Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 472
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 920

Професионални снимки на Силвия намерих в гугъл с търсене Топлес модел на Европа (обсъждаше се по-рано)

Чудех се на кого ми напомня Силвия:
http://koch.bg/wp-content/uploads/2014/07/110.jpg

На Цветанка Ризова.
А, и на една от актрисите в "Малки сладки лъжкини".

Мхм, да, ето я пак, открийте разликите  tooth

Скрит текст:

Mr. Green

# 1 921
Само за футболиста разбрах, че дава дупето за пари. Laughing
Други признания, ако е имало, съм ги изпуснала.

Е, то не е нужно в прав текст да го кажат. Ама някой например, като не работи, а си живее живота, има два основни за набавяне на средствата за лайфстайла - или родители, или любовници.

# 1 922
Силвия на някои снимки ми напомня на Кобилкина

# 1 923
До Бебе - моля, пусни утре нова тема и ако има номинации и анкета за ББ - аз нямам възможност тази седмица.....Благодаря!

Прието. Утре вечерта ще пусна. Hug

Коалите са сладички, защо ги сравнявате с Онова? Shocked Rolling Eyes

# 1 924
Мисля, че е излишно и аз да констатирам най-слабото начало и най-претупаните номинации досега.Вината разбира се е само и единствено моя, признавам.Тупарев е невинен.
Виждам доста снимки на Силвия, целящи да докажат че тя е меркантина и обратното на хубава, забравих точната дума.Разбира се и аз разполагам с нейна снимка.На нея се вижда как тя буквално е вкопчила  нокти в друг много богат господин.Според мен това е случайност.
Ето и несъмнено автентичната снимка
Скрит текст:
Мне, това е Силвия, прегьрнала Никита, която след поредна операция, се е пристрастила кьм солариума.
А що се зове Никита? Милена-Никита?!?

Тя е една (да се надяваме само една) сложна и емоционална личност.Трудно е да дам задоволителен отговор от наличната информация.Може би причината е силно еротично и не само влечение към Пета Уилсън (актриса, изпълняваща ролята на Никита в сериала "Никита") или към Никита Сергеевич Хрушчов. Второто е бих казал леко смущаващо, но за Любовта няма граници.За количеството силикон в устните също!
Май точно тази визия се е опитала да докара. Но приликата е само в прическата. За тая прическа се чудя от къде ми е позната и ти ме подсети. Чудя се Боби ръгбиста  с неговите претенции относно жената, как си ляга с това чудо. Или Никита има пари и той живее на нейно гръб. Нали и във Франция си е живеел на социални помощи, не се е напъвал много да работи. Но тази Никита е потресаващо страшна. Пипала си е скулите ,брадичката и такава зурла си е направила, че не и се разбира какво говори. Челото и е наблъскано с ботокс, че и вежди не може да повдигне. И с татуировките е прекалила, въобще, харесва ли се като се погледне в огледалото сутрин?

# 1 925
Сигурно ли е, че Никита не е мъж?

# 1 926
 Joy Joy
Може да е траверс.

# 1 927
  • SF
Сигурно Никита е била доста грозноватичка преди да се направи на маймуна и затова рискът е бил минимален. По-лошо няма накъде да стане. Пробвала е дали може нещо да се пооправи. Е, не е могло, но пък така минава за екстравагантна и с "характерни черти". Очите й са се притворили от напомпването на скулите. А ботоксът в челото сякаш сама си го е слагала. Над веждте има гънки, които не могат да се разгънат никога повече. Мускулът е атакуван отдолу и отгоре и това сега седи сгънато. След няколко месеца ще му отмине действието на ботокса и трябва да пробва да си го постави по друг начин. Сега е ужасно нескопосано. И устата й е като човка.
Ох, много я оплюх, но поне съм спокойна, че няма да ме заподозрете, че й завиждам за възможността да се поддържа.

Хората в ББ са надлежно татуирани. По татуси ли са ги избирали?

# 1 928
На мен Силвия по ми прилича на мангалка, отколкото Ирена...

# 1 929
Сигурно ли е, че Никита не е мъж?
  hahaha
А сериозно -
Като изключим тунинга, който си е направила, лицето й е огромно за жена, дори за мъж е много едро. Не си го е избирала, де..

# 1 930
На мен ми се струва, че една от изненадите ще е, че Никита е травестит....

# 1 931
На мен ми се струва, че една от изненадите ще е, че Никита е травестит....
Да бе, никой мъж няма такива хубави краченца, колкото и да им се иска на някои педали  hahaha

# 1 932
Що, кво им е на краченцата на Фики Стораро  Joy

# 1 933
Тоя пък кой е? Някой педераст ли?

# 1 934
  • София
По-назад някой беше дал снимки на Никита от преди-с черна коса и доста по-малко пластики и направо си е симпатично момичето. Но според мен си се харесва много и в момента!

Общи условия

Активация на акаунт