Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 918
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 140
Само не знам какво му е натуралното на този ББ...
кокошките  Laughing

Кристиян ги е предупредил, че кокошките ще имат ядене, а те не. Има го в сайта на БигБрадър в една от новините /общо са 4/.
Тоест потвърждава се, че на всички им е ясно, че всичко е скалъпена режисура от ББ, а не си го измисля сам Кристиян. И пак не ми е ясно - толкова ли са готови на всичко за едната храна  newsm78

Не ми харесва този театър с неубедителни актьори. Съвсем скоро ще загубя съвсем интерес дори да ги следя  Tired

Относно дрехите - май са им дали на всички дънки и потници - като униформени са.

# 1 141
  • София

Този клип все едно е измислен от някой в трети клас  ooooh!

# 1 142
  • София

Този клип все едно е измислен от някой в трети клас  ooooh!
А пък толкова страстен, та заспах. Joy

# 1 143
  • Варна
Кристиян ги е предупредил, че кокошките ще имат ядене, а те не. Има го в сайта на БигБрадър в една от новините /общо са 4/.
Тоест потвърждава се, че на всички им е ясно, че всичко е скалъпена режисура от ББ, а не си го измисля сам Кристиян. И пак не ми е ясно - толкова ли са готови на всичко за едната храна  newsm78

Каква храна? 1-2 ден им е. Дори не са огладнели.
Театър.

Хексе, аз го чух да казва " мършо" на някого, още първата вечер. А снощи се хвалеше как го слушали и го перяли, че и обувките му почистили Crazy
И че се доказа, че е командир с някаква случка с кафе от сутрината, вероятно днес ще я видим.

Може би ше видим реакции и от робите, които засега не са ни показани.

Ами такава им е мисията вероятно, все пак са влезли за да играят, не за да протестират. Гледай клипа в който Кристиан води Силвия да хранят кокошките. Съвсем нормално се държи момчето, според мен дори го сърбяха ръцете да й помогне, но явно не бива да го прави.

# 1 144
Все едно гледаш Джордано ли, къв беше там  Mr. Green

# 1 145
Хм, значи би трябвало по-бързо да се развиват събитията и съвсем скоро да натирят някого. Иначе не виждам как ще изгонят 10 човека (нали трима финалисти оставаха?) за един месец. newsm78

Не пречи на финала да има 6-7 човека.

Добре де, гледам ги сега и се чудя. Меката мебел (която май не е много мека този сезон) се намира в малката стаичка, в която миналия сезон затвориха Линдарева, Аръков и Месечков. Какво става с голямата част на къщата?

Нали ще има и ВИП/Алл-Старс, за тях ще е другата къща, надали ще се къпят под варела.

Продължавам да се чудя защо им беше нужно да го правят сега, след като дори нямат желание да ни показват нещо.Да си го гледат те ли?

Минали са 2 дни, в които основно вкарваха хора.

Само да ви попитам ,някой от вас би ли стоял и слушал как някакъв си непознат го обижда просто ей така?
Кирил го нарече, "Утайка мръсна. Цървул, отрепка"  Shocked Кой ще търпи да го наричат така и да не реагира?
Абе Кристиян да издържи бива, ама другите мъже да търпят той да ги нарича "Мършиии" някак не ми се връзва  newsm78

Какво очаквате да стане, да се сбият, да напуснат доброволно?

Освен това ние още почти нищо не сме видяли.

Според мен е вероятно някой да се е отказал да влезе и бързо, в движение, да са пуснали своя резерва - Оранжевата. Нищо против, изглежда симпатична, но никак не й е мястото там, след като е била в някакво предаване с Ники Кънчев.

Напълно възможно. Не се бях сетил.

На мен цялостната идея за ББ без 24 часово излъчване ми се губи.

Да, обаче от вчера си мисля следното: губи се идеята на онзи брадър (който е на всички в главите ни и искаме да го има), а този в момента е съвсем друг.

Пример: 1999 стартира първия ББ в света (в Холандия), първите номинации и като цяло номинациите са през цели две седмици, а сега какво? На втория ден номинация, влязъл невлязъл Кристиян, го правят Биг Бос и почва да говори неща за хората, които е видял за 2-3 минути, стартират един определения/епитети и т.н. знаете. Тоест не са едно и също предаванията, нищо че имат еднакво име - ББ.

Чакайте да започнат де...има време да видим как ще е.

Нека им дадат някаква обща мисия, па да видим кой ще блесне и с какво.

Така е, все пак трябва да видим нещо случващо се в къщата. Досега влизаха 13 човека и Кристиян направи няколко неща, това е. Дори не видяхме тия неща за които той вчера номинира. Не видяхме как Кирил е обиждал Силвия, не видяхме как Борис е лягал при две жени и т.н.

на мен ми омръзна от евтина психология като лишаване на хората от някакви неща, настройване на групата срещу един заради пливилегии и подобни

За добро или лошо, това е брадъра в този му текущ формат.

# 1 146
  • Варна
аз имам един въпрос този Кристиян нали се изкара голямата звезда, за която постоянно пишели по вестниците - някоя от вас изобщо чела ли е нещо за него преди ББ  Mr. Green а и нали бил бивш фолк певец - къде са му песните тогава  Joy

# 1 147
  • Варна
аз имам един въпрос този Кристиян нали се изкара голямата звезда, за която постоянно пишели по вестниците - някоя от вас изобщо чела ли е нещо за него преди ББ  Mr. Green а и нали бил бивш фолк певец - къде са му песните тогава  Joy

По-горе има постнат линк към негов клип. Laughing
Абе, що се хващате на глупости..?

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 13:21 от Хексе

# 1 148
  • Варна
Аз пуснах клипа, но без звук. Как са вокалните възможности? Rolling Eyes

# 1 149

Познай

# 1 150
Както и визуалните  Laughing И аз не съм го слушала, в повече ще ми дойде Simple Smile

# 1 151
  • Телиш/Плевен
Не видях/чух такива. Laughing

# 1 152
# 1 153
На мен цялостната идея за ББ без 24 часово излъчване ми се губи. жду ушите.
Няма ли излъчване на живо? Може би няма  достатъчен интерес.

# 1 154
  • Варна
аз имам един въпрос този Кристиян нали се изкара голямата звезда, за която постоянно пишели по вестниците - някоя от вас изобщо чела ли е нещо за него преди ББ  Mr. Green а и нали бил бивш фолк певец - къде са му песните тогава  Joy

По-горе има постнат линк към негов клип. Laughing
Абе, що се хващате на глупости..?
защо ли изобщо си го причиних  Mr. Green даже Джорджано е по-добре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт