Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 809
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 245
  • BG
Имало е преврат и някой иска да напусне по собствено желание?Да не би Кристиянчо?
И аз си мисля, че е той. Може и Кирил да е, той ми хареса с мъжкото си поведение.

# 1 246
  • София
Доколкото схванах искат да му направят номер - да се изпикаят вътре или нещо такова..
Не, решиха да го перат, за да върне той нещо на съквартирантите...А Киро спомена, че трябвало да му се изпикае в обувките.
Ужас, немога да повярвам как го търпят и му мълчат 10 човека.То тва е толко нагло, злобно и дразнещо същество, че направо немога да повярвам, че има такива хора.

# 1 247
  • София
Последния му проблем на Кристиян е че е гей. Той е злобен, прост и комплексиран селяндур, а на такива власт не трябва да се дава.

Кристиян не е гей, а чист педераст! За другото съм съгласна.

# 1 248
  • София
нарочно го карат него, защото той е най-малко мъжествен от всички мъже в къщата и най-женствен от всички жени. Слагаш аутсайдера във неписаната йерархия за голям началник, казваш му кого как да провокира. Като се замисля, май не гледам хората, а плановете на сценаристите. Като да решаваш задача наобратно.

# 1 249
  • Варна
Кристиян има проблем с егото, но е интелигентен Simple Smile за разлика от Кирил. Последния доказа, че е празно м/у ушите му. Умният човек не изпада в истерии при всяка провокация.

Кристиан е лош актьор, няма проблем с егото. Ирена го разконспирира,
Киро не изпада в истерия при всяка провокация, но, да поддава се. Всъщност във визитката си каза , че не игнорира глупаците.

# 1 250
  • София
Доколкото схванах искат да му направят номер - да се изпикаят вътре или нещо такова..
Не, решиха да го перат, за да върне той нещо на съквартирантите...А Киро спомена, че трябвало да му се изпикае в обувките.
Ужас, немога да повярвам как го търпят и му мълчат 10 човека.То тва е толко нагло, злобно и дразнещо същество, че направо немога да повярвам, че има такива хора.

Може би ги е страх да не издънят някоя тайна мисия и да останат без нищо, иначе не виждам причина да му слугуват.

# 1 251
"Най-якото предаване на планетата"  again Grinning .... Същия смях както и при Иван и Андрей за Къртицата "най-мащабното шоу" Grinning

ББ Натурален направо вони, та се не трае на фалш и мнооого слаб сценарий. Един педе**** да води толкова мъже за носа, да му перът и да му мълчат - е тва ако не е режисура пък на...
BTW Ромката съм я гледала при Слави, не помня в кой негов проект.

# 1 252
До момента футболистът и Цецо май най-много ме разочароваха. Очаквах да са по принципни и да се държат повече като мъже. Уж щели да го игнорират Кристиян,уж нямало да му обръщат внимание,а после сами се правят на много "ларж" в отношението аи към него.
На Киро ми хареса категоричността на решението му,но малко се поизсили с изказванията и тежките думи

# 1 253
  • through the wormhole
Кристиян има проблем с егото, но е интелигентен Simple Smile за разлика от Кирил. Последния доказа, че е празно м/у ушите му. Умният човек не изпада в истерии при всяка провокация.

Аз в началото не видях Кирил да му се вързва. Даже се забавляваше и му се смееше. И не само той, ами и останалите мъже му се смееха, докато Кристиян нареждаше кой какво да прави. Но в един момент се оказва, че Кирил е единственият, който отказва да изпълнява нарежданията. Предполагам, че това е причината да се изнервя - не само на Кристиян, ами и на останалите мъже, че му се подчиняват. Сигурно за това се скара с футболистчето. Трудно е сам да теглиш каруцата.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 21:22 от BlackHole

# 1 254
Е, нали Кристияновото е мисия? Аз пък се чудя как хем всички вътре знаят, хем му се връзват.

# 1 255
Te, ако му се връзваха до сега да са го  #2gunfire

# 1 256
"
BTW Ромката съм я гледала при Слави, не помня в кой негов проект.

Война на думи.

# 1 257
  • София
MM по повод Кристиян се изказа : "Искам да пуснат Пацо вътре!" Joy Joy Joy

Ще е мазало  Peace Уникално предложение smile3555 smile3555

# 1 258
Той Пацо се появява в ББ по-често и от Ники Кънчев  ooooh!

# 1 259
Има ли намерени фейсбуци на някой от участниците вече?

Общи условия

Активация на акаунт