''Шоколадова коса''-5

• 110 562
  • 457
  •   1
Отговори
# 195
DqVoLsKi_ChArOvNa, аз съм повече от доволна от 5.17.  Heart Eyes Не искам косата ми да става прекалено светла и бих пробвала да смеся със 6.17, колкото да видя какво ще се получи. Мислех да смеся в равни съотношения, но щом ще преобладава тъмното, дали ще има смисъл от експеримента? Най-много да заложа на сигурното и да си продължа с 5-цата. В момента боята ми е доста отмита, но цветът ми все още си е пепеляво кестеняв, без нищо червенеещо. Мисля, че открих моя цвят и марка боя. Simple Smile

Брук Дейвис, в продължение на няколко години бях със светла коса - 8-9. В края на април се наложи да се потъмня, заради фризьорска грешка. Както много пъти, така и тогава се оказа, че всяко зло е за добро.  Simple Smile Реших, че с тъмна коса се харесвам повече. Близки и колеги ми казаха същото. Най-хубавото е, че откакто минах на 5-ца и боядисване през 2 месеца, косата ми видимо се уплътни, съживи и придоби блясък, какъвто светлата коса нямаше.  Simple Smile

# 196
DqVoLsKi_ChArOvNa, аз съм повече от доволна от 5.17.  Heart Eyes Не искам косата ми да става прекалено светла и бих пробвала да смеся със 6.17, колкото да видя какво ще се получи. Мислех да смеся в равни съотношения, но щом ще преобладава тъмното, дали ще има смисъл от експеримента? Най-много да заложа на сигурното и да си продължа с 5-цата. В момента боята ми е доста отмита, но цветът ми все още си е пепеляво кестеняв, без нищо червенеещо. Мисля, че открих моя цвят и марка боя. Simple Smile

Брук Дейвис, в продължение на няколко години бях със светла коса - 8-9. В края на април се наложи да се потъмня, заради фризьорска грешка. Както много пъти, така и тогава се оказа, че всяко зло е за добро.  Simple Smile Реших, че с тъмна коса се харесвам повече. Близки и колеги ми казаха същото. Най-хубавото е, че откакто минах на 5-ца и боядисване през 2 месеца, косата ми видимо се уплътни, съживи и придоби блясък, какъвто светлата коса нямаше.  Simple Smile

И аз съм много доволна от боите на лакме Simple Smile Кой ме накара да сменя и да тествам едно наши  Joy , после не ми се занимаваше да поръчвам и си взех една дрогерийна боя от която върховете ми се поизсушиха докато с лакме хрома и лакме колаж това липсва Simple Smile
Предлагат ми кюн защото е много щадяща , но накрая мога да си се боядисам с моята си боя на лакме отново Simple Smile

# 197
С майка ми се боядисвахме с Кюн преди години. На мен ми се струваше боя като всички останали, а косата на майка ми доста се изсушаваше.  От Лакме сме по-доволни. Simple Smile

# 198
С майка ми се боядисвахме с Кюн преди години. На мен ми се струваше боя като всички останали, а косата на майка ми доста се изсушаваше.  От Лакме сме по-доволни. Simple Smile
Eдвам ме нави да си остана на Лакме  Mr. Green Hug bouquet

# 199
  • София
Тук съм: )
 Снимах се, но на таблета нямам програма, с която да си замажа недоспалата физиономия, та ще кача в някой следващ момент.
  Точно поради прекомерното изтощаване от блондор и супер агресивни бои(  само с боя не ми изсветляваха корените),  реших, че ще бъде по- добре да съм с тъмна, но все пак здрава коса. Просто я съсипах...
Цветът се получи добре, въпреки много светлата основа.  Боята е хванала равномерно, няма червени отенъци дори и на слънце. Доволна съм!   
Малко ми е трудно да се възприема още, но колкото повече се гледам, толкова повече се харесвам  Mr. Green

# 200
Тези номера, които споменавате 5.17 6.17 на коя марка са, че нещо съм изтървала. Аз не съм ползвала Лакме, но Кюн въобще не ми хареса. Фризьорката ми работи с тях и след несполучливи кичури, които ми направи, ме компенсира с боядисване с Кюн-не се покриха хубаво и лъснаха тотално след 2-3 измивания.

# 201
  • Стара Загора
От Лакме Колаж 5.17 не съм доволна. Правих си корените, имам доста бели коси и не ми хвана, а леко се матираха.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 22:42 от galeta

# 202
Тези номера, които споменавате 5.17 6.17 на коя марка са, че нещо съм изтървала.
Лакме Колаж

# 203
От Лакме Колаж 5.17 не съм доволна. Прявих си корените, имам доста бели коси и не ми хвана, а леко се матираха.
явно си е до коса.Също съм с бели коси и при мен е много трайна.Цвета е страхотен наситен и пепеляво а корените са ми добре покрити.При лакме хрома пак се покрива но се показаха по бързо което е нормално защото е боя без амоняк.

# 204
Любим цвят ми е Лакме Хрома 6.17  Heart Eyes, уникално пепелно кестеняво !
Не ми покрива обаче няколкото бели косъма и това ме накара да спра да я ползвам  Confused
От Колажа леко ми се поизсушава косата, но нищо не ми пречи да я пробвам пак. Иначе покрива много добре. Peace

# 205
Моята коса е склонна към бързо омазняване. Откакто ползвам Колаж, се изсуши леко и сега е по-добре. Аз нямам бели коси и засега съм доволна от покривността. За непокритите кичури от предишното боядисване съм си виновна аз.  Blush

# 206
  • Бургас
Момичета, благодаря за отговорите  Hug
Не държа да продължавам с INOA, тъй като и при мен доста бързо се отми, още повече блеснаха русите кичури  Rolling Eyes 
Преди ползвах Wella koleston 671 и бях много доволна от цвета, както и от самата боя. Сега искам да сменя цвета. Някой ползвал ли е кафявите нюанси?

# 207
Отзиви за loreal majirel 6.8 или 7.8 ?

# 208
  • ВАРНА
Момичета, благодаря за отговорите  Hug
Не държа да продължавам с INOA, тъй като и при мен доста бързо се отми, още повече блеснаха русите кичури  Rolling Eyes 
Преди ползвах Wella koleston 671 и бях много доволна от цвета, както и от самата боя. Сега искам да сменя цвета. Някой ползвал ли е кафявите нюанси?

може ли снимка на косата и каква е естествената основа?

# 209
Някой да се е пробвал Макадамията - боята? Имат много видове шоколадови нюанси.
Дали се отмива бързо?

Общи условия

Активация на акаунт