Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 958
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Предполагам, че е раздал нови дрехи. Малко като униформени са. На снощният лайф всички ми изглеждаха много различни. От всичките визитки за лидери, ще се окаже половината ще живуркат тихо кротко, така както и в живота и после ще обявят, че е стратегия.

# 1 111
  • София
Продължавам да се чудя защо им беше нужно да го правят сега, след като дори нямат желание да ни показват нещо.Да си го гледат те ли?

# 1 112
  • Варна
Продължавам да се чудя защо им беше нужно да го правят сега, след като дори нямат желание да ни показват нещо.Да си го гледат те ли?

Почвам да мисля, че не се прави за зрителя това предаване. Прави се за рекламодателите, които да си налеят паричките в Нова телевизия през август за "най-гледаното шоу".

# 1 113
Или за да угодят на връзкарите,  желаещи да участват и после да си направят така желания Вип.

# 1 114
  • Варна
Или за да угодят на връзкарите,  желаещи да участват и после да си направят така желания Вип.

Хаха, егати връзкарите.. Laughing
Съмнявам се, връзкарите са сигурно подставени лица вкарани да подбутват шоуто в желаната посока...
Пиша вече шоуто, защото реалити не гледаме..

# 1 115
  • София
точно така. Дори не е като да гледаме как се снима сериал в движение. Много съм разочарована. Не че очаквах нещо особено, но си мислех, че поне след толкова дълго прекъсване на обикновен брадър, ще се постараят. Постараха се, ама в обратната посока. Първите сезони ги гледах за фон, после хич не гледах, а сега май ще мина отново на хич.

# 1 116
Първите сезони бяха запомнящи се и интересни, но вече взеха да доскучават и затъпяват яко  Confused
Тази Аделина да не е бг мама? Точно така ми изглежда Simple Smile

# 1 117
  • София
със сигурност Лиляна може да я разконспирира коя е, стига да има профил тук. Съвсем сериозно, не зная как ги прави тези магии, но успява да хване дирята на всеки.

# 1 118
  • Варна
искам да кажа, че хич не са си подбрали добре актьорския състав този сезон.
В снощното предаване, след като Кристиян излезе от изповедалнята, държанието му беше като на пр*пикано мушкато. След като избълва не добре наизустените реплики и другите 2-ма участници го нападнаха, според мен пак режисирано, Кристиян каза с не мутиралия си глас "Защо реагираш така?!?!  Shocked" Само да ви попитам ,някой от вас би ли стоял и слушал как някакъв си непознат го обижда просто ей така? На няколко пъти ушите ми чуват как нарича някои от момчетата. Ако бях на тяхно място щях да направя като Анита, щях да го бия цяла вечер без да заминавам в планината след това!
Г-н Тупарев, Вие и Вашият екип се изложихте много. За мен това предаване показа колко изчерпани, пошли и без идейни сте!

# 1 119
Според мен е вероятно някой да се е отказал да влезе и бързо, в движение, да са пуснали своя резерва - Оранжевата. Нищо против, изглежда симпатична, но никак не й е мястото там, след като е била в някакво предаване с Ники Кънчев. Или поне да я бяха обявили за гост или да влезе за кратко с някаква мисия и без право да участва... Сега не ми изглежда много честно.

Може и двама да са се отказали и сега да търсят № 14  newsm78

# 1 120
  • София
Може би имат да изперат  не'кви парички.... и как, най-лесно с нов брадър.

# 1 121
И на мен ми прави впечатление, че този Кристиян ходи, дава им разни неща, държи се добре, когато не дават директно предаване  newsm78

# 1 122
  • Варна
Може би имат да изперат  не'кви парички.... и как, най-лесно с нов брадър.

Може и това да е. Направо да се самосезира прокуратурата. Sunglasses

Всъщност имат ли право да ни държат без живо излъчване? Според условията , които са приели вземайки лиценза..
Ако нямат,  къде може да се подаде сигнал?  До Ендемол, предполагам.?

# 1 123
  • София
Кирил го нарече, "Утайка мръсна. Цървул, отрепка"  Shocked Кой ще търпи да го наричат така и да не реагира?

# 1 124
  • Sofia
Но Кристиян пръв започна с обидите,още не ги е опознал започна с "мършо"и т.н. ooooh! много ми е противен #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт