни. Пробвала съм доста. За мен най-добра е Велатон. Максимално покривна и щадяща. Покрива отлично бели коси, не щипе и косата след нея е доста мекичка. Препоръчвам я с две ръце 🙂

# 388
  • Русе
имам доста
ще се радвам на препоръки за щадяща и трайна боя
Ами, не знам. Аз ползвам Чифели номер 6. Покрива ми бялата коса, не ми уврежда косъма. За трайност - боядисвам се веднъж в месеца. Леко изсветлява. С Кастинг на Л'Ореал ми се е случвало косата ми да стане оранжева 10 дена след боядисване.
Издирвам си друга боя, която да ми хареса. Лятото пробвах Look like и 3D Lux. Пак професионални се водят. След тях се върнах пак на Чифели.

# 389
Здравейте, ползвали ли сте боя Ревлон безамонячна 510 номер , тъй като ми хареса, като цвят, но не мога да се реша,  не съм ползвала тази боя .

Общи условия

Активация на акаунт