Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 306
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гледахте ли Събуди се в неделя? Казаха, че ще има включване от къщата и ще я покажат. Дали е хубава?

Включиха се за около 2 минути, и прекъсна връзката. Пламен Медаров беше там, за някакъв бизнес говори, май неговата фирма е осигурила тази къща, която приличаше на механа. Този сезон бил под надслов, че всичко ще е натурално. Тоалетната била външна, имаше варел, който висеше, щял да служи като душ, някакви такива неща. Щели да са 14 човека, а имало 9 легла. Някои щели да спят навън. Както вали днес, не виждам кой ще пожелае да спи навън.

# 136
Уникални личности и силни характери ще споделят една обща външна тоалетна и ще живеят типично селски живот.
На снимките обаче, се вижда и нормална вътрешна тоалетна, до спалнята.
Ето галерия със снимки линк.

Участниците няма да разполагат с топла вода, освен ако времето не позволи, тъй като банята е външна. Изградена е от огромен варел, пълен с вода, която ще се топли единствено от слънчевите лъчи. Има и външна тоалетна, но вероятно така изглеждащият санитарен възел ще бъде единственото удобство, с което ще разполагат съквартирантите, спящи под открито небе. По всяка вероятност в началото те ще бъдат 5-има, тъй като във вътрешната спалня ще могат да спят 9-има от участниците. За тях има вътрешен санитарен възел.

Всички заедно ще трябва да се грижат за животни - в двора на къщата има кокошки и гъски. Участниците ще готвят храната си с дърва в огнище, а чешмяната вода няма да може да се пие, освен ако преди това не бъде преварена.

Кънчев разказа и за малка част от женските образи, които ще се борят за голямата награда от 50 000 лв. и луксозен лек автомобил. “Имаме изкусителка, която досущ прилича на Лолита. Също една дзен красавица, която е намерила себе си и казва, че прави тантричен секс. Имаме фрапантна дама с руско потекло, която идва от Сибир. Живее в Швеция, но обича България и “Биг Брадър”. В съзвучие с това, което става в обществото, имаме уникална ромка. Висшистка е и житейският път е за роман. Намерила е богат чужденец. Какво прави в “Биг Брадър”, ще видите утре вечер. Най-възрастната дама в къщата е артистична натура с много таланти. Има 5 деца. Сложете и съпруга й и има 6-има души, за които трябва да се грижи, шестима мъже", обясни той.

Някои от участниците пък са хора, преживели големи драми - загуба на много близък човек, преборили са рак и много други препятствия по пътя си. Друга част от съквартирантите са се подготвили много сериозно за влизането си - гледали са всички досегашни сезони, в допълнение с неизлъчваните кадри в сайта на шоуто и дори са минали подготовка при психолози.

Това обаче надали ги е подготвило за най-голямата изненада в сезона - преплитането между “Биг Брадър” и “ВИП Брадър”. Как ще стане това, все още не е ясно, тъй като и самите продуценти не са доизбистрили концепцията. За момента те работят върху нея заедно с “Ендемол” - компанията, която държи правата върху риалитито. Едно е ясно - няма да се придържат към досегашната идея, в която вкарват виповете, след като и последният участник от предишните съквартиранти излезе. “Започва епизод 1. Епизод 2 е “Виповете атакуват” и предстои есента”, разкри само зам. програмният директор в “Нова броудкастинг груп” Антоний Мангов. Целият проект ще продължи общо 4 месеца. Лайфовете на предаването ще бъдат всеки понеделник, а в четвъртък по стар обичай ще стават номинациите за изгонване от къщата на Големия брат.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 09:03 от Барелина

# 137
Благодаря, момичета!
Наистина прилича на механа.
Убиха ми последната надежда да не гледаме само ферми този сезон.

# 138
  • IT
Барелина мерси за инфото, на хартия интересно звучи, а дано и в действителност така да се получи.
За къщата- на мен ми е като сглобено от механа и апартамент от соц. време.

# 139
Изглежда много евтино направена къщата.
Аз очаквах нещо по така. Не да е луксозно, а просто по-стилно. Като възрожденска къща примерно.
Жалко, че не са наели някой дизайнер.
Дано да няма чувствителни участници, че с тези цветове ще са перманентно главоболие.

# 140
Патетата са много сладки, дано ги огледат животинките до края.

# 141
  • SF
Не е критика към Биг Брадър. Споделям ви, че изобщо не понасям такъв селско-романтичен стил.
От целия интериор ми харесаха само сандъчетата по прозорците.  Laughing

# 142
http://www.blitz.bg/news/article/355507
Силикон и кокошки в къщата на "Биг Брадър............. Joy

# 143
  • Испания
Патетата са много сладки, дано ги огледат животинките до края.

Патета не видях, само гъски и кокошки.

# 144
Използвах общо название--патета  Mr. Green

# 145
10 часа! И почват 4 месеца брадър.

Гледах програмата на Нова ТВ, няма в почивните дни серии.

Гледа ми се, ама няма, ще изчакам довечера, достатъчно прочетох за варели и гъски и това не трябваше да правя.  Grinning

Окото за тази година:

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 10:16 от Toffi

# 146
  • sofia
Този несимпатичен тандем Никита, не ми вдьхна големи надежди...
Добре де, от половин година се знае, че ще се прави Фермата...Да не говорим, че ще си правят по сьщия канал Фермерьт. От кьв зор и Биг Брадьр ще е селски? Егати липсата на мисьл!

# 147
  • София
Ще го видим колко ще е селски. То и Випа щеше да е комунистически.

# 148
Ще ги подържат отвън два дни, па ще ги вкарат вътре. Ама айде да видим. Мен ми е интересно какви хора са.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 11:37 от Happy days

# 149
Като не се къпят, няма да има и много свалки сигурно.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт