''Шоколадова коса''-5

• 110 520
  • 457
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Да се присъединя и аз към клуба на брюнетките. Да споделя отчаяните ми опити да постигна нюанс до максимално естествения, който е между тъмно русо и светло кестеняво. Започнах с боите на Nashi, но въобще не постигнах очаквания от мен резултат - стана по-тъмна от очакваното, с червеникав оттенък и нетрайна. После пробвах с Макадамия, от която също не съм очарована, много ми изсушаваше косата, а и цветовете пак не отговориха на очакваното. После минах на Крамър, като смесвах тъмно русо пепелно със светло кестеняво мат, уж с идеята да няма червеникав оттенък. Да, ама цветът, който постигнах е много тъмно кестеняво с разбира се червеникав оттенък. Преди 2 седмици се боядисах с Елцея 4-ка, като се надявах да се махне прословутото червеникаво, но не. И пак съм по-тъмна от очакваното. Честно казано не знам каква боя да ползвам, така че да стана светло кестенява и да стои максимално естествено. Disappointed

# 316
  • NE
Аз съм чела, че Lakme не е такъв отенък, а сега ще пробвам 4 на Inoa за корените. Дотук Inoa ми допадна най-много.

# 317
  • София
Аз се въртя в тонове 4 ка и вече опитах различни марки бои 🙄При първото намазване е ок,но при второто измиване започва да пада и става на петна....няма оправия.Косата ми е обезцветявана преди 1 г.от черна ,дали не е в това проблема да не задържа цвета?

# 318
  • NE
Кои марка пробвахте?

# 319
Здравейте, знаете ли откъде може да се купи професионална боя за коса на schwarzkopf, трябва ми номер 5.00 кафяво?

# 320
  • NE
http://www.kosa.bg/product/1980/profesionalna-amonyachna-boya-za … a-royal-60ml.html
Обаче продават само в големи разфасовки окислителя.

# 321
Здравейте, включвам се в темата. Досега използвах Иноа 6, но напоследък не ми понася на косата. Мисля да  пробвам Lakme Collage. Имате ли идея дали 6-цата на Лакме съответсва на Иноа 6-ца? На каталога ми се струва по-тъмна.

# 322
  • NE
На мен ми се струва Иноа по-тъмната. Лично при мен Лакме Колаж падна на второто къпане. Бях с 5/60.

# 323
Здравейте, включвам се в темата. Досега използвах Иноа 6, но напоследък не ми понася на косата. Мисля да  пробвам Lakme Collage. Имате ли идея дали 6-цата на Лакме съответсва на Иноа 6-ца? На каталога ми се струва по-тъмна.
В момента се боядисвам с лореал иноа.Преди това с лакме колаж и лакме хрома.
Лакме Хрома и Лореал Иноа издържат еднакво дълго .
Лакме Колаж пада малко по бавно и издържа малко повече.Не е от най трайните и тя де Simple SmileИма хубави цветове.За разлика в цветовете аз не намирам.И  двете в началото стават доста тъмни а после цвета се отмива Simple Smile
Цветовете които съм използвала са 5.17 и 6.17 .
На Лореал Иноа 5 .18.

# 324
  • NE
Чаровничка, как е 5.18 на Inoa? Моята още не съм я пробвала. Хареса ми експеримента с 4+5.0 в корените и 5.0 по дължината. Обмислям и вариант 5.0+5 за лятото.

# 325
Чаровничка, как е 5.18 на Inoa? Моята още не съм я пробвала. Хареса ми експеримента с 4+5.0 в корените и 5.0 по дължината. Обмислям и вариант 5.0+5 за лятото.
Води се пепелна мока,но си е точно мока.Червенее ми и малко рижавее.Това ме дразнеше,но вече се харесвам.Сега ще ти пусна снимка на ЛС Simple Smile
Имам и една 5.17 когато ми омръзне топлия цвят.
Боята е супер щадяща за мен.Даде хубав и наситен цвят,но в корените падна бързо.

# 326
  • NE
Моята основа си е 4-ка и сега с 4 в корените е друго нещо. Половин месец не е мръднал цвета, а става по-хубав и по-хубав. Аз си заплюх и 5.12. Намерих си в Ибей каталон на Иноа и си чеша редовно крастата преди да поръчвам боя.

# 327
Моята основа си е 4-ка и сега с 4 в корените е друго нещо. Половин месец не е мръднал цвета, а става по-хубав и по-хубав. Аз си заплюх и 5.12. Намерих си в Ибей каталон на Иноа и си чеша редовно крастата преди да поръчвам боя.
След малко като седна на компютъра ще ти пусна снимки в зависимост от светлината цвета изглежда по различен начин.
Хамелеон съм Wink

# 328
Благодаря, момичета. Сега четох назад в темичката, че Лакме Колаж май не е много подходяща за коси с доста бели косми. От коя боя сте доволни, която добре да покрива побелелите?

# 329
Благодаря, момичета. Сега четох назад в темичката, че Лакме Колаж май не е много подходяща за коси с доста бели косми. От коя боя сте доволни, която добре да покрива побелелите?
Лакме Колаж има и покривни цветове които са подходящи за бели коси.
Покриване на бели коси:

Когато избирате цвят, трябва да се съобразите с настоящия ви цвят и степента на посивяване на косата.

При 25% посивяване на косата - смесете ¼ натуралната основа (тези, които завършват на /00, /00+ и /06) + ¾ от желания цвят
При 50% посивяване на косата - смесете ½ натуралната основа + ½ от желания цвят
При 75% посивяване на косата - смесете ¾ натуралната основа + ¼ от желания цвят
За напълно посивели коси ви препоръчваме основи /00+

Общи условия

Активация на акаунт