Професионални серии за коса - тема 82

• 50 546
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Няма да се разделяш с коса,нали има Олаплекс  Laughing

# 391
Няма да се разделяш с коса,нали има Олаплекс  Laughing
Това нещо, ако успее да запази цялата коса, минавайки от гарваново черно на русо, ниво 11, ще го призная за 8- ото чудо на света Laughing

# 392
  • Варна
И аз.Виждала съм с очите си как се късат кичури на два см от корена...А в едно видео гледах как на коса боядисвана с 12-ка правят кичури с блондор и дърпат и не се къса  Laughing
Така искам да повярвам ама...

# 393
На коса 12- ка за какво са ѝ кичури с блондор? Laughing От черно на много светло русо да минеш отведнъж без поражения, не мога да си го представя,каквото и да ти сложат...

Одеве писах, че слагам 2 финиша. Грешка- 3 са, защото от серума на Алфапарф слагам и по дължините.

# 394
  • Варна
От зор да стане бяло.Боядисвано с 12-ка няма как да е реално 12-ка без обезцветяване.

# 395
  • София
От форум на фризьори: "Dean said "I had a stylist Japanese relax a swatch of hair two times, then 40-volume bleach it, then perm it, and the hair was still in good condition. The control sample that had no Olaplex disintegrated halfway through the test". - Кичур коса е изправен 2 пъти по японски метод т.е. с химическа и топлинна обработка, след което е изрусен с 12% оксидант и блондор, химически накъдрен и след всичко това косата все още е в добро състояние. Друга проба коса без Олаплекс се е разпаднала по средата на теста.

# 396
Това малко ми звучи като... и един мармот завиваше шоколада в станиол Laughing Laughing Laughing

# 397
Аз слагам 2 финиша- първо крем и после олио.
Замислих се да ставам червенокоса... пак Laughing Ама си знам, че съм с блондинска душа и много бързо ще поискам пак да стана руса. Била съм червена, отива ми, ама... едва ли ще издържа дълго Laughing
И за черно съм се замисляла, ноо реша ли после, че пак искам русо, ще трябва да се разделя с половината си коса Laughing
Можеш да разнообразиш със шампоан оцветител. Аз зимата опитах и много ми харесаха, покриха идеално и падна равномерно ( можеш да му помогнеш с маска с вит.С )

# 398
Съставът на серума за растеж на Алфапарф:
AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PARFUM  (FRAGRANCE), PEG- 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, LAURYL PYRROLIDONE, PANTHENOL, POLYSORBATE 20, SACCHARIDE ISOMERATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM- 11, STYRENE/VP COPOLYMER, POLYQUATERNIUM- 7, QUATERNIUM- 95, PRUNUS PERSICA (PEACH) LEAF EXTRACT, LACTIC ACID, PROPANEDIOL, CARNOSINE, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, PENTAERYTHRITYL TETRA- DI- T- BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POTASSIUM SORBATE.

# 399
  • Стара Загора
Val_1990, много ти благодаря  Hug  bouquet

# 400
Val_1990, много ти благодаря  Hug  bouquet
То аз още преди няколко дни щях да го пиша... Laughing
Някой по- компетентен химик да се изкаже какво мисли Grinning

# 401
Ей тоя парфюм на челно място ме убиваше. Sick

# 402
  • Стара Загора
Аз най-вече се интересувам дали има силикони ,ако някой се включи да помогне ще съм много благодарна   bouquet

# 403
Аз най-вече се интересувам дали има силикони ,ако някой се включи да помогне ще съм много благодарна   bouquet
Като че ли, май няма...

# 404
  • Стара Загора
И аз не виждам, ще го използвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт