''Шоколадова коса''-5

• 110 527
  • 457
  •   1
Отговори
# 255

да, явно пак си е до коса, на мен сенсейшъна не ми покриваше

# 256
  • София
Аз реших да рискувам с Боята на Колора.Взех си 4.9 натурално кафяво 😄най-ми допадна като цвят от кафявите тонове и поне на палитрата не червенее 🙄Дано стане добре!
Някой има ли идея за домашна маска за сух скалп?
Димяни,сподели впечатления,моля,ако си се боядисала де. bouquet
Да,вчера се боядисах! Стана хубав цвета но нз дали от това,че съм обезцветявана или от боята но това не е натурално кафяв цвят.Има страхотен блясък но със златитс оттенък.

# 257
  • Sofia, Bulgaria
Някоя от вас да си е правила балеяж на шоколадова основа? Косата ми е близка като цвят, но имам вече бели косми. Намислила съм да ида при добър колорист(още търся такъв) и да ме направи цялата на блзки по цвят кичури - шоколадови и 2 или 3 тона по-светли в различни нюанси, но със сигурност не руси. Ако някоя е ходила на подобна процедура и е доволна, моля да пише.

# 258
Някоя от вас да си е правила балеяж на шоколадова основа? Косата ми е близка като цвят, но имам вече бели косми. Намислила съм да ида при добър колорист(още търся такъв) и да ме направи цялата на блзки по цвят кичури - шоколадови и 2 или 3 тона по-светли в различни нюанси, но със сигурност не руси. Ако някоя е ходила на подобна процедура и е доволна, моля да пише.

Звучи чудесно и мисля ,че ще се получи много добре.Виждала съм такива съчетания в pinterest  Heart Eyes.

Аз много харесах този цвят.Пише и как е постигнат.

http://www.imgrum.org/media/1267545436756526591_51155656

# 259
Благодаря,Димяни. bouquetАз съм решила да я пробвам със сигурност следващия път,че нещо се разочаровям от лакмето.Доста бързо ми пада,при все,че последният път даже с 4-ка се боядисах и изсветля сравнително бързо.

# 260
  • София
Ще видим и тази как ще държи Simple Smile Аз съм след обезцветяване и имам съмнения,че бързо ще се измие 🙄

# 261
  • Ланкър, планините Овнерог
Взех си 5-ца от Garnier Color Sensation + зелен коректор на Макадамия ( и аз съм след обезцветяване и се съмнявам, че без доп. нещо ще избягам от червеното или поне първият опит не беше успешен, макар и с добавен анти-ред на Кюн). Проблемът ми е, че бг превода на Макадамията е прекалено дребен шрифт. Колко да сложа към боята?

# 262
Aу, цял живот мечтая за хубава кафява коса, как съм пропуснала тази тема. Виждам много момичета от съседната тема  bouquet

С две думи....каквото и да сложа става много, много тъмно кафява почти черна. Сега пък сложих червено, което ме хвана само в корените така че съвсем оплесках положението.  Joy

Обожавам хубави дълбоки, кафяви цветове  Heart Eyes

Такава ако я направя, няма да я пипам повече. Нямам редстава как се постига , а града е беден на добри фризьори за жалост

# 263
  • софия
Момичета тази боя Колора къде я намирате ?

# 264
  • София
Момичета тази боя Колора къде я намирате ?
Аз я купих от Фантастико.Иначе съм я виждала и в Аптеки Медея.

# 265
  • софия
Благодаря Димяни ,когато ни пуснат луксозната топла вода ,ще си взема .

# 266
Момичета, моля за съвет!
Не бях си боядисвала косата близо 5 г. Имах само омбре.
И  реших да си подсиля сама омбрето с едно тъмно русо, пепелно (че живея в Норге и тук цените са безумни за фризьор) и с така смело и със замах си боядисах цялата коса, мислейки си, че моя цвят си е достатъчно тъмен и това тъмно пепелно русо няма да му повлияе въобще  ooooh! И стана цвят който дори не мога да опиша  Sick

Тук няма голямо разнообразие на бои, въобще даже. Има Лореал и Шварцкопф. Моля, препоръчайте ми студено, пепепелно кафяво! Това беше естествения ми цвят.

Не искам топли, червеникави, кестенови нюанси. А тъмно, студено кафяво  Praynig

# 267
Здравейте,боядисах се най-сетне с "Колора Зиро"4.0 и като цяло за сега съм доволна.Пускам малко снимки,ако на някого ще бъда полезна.Първата и втората снимка са на силно слънце,а третата е на дневна светлина.Цветът е равномерен и не знам защо на последната снимка изглежда,че не е.Другият път мисля и 3.0 да пробвам.
Скрит текст:

# 268
 Здравейте, някой ползвал ли е новата боя за коса COLOR EXPERT на schwarzkopf , споделете мнение, ще бъда благодарна.  Flutter newsm78

Напоследък се боядисвам с лореал Excellence Pro-Kеratine 5.0 и съм много дволна, щади косата, няма червен отенък и е трайна   Peace Peace Peace

# 269
слънце87, в цвета има ли червени нюанси? На едната снимка сякаш забелязвам, а на другите не.

Търся спешно безамонячна боя, пепелява 5-ца или 6-ца. Безамонячна, тъй като не държа на трайност, а колкото да спася положението за кратко време.

Общи условия

Активация на акаунт