''Шоколадова коса''-5

• 110 549
  • 457
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,

Преди около седмица се боядисах руса, но по дължините изсветля, а в корените стана оранжева. Изчаках няколко дни, но не мога да ходя така и се включвам за съвет: каква кестенява боя (евентуално щадяща) да си купя, за да покрия щетите? Светлокестеняво/тъмнорусо ми е вариант, но оранжевото в корените ме тревожи...

# 211
Имате ли отзиви за новите кафяви нюанси на Мажирел ?  Hug

# 212
Здравейте момичета 😊 Да пораздвижа малко темата.Решила съм да се боядисвам другата седмица с Лакме колаж 6.17,заради добрите отзиви които прочетох тук.Първо ще подкъся косата си до раменете,и се чудя една боя дали ще ми стигне.Много ми харесва цвета,но малко се притеснявам дали ще ми отива,предвид че тонът на кожата ми е по скоро топъл....

# 213
Аз мисля, че ще ти е напълно достатъчна  Peace

# 214
Аз мисля, че ще ти е напълно достатъчна  Peace
  bouquet

# 215
После да покажеш резултата. Аз се чудих между 5.17 и 6.17, но избрах по-тъмното, защото трябваше да покрият гадни жълти кичури. Получи се доста тъмно-почти черно, но поне ги скрих  Mr. Green скоро обмислям да пробвам 6.17, но в моя случай май трябва нещо още по-светло.

# 216
Вторник,Сряда ще се боядисвам.Цветът ми е кестеняв,с израснали кестеняви корени.Боята ми доста е паднала и има неприятни оттенъци.Сега ще изрежа доста от дължината.Ще пиша за резултата,ако успея и снимки ще кача.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 15:44 от desita_89

# 217
Ще се радвам да покажеш резултата. Simple Smile Аз отдавна съм набелязала 6.17. Досега слагах само 5.17, защото след едно от боядисванията ми останаха светлеещи кичури. С нея косата ми става много тъмна, почти черна и затова искам да пробвам 6-цата.
За коса с дължина до раменете една опаковка боя ще ти стигне.

# 218
Здравейте,от скоро съм във вашия отбор  bouquet
Влизам да споделя,че съм изпробвала всевъзможни деогерийни марки и цветове,но останах впечатлена отново от цветовете на Гарние.
Получи се страхотен пепеливо естествен цвят с този номер

П.С. Ух ама то въобще не се вижда марката-Колор сенсейшънс,7.12,Sweet pearly blond

# 219
Сега се замислям,дали да не направя малко кичури преди да се боядисам с Лакмето.Основата ми е тъмничка,колкото и да ми е паднал цвета.Как мислите ? newsm78

# 220
Здравейте и от мен.Само на мен ли Лакмето 5/17 ми стана доста светло,.В корените особенно ми стана бая светло кестеняво,а дължините преди това не са ми били по тъмни.Някакви идеи на какво може да се дължи.

# 221
Слънце 87,а какъв цвят ти беше дължината?Аз днес се правих с 6,17 и също са ми по светли корените,но преди да се боядисам си изсветлих кичури само по дължината,и сега освен корените и кичурите са ми по светли.Добре се получи.

# 222
А аз с въпрос,ако някой се включи тия дни.Харесва ми сегашния цвят но се чудя на 6,13 ,ако се боядисам с нея също не би трябвало да има червеникав оттенък нали така?Чудя му се заради златистия оттенък който би следвало да ми подхожда повече,но пък да не жълтее в корените  newsm78

# 223
Слънце 87,а какъв цвят ти беше дължината?Аз днес се правих с 6,17 и също са ми по светли корените,но преди да се боядисам си изсветлих кичури само по дължината,и сега освен корените и кичурите са ми по светли.Добре се получи.
Корените си ми бяха кестеняви (средно тъмно).Точно поради тази причина се замислих защо се получи разлика,като четох че лакмето става тъмно.Сега съм решила 4ката да пробвам,но ще видим кога ще стигна.

# 224
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте.
Вчера ми хрумна и го направих - обезцветих черната боя и сега, естествено, съм рижо-червено, демек отврат. Целта ми е пепеляво кестеняво. Мисля да си взема зелен коректор (вие кажете коя марка, не съм веща) и боя от масовите. На коя марка поне горе-долу отговаря снимката и реалния резултат, като съм наясно, че първоначално ще трябва да е 1-2 тона по-светло?

Общи условия

Активация на акаунт