''Шоколадова коса''-5

• 110 538
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
Само от сайта на Златна рибка ли може да се вземе?

Поне аз не съм чувала да се предлага на друго място в България

# 241
  • София
Да и аз Simple Smile но реших да попитам! Определено косата ми е за 2 бои..количеството мисля и на Лакме е стандартно нали? Не помня..
Чакам все пак и отзиви за други марки  bouquet

# 242
На Лакме е 60мл., Веднъж съм се боядисвала, но ми се стори някак икономична.

# 243
  • Пловдив
60 мл боя + 90 мл оксидант

# 244
  • Ланкър, планините Овнерог
♥ Димяни ♥ , не разчитай да се оттървеш от червеното лесно. И аз в момента съм в тази серия - махнах черно и искам пепеляво кестеняво. За сега не ми се получава, въпреки че при последното боядисване сложих в боята и anti red коректор на Keune. Мисля да си взема зелен коректор за следващия път, пък да видим какво ще стане.

# 245
  • София
Хм....все пак ако реша да се боядисам с нея ще си поръчам 2 Simple Smile

# 246
  • София
Аз реших да рискувам с Боята на Колора.Взех си 4.9 натурално кафяво 😄най-ми допадна като цвят от кафявите тонове и поне на палитрата не червенее 🙄Дано стане добре!
Някой има ли идея за домашна маска за сух скалп?

# 247
Здравейте, търся си тъмно кафява боя, но да е трайна, харесала съм си Гарниер колор нейчъръл, някой има ли впечатления от нея или да препоръчате нещо по-трайно. С тънък косъм съм, цвят 02

# 248
Здравейте, търся си тъмно кафява боя, но да е трайна, харесала съм си Гарниер колор нейчъръл, някой има ли впечатления от нея или да препоръчате нещо по-трайно. С тънък косъм съм, цвят 02
последно се боядисах с нея и ме изненада добре, държа цял месец, но вече ми израснаха белите корени и ще се боядисам пак, повече ми допада от сенсейшъна, тя ми се изми на 2-3 миене и не покрива добре,  след нейчърълса косата ми е жива, не изсушава, за тази цена може да я пробваш

# 249
  • Русе
последно се боядисах с нея и ме изненада добре, държа цял месец, но вече ми израснаха белите корени и ще се боядисам пак, повече ми допада от сенсейшъна, тя ми се изми на 2-3 миене и не покрива добре,  след нейчърълса косата ми е жива, не изсушава, за тази цена може да я пробваш
И ти покрива бялата коса? Аз поради тази причина се отказах от нея преди 4-5 години.

# 250
за сега да Simple Smile

# 251
Аз преди около 2 седмици се боядисах с Гарние 6.23 и не останах доволна. Не покри добре белите коси и много бързо се отми цвета. А и червенее.  Sick 

# 252
С нейчърълса ли

# 253
Аз реших да рискувам с Боята на Колора.Взех си 4.9 натурално кафяво 😄най-ми допадна като цвят от кафявите тонове и поне на палитрата не червенее 🙄Дано стане добре!
Някой има ли идея за домашна маска за сух скалп?
Димяни,сподели впечатления,моля,ако си се боядисала де. bouquet

# 254
Да ако въпроса е към мен

Общи условия

Активация на акаунт