Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 052
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 105
Мале, мале, отсега се започва. Laughing Popcorn

# 106
  • Испания
Нормално е, като в другите страни, да има канал с 24-часово излъчване. Никой не е длъжен да го следи. Всеки гледа това, което иска и никой не му опира дуло в слепоочието.

Мале, мале, отсега се започва. Laughing Popcorn

Wink Joy

# 107
За 1-2 часа продуцентите пускат това, което искат да се види, изопачават истината, а като сложим коментарите на ББ, съвсем изпускаме реалността.
Ако има 24часа излъчване е без цензура. Аз искам такова излъчване, пък каквото гледам си е на късмет.

# 108
 Peace
Последното 24/7 излъчване беше на ББ 4 !
От тогава, до днес включително и новият ББ...  ще само с подбрани 45мин. от деня, ако е пак ще сме добре  Wink

# 109
Peace
Последното 24/7 излъчване беше на ББ 4 !
От тогава, до днес включително и новият ББ...  ще само с подбрани 45мин. от деня, ако е пак ще сме добре  Wink

Е нали всеки ден дават по няколко часа на живо по диема, аз не съм забелязала сериозни разминавания с 45-те минути вечер относно дадена ситуация....тоест да е много цензурирана. Просто изпускат по кротките и забавни случки и дават най вече скандалите...

# 110
  • Испания
Излъчването по Диема Фемили е повечето време без звук.

# 111
  • Ямбол
Излъчването по Диема Фемили е повечето време без звук.
И на запис.

# 112
Аз пък искам 24ч. излъчване от Къщата......Но едва ли ще ме огрее......

Това нещо като забележка срещу желанията и мнението на някой ли е.
......
И миналата година нещо не бях в час според теб, щото съм била писала еди си какво за майката на участник....Людмила Живкова.

Въобще не е забележка - съжалявам, че така си възприела мнението ми......Сиси написа за неизвестните личности, ти написа за скандалите и реших и аз да си напиша желанието.....Може ли?

Вярно ли така е било миналата година? И ти го помниш? Извинявай! Нито си спомням ситуацията, нито искам да си я припомням - просто не си заслужава.

Живото куца в последните сезони....а какви готини сцени е имало.....

Е нали всеки ден дават по няколко часа на живо по диема, аз не съм забелязала сериозни разминавания с 45-те минути вечер относно дадена ситуация....тоест да е много цензурирана.

Живо по Диема, без звук.....Имаме време да се научим да четем по устни......И това ако не е цензура.......Или дават 30 мин. как някой спи, а в същото време се чува как в двора се хилят, напр.........

# 113
  • SF
За съжаление аз вече нямам Диема Фемили (май де, не съм 100% сигурна, но като минавам през каналите, не съм попадала).
Искам да ми е интересно!
Къде гледате американския ББ?

# 114
  • София
Скрит текст:

......
И миналата година нещо не бях в час според теб, щото съм била писала еди си какво за майката на участник....Людмила Живкова.

Въобще не е забележка - съжалявам, че така си възприела мнението ми......Сиси написа за неизвестните личности, ти написа за скандалите и реших и аз да си напиша желанието.....Може ли?

Вярно ли така е било миналата година? И ти го помниш? Извинявай! Нито си спомням ситуацията, нито искам да си я припомням - просто не си заслужава.

Е нали всеки ден дават по няколко часа на живо по диема, аз не съм забелязала сериозни разминавания с 45-те минути вечер относно дадена ситуация....тоест да е много цензурирана.

Живо по Диема, без звук.....Имаме време да се научим да четем по устни......И това ако не е цензура.......Или дават 30 мин. как някой спи, а в същото време се чува как в двора се хилят, напр.........

Е, бива ли сега така? Тя е чакала една година, за да ти го каже, ти да не си спомняш Joy
Аз очаквах да борави с час и дата, за по-голяма точност.

# 115
Цитат

Чак пък да е в последните сезони......

Сигурно последния сезон....представа си нямам какво е имало по диема.
Знам само само че съм гледала сезона с Ваня червенкова, Лияна, Тервел Пулев, Мира Радева и прочие пои диема със звук.

Ама всеки с проблемите си, аз нямам проблем че нямало живо...

# 116
Скрит текст:

......

Е, бива ли сега така? Тя е чакала една година, за да ти го каже, ти да не си спомняш Joy
Аз очаквах да борави с час и дата, за по-голяма точност.

Не си прави майтап с мен, засичала съм ви  няколко години да си правите майтап с някой потребител и да го взимате на подбив в тая тема и той да си търпи.......не, аз не съм от тях...

Беше ми любопитно да разбера кои ще са участниците, е не разбрах особено много с влизането си тук, ...айде довиждане и приятно губене на време. Защото това си е самата истина за тая тема, да и аз съм си го губила за малко времето тук в минали сезони....

# 117
Аз някъде попаднах,че Кристина Димитрова ще влиза.Най-противни са ми бивши участници,начело с приморския.Пак ще дам идея на продуцентите.Нека вкарат заедно свинята-майка,диктаторката Червенкова с г-жа Захажаева.

# 118
Silverstone, недей с такива грозни епитети...

# 119
  • sofia
Разбира се, че би трябвало да предават 24 часа на живо. Нали това е идеята на шоуто. Това, което скальпват в последните сезони, прилича повече на сапунка.
И този глас зад кадьр, който ни обяснява, какво виждаме, кой е Лош и кой Добьр...Много е тьпо.

Общи условия

Активация на акаунт