Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 705
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 605
За мен пьк е необяснимо, как някой може да дава пари на грозилище, като Силвия, че да спи с нея?

Чудя се тая кой я взел за модел? Верно е много неприятна и отблъскваща. И отде, по дяволите им, се взема това напомпано високо самочувствие, че са неустоими красавици, на точно този тип жени?  ooooh!

# 1 606
От мъжете, които ги харесват идва самочувствието. Докато има кой да й дава парички, тя ще си има самочувствие. Не стига,че не е нежна, ами и супер проста физиономия вади.

Аз съм 1/4 от пазарджик,ама нямаме тъмно в рода  Joy

# 1 607
  • Варна
Кирил и Братухчев ги номинира екс шефа.

# 1 608
  • BG
Няма ли да си направим една анкета с номинираните за изгонване, да си сверим часовника с ББ,че и без друго този сезон с "обикновени" участници е на бързи обороти,няма да имаме много време да си изграждаме мнения кой знае какви за всеки от тях.

# 1 609
Пък на мен Никита ми прилича на Кристина Димитрова и на Виолета Здравкова  Joy

# 1 610
  • Варна
Аз пък се сетих за този безценен перформънс hahaha
Ако някой не се е разсънил още, може да повтори движенията за по-лесно събуждане Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=USno6cntCL8

# 1 611
  • София
Ако някой не се е разсънил още, може да повтори движенията за по-лесно събуждане Mr. Green

Бях го забравила това   Joy Joy

# 1 612
  • София
анкетата трябва да бъде със заглавие "кого ще изгонят сценаристите?"

# 1 613
Коментарите тук са ми по-интересни от самото предаване, честно  tooth .

# 1 614
  • София
и на мен

# 1 615
Аз чакам с нетърпение Бай Брадър, дано скоро започне Praynig  Joy .

# 1 616
Аз съм 1/4 от пазарджик,ама нямаме тъмно в рода  Joy

Имам братовчеди там и цялата им фамилия са тъмни, но нямат нищо циганско - знам го със сигурност.
 Hug

# 1 617

Бях го забравила това   Joy Joy

Пацо и НИ-дялкУ, са просто неповторими  Joy

# 1 618
Мислех си, че много натрапчиво минава линията за изневерите на Братухчев  - първо екс Биг Бос го номинира с такъв довод, сега изтипосака Полина, Малина... и три други жени - ще включват и Братухчева в сюжета вероятно.  Peace
За Никита имаше ли някаква истина в играта? Все очаквам и нейният възлюбен да се появи в къщата. Вероятно като гост.

# 1 619
100 страници тема в която половината постове са: Аз няма да гледам!
Ами не гледайте.Да не мислите че това интересува някой.Гледането не е задължително.Ако няма наистина кой да го гледа ще го спрат и няма да има следващ сезон.Ако се гледа ще има.И това кой е казал дали ще гледа или не в някакъв форум няма да промени това.Ако ще гледате гледайте и обсъждайте предаването.Ако няма да гледате защо изобщо си губите времето тук?
Благодаря за съвета, не бях се сетила! Joy
Моля:) Пак заповядай ако имаш нужда.Аз за такива като теб го написах които не се сещат  Wink Радвам се че приемаш съвета ми с усмивка.Очаквах да бъда омазан в катран и овъргалян в пера от тези които няма да гледат:)

Общи условия

Активация на акаунт