Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 973
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Mediterraneo
Не вярвам. Кънчев каза, че е време хубаво да залости къщата.

# 1 096
  • Телиш/Плевен
Така е, но нали уж 14 щяха да бъдат участниците, значи скоро би трябвало да влезе още някой. newsm78 Може да е другата седмица, след като изгонят някого.

# 1 097
Така е, но нали уж 14 щяха да бъдат участниците, значи скоро би трябвало да влезе още някой. newsm78 Може да е другата седмица, след като изгонят някого.

http://www.bulgaria.utre.bg/2015/08/18/334765-proval_v_big_bradu … za_predi_da_vleze

В началото казаха нещо от сорта "това ще е техен дом през следващите 4 седмици", значи сигурно истинския биг брадър ще е един месец само и после като в последните години два месеца ВИП и един ол старз.

# 1 098
...истинския биг брадър ще е един месец само и после като в последните години два месеца ВИП и един ол старз.

Най-вероятно така ще стане.

# 1 099
Сега гледах предаването, на запис. Ми те нищо не дадоха!
Новите две участнички, връзкарки или не ми допаднаха, но не мисля, че от Николина ще видим нещо интересно. Струва ми се, че ще бъде от онзи тип участници, които кротичко, тихичко, с лека усмивчица, си тръгват с наградата  Simple Smile

Не знам как ще задържат интереса на зрителя, ако дават по 20 минути нагласени кадри на ден, и то от онзи ден. Ще излезе, че си гледаме водещите, понеже много ги харесваме и за малко ще ни пускат кадри от къщата
Точно! Без живо излъчване формата губи смисъла си.

# 1 100
Той формата доста се е трансформирал, направо е мутирал. Каквото такова.  Simple Smile

Един коментар от ФБ: "Аз бих го пребил и си излизам с достойнство."

Визира Биг Бос-а.  Grinning

Достоен побойник?  Thinking

# 1 101
  • Телиш/Плевен
...истинския биг брадър ще е един месец само и после като в последните години два месеца ВИП и един ол старз.
Най-вероятно така ще стане.
Хм, значи би трябвало по-бързо да се развиват събитията и съвсем скоро да натирят някого. Иначе не виждам как ще изгонят 10 човека (нали трима финалисти оставаха?) за един месец. newsm78

# 1 102
  • SF

Той като е без аутокю такива глупости приказва, че... Той си плямпа. От години се чудя кой го избира за водещ и как този човек се наложи като водещ!! Много странно.
Помня негови бисери в "И аз го мога". Такива тъпотии ръсеше, без да мисли. Представят го като много ерудиран (сигурно заради това, че водеше "Стани богат"), но няма гладка и бърза мисъл. Не го бива в словото. Аз също може да я нямам, но не съм тв водеща.
И най ме дразни, като започне да "блъфира". Прави го някак по детски, наивно и предсказуемо. Прави едни дълги неловки паузи, в които иска, ама много иска да измисли какво да изръси и накрая се предава и изплесква някаква велика тъпотия, на която никой не се връзва. С глупав хилеж се позамазва уж положението, но сърце не трае и след минутки имаме отново същия нелеп порив за блъфиране.
Сигурно има някакъв вечен договор с компанията на Тупарев и Другия за перманентен водещ на шоуто, каквото и да става. Евала! Винаги правя евала, когато някой некадърник се уреди с постче и службица.

# 1 103
  • Sofia
Скрит текст:

Той като е без аутокю такива глупости приказва, че... Той си плямпа. От години се чудя кой го избира за водещ и как този човек се наложи като водещ!! Много странно.
Помня негови бисери в "И аз го мога". Такива тъпотии ръсеше, без да мисли. Представят го като много ерудиран (сигурно заради това, че водеше "Стани богат"), но няма гладка и бърза мисъл. Не го бива в словото. Аз също може да я нямам, но не съм тв водеща.
И най ме дразни, като започне да "блъфира". Прави го някак по детски, наивно и предсказуемо. Прави едни дълги неловки паузи, в които иска, ама много иска да измисли какво да изръси и накрая се предава и изплесква някаква велика тъпотия, на която никой не се връзва. С глупав хилеж се позамазва уж положението, но сърце не трае и след минутки имаме отново същия нелеп порив за блъфиране.
Сигурно има някакъв вечен договор с компанията на Тупарев и Другия за перманентен водещ на шоуто, каквото и да става. Евала! Винаги правя евала, когато някой некадърник се уреди с постче и службица.
+1
Все едно си прочетох мислите.Винаги съм се чудела какво му харесват на бездарното водене...

# 1 104
Момичета, на ваше място бих си изтрила нелепите коментари за Кънчев. ББ няма да е същият без него.
От " бездарност" е водещ 20 години в Дарик, нали?

# 1 105
На мен тази Николина изобщо не ми хареса, изглежда ми скучна. Сигурно до края ще разчита само на съжалението на драгия зрител, за да спечели.
Аделина ми се видя симпатична и доста забавна, но ще видим.

# 1 106
Аделина ми е симпатична от предното шоу. Интересен участник ще бъде.

# 1 107
  • Sofia
Някой беше споменал,че Аделина е била от препитващите в кастингите...значи е вътрешен човек Thinking

# 1 108
  • Варна
ББ им е върнал дрехите или им е дал нови. Много карирани ризи и бели потници..:
Скрит текст:

# 1 109
  • Gotham City
Някой беше споменал,че Аделина е била от препитващите в кастингите...значи е вътрешен човек Thinking

Аз, във Фейсбук го прочетох, но не мога да намеря точно коментара, беше нещо от сорта на: "ИЗМАМА!!! Ходих на кастинг при Тупарев и Аделина ме препитваше!!!"

Добре де, гледам ги сега и се чудя. Меката мебел (която май не е много мека този сезон) се намира в малката стаичка, в която миналия сезон затвориха Линдарева, Аръков и Месечков. Какво става с голямата част на къщата?

Скрит текст:

Напълно съм съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт