Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 452
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Варна
Ако игнорирам визитките, съвсем нормални хора ми изглеждат.

# 1 456
Ами то като се огледаш наоколо--всички са нормални на пръв поглед. Няма как да знаеш кой колко го хапят кучетата

# 1 457
С поведението си Кристиян лепва лошо име на гей-хората, както правят и Азис, Евгени Минчев и други подобни. Повечето ми гей-приятели яко го оплюха във Фейсбук.

А иначе за останалите мъже в къщата също нямам положително впечатление - напомпани въздухари. Та донякъде ме кефи когато Кристиян ги разиграва а и да не забравяме че мисията му е такава. А Братухчев показа колко коварно нещо е тютюневата зависимост щом си готов да бръкнеш в огъня заради нея. Та малко или много лигльото им показва какви са всъщност.

Въобще Биг Брадър - жалка история. Няма да го гледам повече.

Не съм съгласна, че Кристиян им бил показал какви са. Те не го приемат той да се разпорежда. А от друга страна се чудят това мисия ли е, дали няма да следват ограничения, ако не го слушат.
Довечера дано повдигнат малко завесата.

# 1 458
100 страници тема в която половината постове са: Аз няма да гледам!
Ами не гледайте.Да не мислите че това интересува някой.Гледането не е задължително.Ако няма наистина кой да го гледа ще го спрат и няма да има следващ сезон.Ако се гледа ще има.И това кой е казал дали ще гледа или не в някакъв форум няма да промени това.Ако ще гледате гледайте и обсъждайте предаването.Ако няма да гледате защо изобщо си губите времето тук?

# 1 459
Ама моля Ви, стига с това, че вътре не са нормални. Защо да не са, това, че ние не ги възприемаме, като поведение, не означава, че доста хора са такива. Ами огледайте се наоколо - голяма част от младите момичета /въпреки, че не ни се ще да го признаем/, считат, че с корекции и "освободено" поведение ще просперират, футболистчето и бизнесмените са също като голяма част от младежите, а гейчето - същи Евг. Минчев /без дрънкулките по него и "титлите"/. И изобщо не Ви ли прави впечатление, че тези вътре са почти същите като тъй наречените "ВИП"-ове, само че те бяха по-лустросани и по-често ни ги натрапват по медиите, иначе са едно към едно.

# 1 460
  • София
100 страници тема в която половината постове са: Аз няма да гледам!
Ами не гледайте.Да не мислите че това интересува някой.Гледането не е задължително.Ако няма наистина кой да го гледа ще го спрат и няма да има следващ сезон.Ако се гледа ще има.И това кой е казал дали ще гледа или не в някакъв форум няма да промени това.Ако ще гледате гледайте и обсъждайте предаването.Ако няма да гледате защо изобщо си губите времето тук?
Благодаря за съвета, не бях се сетила! Joy

# 1 461

Това е сръдня - все едно казваме, че не ни харесва, това което ни дават или по-скоро не ни дават.
Иначе всички надничаме и дъвчем дори оскъдните епизодчета.

# 1 462
  • Bulgaria
Тази вечер до 22 часа ли ще го излъчват ,понеже ще има номинации ?

# 1 463
  • София
Един час е май!

# 1 464
  • Телиш/Плевен
Един час е май!
Някой каза, че това е видял в програмата (че ще е един час).
Щом са на запис номинациите то май и няма нужда от по-дълго предаване.

# 1 465
  • Bulgaria
Не ми се вярва да е един час-все пак поне 30 минути ще е цирка на Кристиян с желанието му да напусне  Laughing Laughing

# 1 466
  • Mediterraneo
И промото им тъпо като целия сезон!
При положение, че няма живо излъчване и зрителите са на тъмно какво се случва вътре, можеше спокойно да ни държат на тръни какво ще се случи в епизода довечера. Казаха за преврата още снощи, ама сега дават, че Кристиян си събира багажа...
Онези двамата пуяци, мъжкарите, Цецо и дребния треньор по незнамсикакво, големи мъже; големи ги вадят, пък търкаха обувки! Онази обезобразената, дето някой си е точил скалпелите по нея, не можа да реши на чия страна да застане и тя...

# 1 467
Все едно за пръв път Ники Кънчев ще се появи с " грандиозната" новина за извънреден лайф.  Grinning

# 1 468

А дали ще се изкъпе докато не получи балсамче? Или ще разчита, че тена му ще скрива неизмитото. Ще бъде 100% натурален  Laughing

Явно вмирисана кожа е по - добре от суха.
 Joy Joy Joy

# 1 469
То и да искаме да гледаме няма много какво, тъй че заканите са верни донякъде. Едно време какво гледане на ББ имаше, тук в темата имаше задочни репортажи от живото, отделно епизодите по тв, клиповете от сайта и излъчванията по диема. Следеше се всичко и имаше материал за анализи и обсъждане. Сега няма нищо вълнуващо и интересно за гледане. Още по-малко за обсъждане и темата си го показва, нито има народ, нито много мнения. Значи... ББ стана бутиково предаване някакво Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт