Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 941
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 125
  • sofia
Продължавам да се чудя защо им беше нужно да го правят сега, след като дори нямат желание да ни показват нещо.Да си го гледат те ли?

Почвам да мисля, че не се прави за зрителя това предаване. Прави се за рекламодателите, които да си налеят паричките в Нова телевизия през август за "най-гледаното шоу".
Вероятно е така. Съсипаха любимото ми шоу! За пари и за да имат работа бездарни протежета! Crossing Arms

# 1 126
Ама и драгия зрител нЕма угодия, чета коментари и тук и в нета, значи вкараните първата вечер са фрикове, не е лъжа:) Ама пък днес влязлата Николина била скучна, какво щяла да покаже... Ами , ако всички бяха, като нея? Последно какво искаме к***и или скромни момичета.Simple Smile
 Аз лично очаквах повече от каста, в къщата има няколо момичета с припокриващ се профил - пиене, разкрепостени, та развързани, търсещи лесна слава и пари, нямащи задръжки. За мъжете пък, нямам думи! Кирил няма поведение на интелигентно юпи, за каквото искат да го ни го представят. Онзи господин бизнесменът, не му разбирах какво говори, но първото ми впечатление чисто визуално, не е добро. Момчето с очитлата Братухчев ли беше? Голям досадник, бе! Колкото пъти даваха къщата, все плямпаше нещо или тичаше да не забрави бутилката...
А ваденето на кутия цигари от живи въглени, сякаш животът му зависи от това да пуши...
Как може да се оствят това объркано момче Кристиян да ги парви на маймуни, ако всички се бяха обединили и отказали да чу "лъскат обувките и перат дънките и туниката" лишавайки се от цигари и кафе за ден, предварително подготвения сценарий щеше да гръмне... И ако не са предварително уговорени  реакциите им, за мен са напълно необясними. Всеки втори със заявка за лидер и силен характер?! Ами аз камъни ще ям два дни, ни ще пия кафе, ни ще пуша цигари и няма да пълзя пред пищящото момченце. На пумпали ги напарви. Нарича ги мърши?!?
Гледам формата още от първото издание, липсва ми първоначалната, не толкова режисирана идея.

# 1 127
Абе Кристиян да издържи бива, ама другите мъже да търпят той да ги нарича "Мършиии" някак не ми се връзва  newsm78

# 1 128
И аз очаквах повече, а са все същите простотии и еднакви типажи.  ooooh!

# 1 129
На мен цялостната идея за ББ без 24 часово излъчване ми се губи. Така поднесено е просто един изключително посредствен сериал - режисиран, по сценарий, със слаби актьори-аматьори. Нещо като "Съдби на кръстопът", ама по-иначе. Снощи си говорих по телефона докато течеше ББ и не го гледах, това е първият епизод и аз съм незаинтересована вече, просто не е "реалити", не е форматът, който трябва да е. Ако не пуснат живото излъчване вероятно ще продължа да си го пускам между ушите.

# 1 130
  • Варна
Абе Кристиян да издържи бива, ама другите мъже да търпят той да ги нарича "Мършиии" някак не ми се връзва  newsm78

A може би е шегичка, която ние няма как да разберем, защото не гледаме на живо.
Мисля, че хората вътре не са от търпеливите, така че едва ли нещата са така както изглеждат.

Ами аз камъни ще ям два дни, ни ще пия кафе, ни ще пуша цигари и няма да пълзя пред пищящото момченце. На пумпали ги напарви. Нарича ги мърши?!?
Гледам формата още от първото издание, липсва ми първоначалната, не толкова режисирана идея.

На видеата, които така пестеливо ни пускат аз виждам Кристиан да се държи нормално, както и другите с него. Дори приятелски.

# 1 131
Може би всички са уплашени, че ако не се вържат на играта, последствията ще са без вода, без храна и т.н, или обратното, ако му търпят явно режисираната игра, ще получат някаква награда.

Ако са искали гледаемост, нещо интересно, трябваше да ги засилят в игри тип състезания от първия ден, нещо такова...

# 1 132
  • Gotham City
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M5FZMI3rgds
ето ви един Кристиян за добро утро  Mr. Green

# 1 133
Чакайте да започнат де...има време да видим как ще е.

Николина може и да не е скучна, поне не ми изглежда така. Чела съм тук темите за жени, останали млади вдовици и без бащите на децата си. Не ми се припокрива с тях по никакъв начин.

Нека им дадат някаква обща мисия, па да видим кой ще блесне и с какво.

# 1 134
Хексе, аз го чух да казва " мършо" на някого, още първата вечер. А снощи се хвалеше как го слушали и го перяли, че и обувките му почистили Crazy
И че се доказа, че е командир с някаква случка с кафе от сутрината, вероятно днес ще я видим.

Може би ше видим реакции и от робите, които засега не са ни показани.

# 1 135
  • София
на мен ми омръзна от евтина психология като лишаване на хората от някакви неща, настройване на групата срещу един заради пливилегии и подобни. Почти ми се прииска съквартирантИтИ да разиграят бягство от затвора.

# 1 136
Другият клип с кючека ме разсъни напълно.

# 1 137
Само не знам какво му е натуралното на този ББ...

# 1 138
  • София
зрителите  Joy

# 1 139
  • Варна
оглушах.....ослепях....

Общи условия

Активация на акаунт