Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 747
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 215
Кирил адски много ми прилича по говор на някой известен. Ахх, как не мога да се сетя  Close
Вие намирате ли прилика  Thinking

# 1 216
  • София
Привет на всички. Май този сезон ще е без мен. Още като го погледна този Кристиян ми става зле, а като заврещи ми се доповръща...... Не зная с какво още могат да ме изненадат. Може би ако изгонят всички на куп, ама няма да спечелят нищо от такова действие, а това е целта.
За сега чао и хубава вечер, ще видя по нататък, може и пак да ви навестя, да се информирам как върви хавата.
Целувки!

Ужас просто!  #Crazy Само като му чуя гласа /не гледам, щото бачкам на компа/ и ми става лошо... и това няма нищо общо с ориентацията му!
Изобщо... много, много ниЗко тази година... бива, бива селски провокации, ама пък чак толкова, май не е било никога!? Екипът се е осрал напълно с театрото!  #2gunfire

# 1 217
  • София
сега я загледах тази Никита, защото я даваха предимно в профил. Жената едва си движи устните, толкова са натъпкани със  силикон или каквото там си е сложила. През цялото време се чудех на кого ми напомня и се сетих. Язък, прекалила е с корекциите!

https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0 … YoM_GWjx7IDY6M%3A

# 1 218
Още се опитвам да го гледам, но гласът на недоразумението Кристиян не ми понася много добре, а той постоянно държи да се изока. Не допускал "никой" до себе си, то па все едно някой се е залетял да се доближава до него. Поредният, когото ще провъзгласяват за онеправдан, щото бил гей, будещ погнуса в широката аудитория, може би, най-малко с това, че е гей, а с останалите си изцепки.
Щях да питам къде са новите попълнения, но ние нали сме със светлинни години назад, сетих се, че още не са влезли.

# 1 219
  • BG
На мен Никита ми прилича на мис Пиги.

# 1 220
И аз правя някакви злощастни опити да гледам предаването, но усещам, че съм все повече на ръба да се откажа. Такова недоразумение като този Кристиян може да убие и малкото останал в мен ентусиазъм  #Crazy

# 1 221
  • София
сега я загледах тази Никита, защото я даваха предимно в профил. Жената едва си движи устните, толкова са натъпкани със  силикон или каквото там си е сложила. През цялото време се чудех на кого ми напомня и се сетих. Язък, прекалила е с корекциите!

https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0 … YoM_GWjx7IDY6M%3A
На мен на патока Доналд ми прилича.

# 1 222
Не смятате ли,че Кристиян е същия досадник като онази ясновидка Николета?

# 1 223
Кирил адски много ми прилича по говор на някой известен. Ахх, как не мога да се сетя  Close
Вие намирате ли прилика  Thinking
На мен сякаш ми напомня гласа на Криско. Simple Smile

# 1 224
А те, ако не се съобразяват със заповедите на лелката каква ще е санкцията, че не съм разбрала.

# 1 225
  • София
Да, аз не мога да разбера защо му се подчиняват на този Кристиян? newsm78
Що не му спретнат бунт? Типично по български действат - преклонени главици... hahaha

# 1 226
Боже, искам да го набия този Кристиян, не издържам повече! Дори и да е театър, не знам как го издържат тези мъже. Забивам му 2 шамара и си излизам! Close

# 1 227
Дано е театър...

# 1 228
  • София
според мен добре са го инструктирали на кого какво да даде и как да изиграе. Гледаме пиеса, другарки! Не се хабете повече, отколкото на някой индийски сериал!

# 1 229
  • София
tooclose, Кирил ми напомня на Мишо Шамара на мен. Бегло е, но с него го свързвам.

Общи условия

Активация на акаунт