Професионални серии за коса - тема 82

• 49 294
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам бая голяма разлика между предпоследния и последния пласт на косата и когато е изправена или съм я оставила да изсъхне сама, стои кофти.
Та, може да го резна най- долния пласт и да го изравня с предпоследния. Бая ще се подкъся, ама ще стои по- хубаво.

delqna, много хубав цвят! Simple Smile
Магнолия, имаш страхотна коса, браво! Simple Smile

# 526
Линде тези прически са страхотни втората ми хареса повече,ако си си решила действай  Peace това е коса и расте и то при хубави грижи и по-бързо.Аз също миналата година с коса почти до кръста след две фриз. станах малко под раменете,такива пластове ми направиха  ooooh! на 4/5 най-късия приличах на кошница,ходих все вързана...всеки ми викаше какво си правила от години не съм била с толкова къса коса но порасна вече  Hug така,че ако прецениш,че ще се чувстваш по добре действай Hug (благодаря за всичко Линде ,ползвам си ги с голям кеф Hug)
Делянка, радвам се че всичко ти допада, със здраве да ги ползваш.  Hug
Благодаря и за насърчението, аз се реших почти веднага, че ще режа, даже намерих и си харесах още по-хубави подстрижки. Остана само да запиша час.  Crazy

# 527
Линде, а ти била ли си някога с такава дължина? Питам защото може скоро след пострижката да съжалиш  Grinning
Иначе, аз миналата година бях с такава дължина, и да ти кажа много по лесно се поддържа, и за прически и за всичко. С четка и сешоар също е по лесно, давай смело   bouquet

# 528
Линда, а защо искаш да е подстригваш толкова? Simple Smile Просто за промяна или... ? Поне от това, което съм виждала на снимките, имаш хубава коса Simple Smile Не ми изглежда като да имаш нужда от драстично скъсяване Simple Smile

# 529
Magnollia страхотна коса! Личи си че е много гледана   bouquet

Inked mom на мен Олаплекса ми излезе 30 лв над нормалната цена за боя. Питах за терапия- струва 90 лв когато е само чиста терапия, а не добавка към боята, защото тогава се използвало по голямо количество продукт.

Ако се прави само терапията, дори да не се купи 3тата стъпка за поддръжка, ефекта издържа поне около месец, месец и половина. Ако се купи и 3тата стъпка, тогава просто си го поддържаш вкъщи всяка седмица и не би трябвало да се наложи нова терапия поне няколко месеца.

Val много много си хубава на снимките които си ми пратила на лично   bouquet с червената коса ми приличаш малко на Емили Блънт  Hug

# 530
Поръчах си шампоана за брюнетки на Джон Фриийда, хидратиращ, отразяващ блясъка.Точно от каквото мисля, че имам нужда. Досега не съм ползвала нищо на марката.Дано да ми допадне.

# 531
  • София
Момичета, прекрасни коси видях ...
Руса мама, Дели, Магнолия, Деляна, Елла ... страхотни сте,   bouquet Красиви, блестящи, поддържани, здрави коси! Да ти е кеф да ги гледаш  Heart Eyes
Линде, и аз мисля, че би могла да експериментираш. Особено когато се отреже повечко коса, после изглежда превъзходно, здрава, жива, жилава ... Аз съм ЗА рязането. Не харесвам коси, които се личи, че не са рязани, само и само да са дълги. За мен една коса трябва да е с хубави, здрави връхчета, това придава и цялостен, здрав вид на прическата и косъма.

Аз вече съм в транс, момичета. Откакто минах на ДМО продукти, косата ми е буквално къдрава. Възможно ли е с годините да ми се е променил косъма и от права да стана къдрава?
Като измия с ДМО и оставя да изсъхне сама, какви къдрици, какви масури ...  Shocked Много се харесвам  Heart Eyes Освен това съм много щастлива, че не ми се налага да я оформям със сешоара, малко да почине тая коса. Само ме е яд, че на следващия ден не е с така дефинирани къдрици и някои са поизправени, но нищо, пак е супер.

# 532
Вив, определено е възможно да се промени косата с времето. Сестра ми, когато бяхме деца имаше чисто права коса, а сега й се поначупи. Моята от леко чуплива стана по-начупена. (и това се случи след 20-те някъде)

Най-накрая и аз ще се докопам до Johny-to, чакам си днес поръчката ... малко в повече ще ми дойдат продуктите, ноо от толкова време исках нещо от рода био - органик (тоест по изчистенко като състав), но и наистина да е с изявено-силно действие, че не се сдържах.

Благодаря на Bellissima, че ни запозна с марката  bouquet Heart Eyes

# 533
  • София
Valkirja, ами аз си мислех, че такива промени с косата стават около някои специфични възрасти и моменти в живота, примерно пубертет, раждане ... а аз отдавна минах през тези моменти, а и наближавам 40 след някоя друга годинка ... Освен да е от менопауза  Joy
А и промяната е твърде огромна, от прав, гладък косъм, сега е на стегнати, скокливи къдрици ... Точно обратното ...
Другото, което подозирам, е изчистването от натрупаните силикони и варовици от косата ми ...  newsm78 Ох, знам ли, но промяната адски ми харесва  Heart Eyes

Аз също благодаря на Белисимка! Нов свят отвори пред мен, не съм очаквала, че така ще се влюбя и в косата, и резултатите от продуктите   bouquet

# 534
Неведоми са пътищата на козинката.  Laughing Важното е , че е за добро  Hug
Дано и аз да съм избрала точните продукти и аз да се радвам на косичката  Peace

# 535
kate_p, благодаря ти за подробното описание на тези продукти на JMO Hug Беше ми интересно да прочета за продукти, които не съм пробвала досега.
Относно въпроса ти за помадата - маслото от манго е това, което има термозащтни свойства Peace
Като казваш, че веднъж си прекалила с помадата, да попитам, ти как я нанасяш - на влажна или на суха коса? Питам, защото ако е на влажна коса, абсолютно е възможно да си докараш ефект на мазна и спластена коса. Във видеото, което бях гледала и в което момичето използваше помадата, си спомням, че я нанасяше на суха коса и на всеки кичур поотделно преди да мине с машата Peace Вероятно при такива продукти, съставени само от масла и с такава плътна текстура, това не е без значение.

Линдичка, каква е сега тая нова муха? Mr. Green Hug Много ми харесаха прическите и на двете мацки, които си постнала, особено на първата Crazy Страхотна й е косата, но имай предвид, че това е права коса, добре оформена със сешоар. А твоята си е естествено чуплива, сама казваш, че в най-здравия си период даже е стояла на букли. Това я прави много непредсказуема. Може и да се получи страхотен резултат, а може и да тръгне да се вие нанякъде и да се чудиш какво да я правиш после. А с тая дължина няма да имаш много голям избор. Даже няма да можеш да я вържеш на опашка. Повярвай ми, преживяла съм го това нещо. Бях мисля 6-и клас, когато си бях окълцала косата горе-долу така:
Скрит текст:
Само че на тази мадама косата й стои добре, а моята беше абсолютно неуправляема ooooh! То сигурно и нейната, ама тук бая се е потрудил някой фризьор Mr. Green А като започна да расте, няма да ти разказвам какво беше.. Sick Чудех се как да прибирам разбеснелите се къдрици, които не познаваха законите на гравитацията ooooh!
Та така, не искам да ти секвам ентусиазма, но добре си помисли дали да режеш толкова много Hug

Магнолия, пак ни утрепа.. Crazy Heart Eyes Абе мъртвец, мъртвец, ама... много живот има в тоя специално Mr. Green

Дели, страхотно се е получило Hug Не ти го казах, но сега мога да си го позволя - на предишната снимка, която беше качила, косата ти видимо беше лъскава и подхранена, но въобще не беше дефинирана. Това вече е друга работа Peace Тук всяко кичурче е отделено от другото и косата ти стои много по-къдрава отколкото на снимките, които преди си качвала Peace Не знам как те е оформила фризьорката, ама ако се дължи само на тоя крем на La Biosthetique, взимай го веднага, хич не се чуди Grinning Hug

Ellla, не си спомням каква ти беше косата преди, за да отчета разликите (даже не помня дали си ни я показвала), но в момента изглежда в отлично здраве Heart Eyes Ще чакам да споделиш за резултатът от Олаплекс в дългосрочен план Peace Сподели, моля те, в кой салон си се боядисвала? Praynig Интересува ме да си направя една терапия Олаплекс и евентуално да си взема 3-та стъпка. Вчера си изправих косата и днес я оглеждам - пак има щети от пресата, писна ми вече Crossing Arms Затова трябва да направя нещо по въпроса.

Деляна, много интересен цвят и страхотна прическа Hug

Ох дано не пропускам някого, но всички снимки, които видях, ме очароваха Heart Eyes Hug

Виви, покажи ни масурите де Grinning Hug Това със запазването на формата и на мен ми е проблем, затова съм винаги в търсене на перфектния продукт за къдрици - не само да ги оформи добре, но и да ги запази в същия вид поне още ден. Аз затова съм хвърлила око на крема на Living proof. Бях се вдъхновила от това видео:
Скрит текст:

Е как да не лапнеш въдичката след това hahaha

Виви, Valkirja, много се радвам, че сте останали толкова доволни от марката Hug Дано и занапред косите ви я оценяват Praynig

# 536
  • София
Бели, ще ви ги покажа, като им направя едно подобаващо фото  Crazy    Hug

# 537
Виви, чакам с интерес да те видя в нова светлина Hug

Като споменах Living proof, още никой ли не е ходил до магазин на ЗР? Моля пак, ако някой има ходене натам, да хвърли едно око дали я има "къдравата" серия и на какви цени са горе-долу продуктите Praynig В момента нямам възможност да отскоча до магазина и да проверя сама. В краен случай, ако никой нищо не каже, ще им пиша във фейсбук да питам директно.

Забравих да споделя, онзи ден купих за моето момче охлаждащия шампоан на Кюн Со Пюр. Разбира се, нямаше как да му го подаря преди аз самата да го пробвам Joy  Както той сам констатира - "Ейй много хубава опаковка и.....вече използвана" Blush hahaha Страхотен е особено за мъже! Ухае на мента и розмарин и ако се остави една-две минутки на скаллпа наистина има супер освежаващо охлаждащо действие. Не че не си го пише и на опаковката, ама наистина не очаквах да е толкова приятно охлаждащо Heart Eyes Самият шампоан ми се стори много мек и подходящ за ежедневна потреба. Не ми хареса това, че малко ми направи пухкава косата и следователно, трудно я оформих. Освен това, не знам дали е от него или косата ми влиза в нов период, но на втория ден беше доста суха. Не знам дали е от шампоана, може и да не е.
Та така, за мъже е супер тоя шампоан - да им охлажда тиквите Joy В случай, че търсите нещо за половинките, да си знаете Wink

Аз вчера пак се пробвах с интензивно хидратиращата маска на Мороканойл, понеже бях решила, че ще изправям. В банята си усещах косата като след детанглъра - супер гладка, с тази разлика, че беше малко по-хлъзгава заради силикончетата. Преди да я изсуша със сешоара, там, където косата беше започнала сама да изсъхва, стоеше малко като изпръхнала (т.е. в краищата основно). След пресата обаче си беше много добре - имаше блясък и беше мека. В крайна сметка, тази маска май не е за моята коса.

След като я изправих, сложих от това бамбуково олио на Алтерна за блясък - http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-color-hold-fluid-za-zasshita-na-cvetovete/ /Мишеbouquet/
Страхотно ухае и придаде допълнителен блясък на косата Heart Eyes Като консистенция е леко, не е тежко и гъсто като Макадамията например. По-скоро е като олиото на Шу с камелия, само че това на Алтерна е по-парфюмно, докато Шу-то е с по-нежен и лек аромат. Хубаво е това олио и ще си ги редувам двете, когато реша да се изправям. Иначе на къдрава коса - не.

# 538
  • Бургас / София
Някои пробвал ли е шампоанът на Марокан Ойл за обем . Утежнява ли и дали действително прави обем?Сега съм с Алтерна Бамбук и лятото ми се отразява много по добре, от Денсифик косата ми се изсуши.

# 539
Момичета, ако не сте видяли- тази събота и неделя, в Арлен има код за -15% за продуктите на Moroccanoil, MOROC15  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт