Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 975
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 080
Не знам  как от един епизод преценихте, че са се изчерпали сценаристите. Умирам си да чуя някоя креативна, бомбастична идея, която бихте релизирали, ако бяхте на тяхно място.

# 1 081
Август е най-слабия период за реклама,  а тя са планира поне 6 месеца преди това. Този сезон ще е по-дълъг, не трябва да очакваме да разтягат тричасови локуми.

# 1 082
О, аз се радвам, че набързо ги вкараха. Особено както съм любопитна ми е по - готино така, отколкото да вкарат 1, да се обясняват 1 час, после още 1.. и на другия ден отново.

# 1 083
  • sofia
Не знам  как от един епизод преценихте, че са се изчерпали сценаристите. Умирам си да чуя някоя креативна, бомбастична идея, която бихте релизирали, ако бяхте на тяхно място.
Ами, този филм сме го гледали. Този вид участници.
Просто да бяха направили кастинг, поне, а не да ни пробутват познатите си.

# 1 084
  • София

аз реших, че са се изчерпали, защото има твърде познати неща и хора, все едно някакви клонинги. И то сега е много софт, имаше един сезон, в който ги бяха оставили в недовършената къща и с онези кози, кокошки и не помня какво още. Сега твърде чистичко, твърде луксозно за пасторални картини.

# 1 085
Сега нямат багаж, така ли? Аз Анита снощи много я харесах визуално, но днес не ми допадна толкова. Гримът наистина е голямо нещо.

# 1 086
А добър ден! У нас медиите винаги са били такива. Не очаквам да се променят.

# 1 087
  • sofia
А добър ден! У нас медиите винаги са били такива. Не очаквам да се променят.
Ми наивно се надявах...

# 1 088
Сега гледах предаването, на запис. Ми те нищо не дадоха!
Новите две участнички, връзкарки или не ми допаднаха, но не мисля, че от Николина ще видим нещо интересно. Струва ми се, че ще бъде от онзи тип участници, които кротичко, тихичко, с лека усмивчица, си тръгват с наградата  Simple Smile

Не знам как ще задържат интереса на зрителя, ако дават по 20 минути нагласени кадри на ден, и то от онзи ден. Ще излезе, че си гледаме водещите, понеже много ги харесваме и за малко ще ни пускат кадри от къщата

# 1 089
  • Варна
Кристиян за втора вечер подред го оставят уж да си помисли в изповедалнята, което е много дразнещо и подозрително, предпочитам първосигнални реакции да виждам, отколкото продиктувани такива. Досега такива глупости не са правили доколкото помня, но може и да греша.

Наистина не вярваш, че е хапвал и мислил,нали? Той е единствения от участиците с нулев шанс да спечели формата и вероятно ще получи някакъв хонорар, че е бил използван. Мисля че се почувства виновен за номинациите, които го принудиха да направи. Дори не пожела да си докосне храната, а когато Киро си изтърва нервите не знаеше как да реагира.

# 1 090
  • при него
На мен най-много ми хареса момичето от ромски произход, беше най не-кичозна, внимателна, премерена и не парадираше излишно с постижения.. Не ми хареса това, че мъжете само се изтъкваха кой колко бил велик бизнесмен, колко бил постигнал... моите впечатления от успешни и интелигентни хора са, че имат сериозна доза скромност.

# 1 091
Къде видяхте чувство за вина, свян, неудобство при него? Момчето си парадира, държи се преднамерено, очевидно търси "скандална известност" , демонстрирайки свръх самочувствие. Дори да му суфлират, той е там с ясното съзнание какво прави. Какво ще постигне от всичко това е друг въпрос.

# 1 092
На мен най-много ми хареса момичето от ромски произход, беше най не-кичозна, внимателна, премерена и не парадираше излишно с постижения.. Не ми хареса това, че мъжете само се изтъкваха кой колко бил велик бизнесмен, колко бил постигнал... моите впечатления от успешни и интелигентни хора са, че имат сериозна доза скромност.

Нали трябва да имаш такива за да парадираш с тях. А и това, че не е парадирала с "постижения" не е особено вярно. Хвалбата с бакшиша от 2 000лв., какво беше  Laughing

# 1 093
  • Варна
Къде видяхте чувство за вина, свян, неудобство при него? Момчето си парадира, държи се преднамерено, очевидно търси "скандална известност" , демонстрирайки свръх самочувствие. Дори да му суфлират, той е там с ясното съзнание какво прави. Какво ще постигне от всичко това е друг въпрос.
Ами виждам ги. Виждам и че и е наясно какво прави и му е неудобно заради това. Не го слушам какво говори, гледам езика на тялото. Прегледай момента когато Киро му се нахвърли или когато отказа да яде в изповедалнята. Гузна съвест виждам.. Може и да греша.. с липса на живо предаване ми е трудно да сравня поведението му при други ситуации.

# 1 094
Някой знaе ли дaли утре ще влезе още един учaстник в къщaтa?

Общи условия

Активация на акаунт