Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 774
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 230
Анита ме изкефи  Laughing "гладуването 24 часа е полезно"

# 1 231
  • София
според мен добре са го инструктирали на кого какво да даде и как да изиграе. Гледаме пиеса, другарки! Не се хабете повече, отколкото на някой индийски сериал!

Ма не, аз пак не мога да разбера - какво пречи да му спретнат бунт? Ако всички се обединят, няма как биг Брадър да ги изгони наведнъж, нали така? Wink Което ме води на мисълта, че в къщата няма лидери, а хора, които са егоисти и не мислят мащабно, а виждат само собствените си носове.

# 1 232
 Разбира се, колкото повече му се подчиняват, толкова ще спечелят може би в бъдеще.

# 1 233
Боже, искам да го набия този Кристиян, не издържам повече! Дори и да е театър, не знам как го издържат тези мъже. Забивам му 2 шамара и си излизам! Close

Пламен иначе мразеше хомосексуалните, а дай да ти измия... Кирил ме кефи, че не поддава.

# 1 234
MM по повод Кристиян се изказа : "Искам да пуснат Пацо вътре!" Joy Joy Joy

# 1 235
  • Варна
tooclose, Кирил ми напомня на Мишо Шамара на мен. Бегло е, но с него го свързвам.
Кирил адски много ми прилича по говор на някой известен. Ахх, как не мога да се сетя  Close
Вие намирате ли прилика  Thinking
На мен сякаш ми напомня гласа на Криско. Simple Smile

Мишо Шамара е от Варна, а Криско пее на варненски диалект. Кирил е от Варна. Това е общото - диалекта.

# 1 236
  • София
Тия па егати мъжете, седнали да му мият обувките на тоя смешко, бият се в гърдите и се правят на големи мъжкари, е няма що....

# 1 237
  • Варна
Тия па егати мъжете, седнали да му мият обувките на тоя смешко, бият се в гърдите и се правят на големи мъжкари, е няма що....

Доколкото схванах искат да му направят номер - да се изпикаят вътре или нещо такова..

# 1 238
  • Ню Йорк
Последния му проблем на Кристиян е че е гей. Той е злобен, прост и комплексиран селяндур, а на такива власт не трябва да се дава.

# 1 239
  • София
Футбулистчето, милото, се оказа егати нищожеството!  ooooh!

# 1 240
  • Бургас
е всичко това как ще го поберат за един час  Shocked

знаете ли телефон  на нова да им се развикам едно хубаво направо съм бясна, сега ще гледаме повторения

# 1 241
  • София
Имало е преврат и някой иска да напусне по собствено желание?Да не би Кристиянчо?

# 1 242
Изобщо не забравяйте, това е една игра. Тъй че ако трябва и обувки ще се мият....За алкохола е прав.

# 1 243
Май Кристиянчо щи избЕга утре. Mr. Green

# 1 244
Кристиян има проблем с егото, но е интелигентен Simple Smile за разлика от Кирил. Последния доказа, че е празно м/у ушите му. Умният човек не изпада в истерии при всяка провокация.

Общи условия

Активация на акаунт