Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
РуСа-Мамма, благодаря много!   bouquet
След това хубаво разяснение съм с големи надежди за следващото ползване  Grinning
Забелязала съм от твои предишни постове, че сме със сходни коси и нещата, които съм чела, че действат при теб и при мен резултатът е същия  Hug

# 271
РуСа-Мамма, благодаря много!   bouquet
След това хубаво разяснение съм с големи надежди за следващото ползване  Grinning
Забелязала съм от твои предишни постове, че сме със сходни коси и нещата, които съм чела, че действат при теб и при мен резултатът е същия  Hug
Надявам се да не те подвеждам. Това виждам по състав и знам, че на моята коса ще и хареса  Peace Защото, примерно, един шампоан без сулфати, меки пенители+ мноооого масла , би водило до мисъл за нежно почистване+ натурално (от маслата) хидратиране. Да, ама не! За една изрусявана коса, това не е достатъчно и води до суха, мноого суха коса  Peace

# 272
Моята коса не е руса, но боите, които използвам ежемесечно са на принципа на обезцветяването, т.к са предназначени за кичури от тъмни коси и действието им е първо да обезцветят и след това да боядисат. Пробвала съм по-натурални продукти, с по-вече масла и без сулфати и определено действието им върху моята коса е точно, каквото го описваш  Simple Smile

# 273
Моята коса не е руса, но боите, които използвам са на принципа на обезцветяването, т.к са предназначени за кичури от тъмни коси и действието им е първо да обезцветят и след това да боядисат. Пробвала съм по-натурални продукти, с по-вече масла и без сулфати и определено действието им върху моята коса е точно, каквото го описваш  Simple Smile
Ха ха, значи и аз започвам да те следя кое как ти се отразява  Hug

# 274
Ха ха, значи и аз започвам да те следя кое как ти се отразява  Hug
Mr. Green  Hug

# 275
Ехх верно голяма обърквация настана с тоя Олаплекс Crazy
До преди да изляза от къщи си мислех, че само стъпка 3 евентуално може да става за нетретирана коса, тъй като 1 и 2 се добавят в боята. А сега като се прибрах и ви прочетох.. какво излезе...че и 3-те стъпки стават за терапия Shocked
Значи определено ме изкушават Heart Eyes При мен косата видимо не е увредена, но пък отдавна съм забелязала, че имам косъмчета, които са с ужасно неравна повърхност - не всички, но си намирам доста такива, с множество удебеления и стеснения.. Като плъзна пръст по дължината на един такъв косъм - ами то все едно магистрала Тракия hahaha Та си мисля, че нещо е нарушено в структурата му, нещо, с което маските и балсамите не могат да се справят. Затова ми стана интересен тоя Олаплекс, но като му гледам цените, ми призлява Crazy Откъде е най-евтино да се купи? От Америка ли? Ако оттам е най-изгодно, ще взема да си поръчам и трите стъпки на една приятелка, която се връща от Америка октомври месец. Дотогава ще събера парички да го пробвам това чудо.

Освен Бел небоядисаните да се обединим за опаковка и да тестваме  Simple Smile

Може и така да направим. Само че не знам дали така ще видим ефект. Явно, че за пълно възстановяване на тези дисулфидни мостове си трябва поне месец (да де, пак зависи колко мостове има за възстановяване Grinning/. Да не стане така само да се набутаме с пари, а резултат никакъв за нито една Mr. Green

Габи, благодаря ти много, но нали знаеш, винаги може и по-добре Mr. Green  bouquet

# 276
Бели жалко, че не ти е допаднала. На мен също като при Фрея и Жана много ми хидратира косата и съм страшно доволна Simple Smile Както каза Линдето поне не влязохте в излишен разход  bouquet Аз пък съм много благодарна, че ме запозна с този чуден детанглер  bouquet Сега със смесените коментари за крема за къдрици на Марокан малко се притесних, още не съм го пробвала, но имам надежда, че щом маската ми хареса толкова трябва да се харесаме и с кремчето Mr. Green

Аз днес преди банята намазах косата с кокосово масло и постоях с него около 3 часа. Измих с шампоан Макадамия , а в чашка смесих хидратираща маска пак на Макадамия и малко от хидратиращия серум на Маракеш . Намазах косата и така постоях още двайсеттина минутки. Изплакнах и още в банята усетих косата си копринено мека и хидратирана. Много напоена и жива коса. Като финиш мацнах от детанглера с цитрус и нероли и си я дооформих с гелчето за къдрици. Оставих я да изсъхне сама. Резултатът е плътна, мека и в същото време скоклива косица. Много съм доволна Peace Маската ми Макадамия беше от мостра (Дели   bouquet) и беше с перлен може би оранжавеникаво-розов цвят, доста гъста. Това ли е маската, за която се оплакваха някои тук, че вече не се продава в този състав и е по-слаба?

Ох, с този Олаплекс. Freya и Нушито за сега не продават 1 и 2 Tired Май накрая ще го пробвам това чудо първо при фризьор Crossing Arms Ама още се надявам някой преди мен да се престраши да иде и да сподели резултат от първа ръка Laughing

# 277
  • София
Момичета, здравейте   bouquet

Искам малко да ви разсея от темата за Олаплекс, разисквана в последните няколко страници от темата  Blush Дайте ми, моля, предложения за безсулфатни серии - съответно протеинова, балансирана, хидратираща  Praynig Praynig Praynig Скалпът ми ужасно се раздразва и вече съм напълно убедена, че е от агресивните пенители в шампоаните и въобще продуктите за коса, които ползвам в момента. Хубави са, ползвам ги правилно, но явно кожата ми е изключително чувствителна в момента, а и доброто състояние на косъма, за съжаление, не се комбинира с добро състояние на скалпа  ooooh!

# 278
Вики, изобщо не съжалявай, че не ми е харесала маската Hug Аз съм ти благодарна, че имах възможността да я пробвам преди да я купя, иначе можех и да изгоря с едни 50-60 лв., в случай, че се бях изкушила да я поръчам покрай множеството положителни отзиви Mr. Green Мисля си, че явно има нещо специфично в тази маска, което не се понася от всяка коса, защото отзивите за нея са общо взето на двата полюса Thinking
Радвам се, че си харесала детанглъра Hug Още повече, че го поръча, преди пробичката да е пристигнала при теб. Рисков играч си, признавам ти го Mr. Green
Днес го пробвах по нов начин Peace Като станах сутринта, косата ми си беше в обичайния сутрешен вид - рошава Mr. Green Естествено трябваше да я навлажня, за да я вкарам в ред и да я оформя. Вместо да я намокря директно с влажни пръсти, сложих в едно малко шишенце с пулверизатор водичка, изцвърках вътре малко от детанглъра с нероли, разджурках добре да се смесят и напръсках цялата коса. Получи се много добре Heart Eyes Живна, много лесно успях да я разреша с пръсти и със съвсем мъничко гел я дооформих. Мисля даже да си купя от аптеката дестилирана вода и да започна да използвам нея за този сутрешен шейк Mr. Green По-нататък ще помисля с какво още мога да го дообогатя. Не че и така не е супер, ама луд умора нЕма hahaha
Освен това по повод статията в онзи блог за косата, в която се обяснява за уникалните качества на кокосовото масло и защо то най-добре защитава косъма от последващо увреждане, се замислих, че трябва сериозно да започна да си се мацам с него всеки път преди миене. Даже най-добре било кокосовото масло да се остави да подейства за 8 часа (повече от това не е нужно и няма да има по-добър резултат от постигнатия за това време ). 8 часа надали ще издържа, но поне 1-2 часа ще е добре. Ще пробвам следващия път да смеся кокосовото масло с детанглъра с цел да отмия после по-лесно маслото, че иначе ми отива една шепа шампоан. Ако детанглъра ми помогне да сваля маслото само с едно измиване, вече ще съм тотално и завинаги влюбена в него Laughing Ще докладвам дали съм успяла Peace

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 19:12 от bellisssima

# 279
Днес си получих серума за растеж на Алфапарф и ДПШ на Чи. Шампоанът бил без сулфати и парабени- много ми е странно ДПШ без сулфати...

# 280
  • Стара Загора
Val_1990 моля те, като имаш възможност снимай състава на серумчето Алфапарф, защото на шишето го няма.Би трябвало да е на кутийката  Praynig

# 281
Val_1990 моля те, като имаш възможност снимай състава на серумчето Алфапарф, защото на шишето го няма.Би трябвало да е на кутийката  Praynig
Малко по- късно ще го снимам (или препиша, че камерката на телефона ми е повредена и работи само самоснимачката) и ще го постна Simple Smile

За 4- и път го поръчвам Grinning

# 282
  • София
Бели, с нетърпение ще чакам резултатите от експеримента ти с детанглъра и кокосовото масло  Heart Eyes

Аз вече два пъти си правих терапия с балсама. Веднъж преспах с него, като косата ми беше попила абсолютно всичко  Shocked и беше изсъхнала. При миенето нямаше нищо за измиване  Rolling Eyes
Вторият път стоях 40 минути, същата работа, всичко попи. При вас така ли е момичета?
И за да не остана погрешно разбрана, продъжавам да съм влюбена в детанглърите ( и в двата ), както и в някои от шампоаните (цинковият и ментовият за скалпа). Изкушавам се да си мия косата всеки ден, обаче, не за друго, а за да се кефя на продуктите .... Такова нещо досега не ми се беше случвало. Усещам, че се пристрастявам към тях  Embarassed и не знам дали ще мога да ползвам нещо друго, ужас.  Joy

# 283
Бели, с нетърпение ще чакам резултатите от експеримента ти с детанглъра и кокосовото масло  Heart Eyes

Аз вече два пъти си правих терапия с балсама. Веднъж преспах с него, като косата ми беше попила абсолютно всичко  Shocked и беше изсъхнала. При миенето нямаше нищо за измиване  Rolling Eyes
Вторият път стоях 40 минути, същата работа, всичко попи. При вас така ли е момичета?
И за да не остана погрешно разбрана, продъжавам да съм влюбена в детанглърите ( и в двата ), както и в някои от шампоаните (цинковият и ментовият за скалпа). Изкушавам се да си мия косата всеки ден, обаче, не за друго, а за да се кефя на продуктите .... Такова нещо досега не ми се беше случвало. Усещам, че се пристрастявам към тях  Embarassed и не знам дали ще мога да ползвам нещо друго, ужас.  Joy
Кой детанглър е хидратиращ?

# 284
  • Стара Загора
Прави ми впечатление,че хайверените серии на алтерна са доста намалени в енцо.Дано това да е за постоянно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт