Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 577
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 395
В случая Кристиянчо нямаше кого друг да номинира....просто тези му се протипоставиха.

Да, не му беше трудно да определи кои двама.

А дали брадъра не си я измисли тая негова номинация (и то точно на двама), след като вижда, че отношенията между Биг Бос-а и вече номинираните, са обтегнати? Един вид, налива още масло в огъня.

# 1 396
  • Варна
А да, той вече е номиниран Кирил.

По принцип в подобни формати, е добре в началото докато не са се поразвили нещата, да не се дава лесен повод за номинация.

В случая Кристиянчо нямаше кого друг да номинира....просто тези му се протипоставиха.
Кристиян можеше да номинира всеки един от другите 10 участника, но ББ го е посъветвал именно тези...

# 1 397
И аз това си помислих, дали и това не беше сценарий? Не знам доколко може да му дойде на акъла да изговори тези неща, за да се мотивира защо точно ги мотивира.

Мисля си,че е доста ограничен, повечето думи дори не са му правилно изговорени, камо ли да прави такива задълбочени анализи.

# 1 398
  • Варна
Да съм написала, че желая?! Thinking

Визирам тези, които са много изнервени вътре. Не знаят ли къде влизат?

Или може това да им е стратегия, да играят игра. Нарочно да се правят на обидени. Може.

Не вярвам нарочно да се правят на обидени.
Естествено че знаят къде влизат, но не знаят каква е правилната реакция.
От една страна това е игра и те знаят, че Кристиан ги дразни нарочно, от друга страна това да търпят овчедушно поведението му не ги представя в добра светлина, а пък си е и дразнещо.

# 1 399
Биг Брадър не дава много много информация, точно защото това му позволява да променя правилата в движение и да измисля нови ходове безнаказано.

Как един играч да изгради стратегия към игра, като не й знае правилата, а и дори да ги знае, не е сигурен, че те са стабилни занапред?

# 1 400
  • Ямбол
...
Кристиян можеше да номинира всеки един от другите 10 участника, но ББ го е посъветвал именно тези...
А каква е идеята да бъде сценарий? Какво печелят, ако му диктуват и какво губят, ако го оставят сам да реши?

# 1 401
Дори да знаят,че е нагласено, пак е дразнещо. И аз се дразня, а не съм там. Просто това пискливо гласче....изкарва ме извън релси.

# 1 402
Не вярвам нарочно да се правят на обидени.

Да, по-скоро казвам, че може да преувеличават в реакциите си. Да правят това целево.

Дори да знаят,че е нагласено, пак е дразнещо. И аз се дразня, а не съм там. Просто това пискливо гласче....изкарва ме извън релси.

Да ти кажа, не звучи добре, че някакъв ТВ герой те изкарва извън релси. Но все пак аз имам разбирането, че човек трябва да може да сдържа емоцията си, да има контрол върху нея, а не тя върху него.

Цялата мъдрост на Вселената е в мен.  Grinning

# 1 403
Аз досега съм изгледала с удоволствие само най-най-първия ББ. Тогава имаха смешни и забавни мисии, като например да надебелеят или отслабнат с точно определени килограми. На моменти дори правеха дивотии от скука. От там насетне всички ми бяха силно режисирани като сценарий и много неприятни и много рядко гледам.
Идеята на ББ в момента, с тези примитивни условия, много ми допада( или поне ми допадаше като теория и има голям потенциал) . Девойката циганка също имаше потенциал да повдигне доста интересни теми, макар че явно е подставено лице. И какво...всичко се опорочи от този тъп сценарий с гей глупости. Абсолютно тъпо. Унизително за нас като зрители дори. Не ми се гледат гей истории, гледа ми се нещо забавно, микс между сървайвър и флинстоун. ББ можеше да им дава всякакви мисии, които ако не бъдат изпълнени, да им се отнема по нещо, и обратното. Само по себе си поставянето на тези кокони и кифли в примитивни условия би било интересно Simple Smile  и просто да го раздвижат с малко мисиии...от там насетне обстановката щеше да си каже думата и отношенията да се развият интересно.

# 1 404
  • Варна
...
А каква е идеята да бъде сценарий? Какво печелят, ако му диктуват и какво губят, ако го оставят сам да реши?
печелят повече интрига, задълбочават конфликта. Според мен Кристиян е посъветван да намеси семейството на Братухчев (не знам дали правилно съм го написала, sorry), което нормален човек не би направил. А и това дали някой би изневерил на жена си не е довод за номинация, а добре изиграна карта от страна на сценаристи и психолози, но и много долно от тяхна страна.
А ако го оставят сам да реши, според мен, биха загубили силата на желаят конфликт...

# 1 405
  • Варна
Във вторник вечерта с ММ гледаме ББ, дават Кристиян с не мутиралия си глас,  и синът ни, които е на 4г, се обърна към баща си и пита " Тате, това момиче ли е?!?!"

# 1 406
  • Варна
...

Може да реши да номинира други. А с решението да номинират точно тези, които са му се опълчили, ББ показва на останалите, че с "надигането на глава" също рискуват да бъдат номинирани..

# 1 407
  • Ямбол
И какво като номинира други?

# 1 408
Борис просто можеше да не ляга между две жени. Снощи се мерна този кадър.

Защо дава поводи за това или онова? Улеснява интригантите, а най-голям от тях е точно Брадъра.

А и винаги стои съмнението, че може съвсем съзнателно да е искал близост с някоя от жените. Няма как да го изключим това. За мен той е чужд човек, за пръв път го виждам, откъде да го знам какво му е в главата?

# 1 409
  • София
дори не става въпрос дали е гей или не, а за друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт