Професионални серии за коса - тема 82

• 49 294
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Somewhere far away

Аз бях писала и по-нагоре балансиращия шампоан на Rolland UNA ми харесва много,с мазна коса съм и ми действа добре,а е и икономичен....ползвала съм много и един от шампоаните,които също ми хареса бвше на phyto,но много малък грамаж...на лакме си мисля,че няма да ти допаднат поне на мен този за обем не ми хареса Simple Smile
Кой за обем? аз не съм показала за обем. и двата са за мазна коса.

# 511
Freya, nunkata333qБлагодяря  bouquet
Freya, наистина са скрити ,понеже казах че искам да са отдолу под косата, в смисъл да не са в най-горния пласт, и да се преливат като, да не са ярко отделени и цветово различни, и точно така се получи по указанията ми Grinning Simple Smile

# 512
Дели, страхотна коса и цвят  Heart Eyes аз виждам кичурчетата, идеално са се слели и някак ти е по-светла косата сега  Peace

# 513
Дели, не мога да се стърпя и аз - много ти е хубава косичка, разкошни къдрички  Heart Eyes

# 514
Имам код за отстъпка за Златна рибка, валиден до утре, ако някой се интересува ...давам го Peace Simple Smile

Вече даден

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 22:56 от Dancer

# 515
Аз имам час за боя с олапекс днес. Мисля да правя само корени и мат но все пак ще докладвам разликата   Simple Smile

Очаквам с нетърпение доклада, и ако можеш да споделиш в кой салон го направи и с какви бои работят.
Аз вчера попитах в един от салоните които посещавам във Варна и им имам доверие за Олаплекс, но не бяха и чували ( което доста ме учуди )  

Casual  Hug Влизам специално за доклада Simple Smile

До днес бях основа петица и надолу постепенно изсветляваше в омбре до 10-11. Днес реших да скрия омбрето и благодарение на допълнителното подстрекаване на Val  Hug да вкарам малко кичури с Олапекс.

И с кичурите и с боята фризьора ми добави Олапекс в самата смес. Каза ми че по принцип заради Олапекса се удължава времето на действие на боята, но през няколко минути ме проверяваше и в крайна сметка май не стоях по дълго от обикновено. След като ме измиха поседях 10-15 минути с втората стъпка. Честно казано усещането е като за много силна маска, която много добре се "гълта" от косъма.

След сешоара косата стана супер подвижна, усещането наистина е като за тежка и здрава коса. След като я измия веднъж вкъщи ще докладвам пак  Wink

Сега съм с основа 6 и преливащи кичури, снимката стана малко тъмна но все пак пращам  Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/747/8210747s.jpg

# 516
  • Добрич
.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 07:01 от kate_p

# 517
Ella, много свежо ти се е получило Simple Smile

Стане ли 23.00 и Рогатият започва да ме дърпа Laughing Сега се облизвам по ей този цвят:
http://prikachi.com/images/972/8210972n.jpg

Ще ми трябва добра репигментация, за да мога от ниво 11 да падна на 4- 5 (толкова ми изглежда, този цвят) Laughing

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 23:42 от Val_1990

# 518
  • София
Дели, много ти е слънчев цвета и прическата ти е супер.   bouquet  Hug

Олаплекса ще се пробва, задължително.  Просто няма как. Предизвика много вълнения. Но няма да рискувам с много светли цветове, навярно ще пробвам 8-ца.

Благодаря момичета за предложенията за термо-защита на суха коса.  Hug Днес след колебания какво да напръскам сложих спрея на Чи. Много приятно мирише на пъпеш. Косата не се втвърди, макар да се усещаше леко върху косъма, а аз по принцип не искам да се усеща. Навих на средния шиш от машите - такива са моите

Получи се средни като размер къдрици, които утре ще са по-отпуснати и косата ще е на вълни. Малко повече плътност искам, но предполагам заради Nutri Thermique се получи така. Нищо, косата си има нужада от подхранване /нищо че е умряла  hahaha аз я зомбирам леко с разни терапийки и тя е почти вампирясала  Joy -  мъртва, ама не съвсем  Joy /

Ellla макар, че снимката не показва точно цвета, личи, че не е изтощена косата.   bouquet

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 13:48 от Мagnollia

# 519

Стане ли 23.00 и Рогатият започва да ме дърпа Laughing Сега се облизвам по ей този цвят:

Ще ми трябва добра репигментация, за да мога от ниво 11 да падна на 4- 5 (толкова ми изглежда, този цвят) Laughing

Леле откога си мечтая за тоя цвят  #Crazy
Обаче казват, че трудно се поддържа....лесно се отмива

# 520

Леле откога си мечтая за тоя цвят  #Crazy
Обаче казват, че трудно се поддържа....лесно се отмива
Страхотен е, нали? Grinning
Сигурно наистина бързо се отмива, особено на светла основа. Ама ми залепнаха очите на него... Laughing Laughing Laughing
Но пък- защо не? Повече тониращи продукти и така Grinning
Виж и това:
http://prikachi.com/images/77/8211077s.jpg

Охх, размечтах се! Grinning
Ама по това време все нещо започва да ме човърка за коренна промяна Laughing

# 521
JLo, Линда  bouquet Hug
Магнолия  bouquet, какъв блясък само, разкошна коса Heart Eyes

# 522
Момичета, мнение за маската Иноа  Praynig

# 523
  • Стара Загора
Добро утро    food010   момичета и аз да се престраша да кача една снимчица при вас ако успея разбира се http://prikachi.com/images/492/8211492V.jpg големи мъки от вчера се мъча Mr. Green страхотни косици показвате всички Магнолия,Дели.....да не пропусна някого.....Тук съм след фриз. по принцип ми е чуплива къдрева косата,тук съм правена с четка и сешоар похвали ме за състоянието на косата за 5 месеца в които не бях ходила изглеждаше добре  почти без цъфтежи....почти постигнах желаната форма стремя се да намаля етажите до 3/4 пръста отдоло само и да не съм с от години носения ми триъгълник а с по овална форма почти равна....Линде тези прически са страхотни втората ми хареса повече,ако си си решила действай  Peace това е коса и расте и то при хубави грижи и по-бързо.Аз също миналата година с коса почти до кръста след две фриз. станах малко под раменете,такива пластове ми направиха  ooooh! на 4/5 най-късия приличах на кошница,ходих все вързана...всеки ми викаше какво си правила от години не съм била с толкова къса коса но порасна вече  Hug така,че ако прецениш,че ще се чувстваш по добре действай Hug (благодаря за всичко Линде ,ползвам си ги с голям кеф Hug)

# 524
Руса мама, много хубава руса коса, гладка с блясък  Heart Eyes
DELI22, страхотна коса, цвят, къдрици  Heart Eyes При кой фризьор ходиш?
Ellla, много хубав цвят и блясък на косата  Flutter Ако можеш да кажеш, колко струва използването на Олаплекс в салон (знам, че е много индивидуално всичко, но ми е интересно горе-долу колко вървят процедурите с него)
Мagnollia, за пореден път се изумявам от косата ти  Shocked Heart Eyes Невероятна, жива, с толкова блясък, гъстота, дължина.......
delqna, твоята също е мнооого хубава, цвета много ми харесва  Flutter

Впечатлена съм от всички (дано не съм пропуснала някой), личи си, че с много любов и грижи си поддържате косите и резултатите са налице  bouquet
Да попитам- зелената ампула с розов бустер Керастаз, кога е по-удачно да я сложа пак- преди или непосредствено след боядисването?

Общи условия

Активация на акаунт