Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 522
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Варна
И какво като номинира други?

Няма да се получи бурната реакция, която се получи. Кирил нямаше да започне да бълва обиди и "да разкрие истинското си лице."

# 1 411
Не вярвам нарочно да се правят на обидени.

Да, по-скоро казвам, че може да преувеличават в реакциите си. Да правят това целево.

Дори да знаят,че е нагласено, пак е дразнещо. И аз се дразня, а не съм там. Просто това пискливо гласче....изкарва ме извън релси.

Да ти кажа, не звучи добре, че някакъв ТВ герой те изкарва извън релси. Но все пак аз имам разбирането, че човек трябва да може да сдържа емоцията си, да има контрол върху нея, а не тя върху него.

Цялата мъдрост на Вселената е в мен.  Grinning

Да, направо в теб се е събрала.  Joy Чак да ме изкарва не, преувеличих, но определено си е дразнител. Това, обаче, не би ме накарало да пусна ни един СМС  Mr. Green

Не ме дразни,че е гей, даже ни най-малко. Даже не знаем дали е гей или не е. Не сме му светили все пак.

Когото и да бе номинирал, пак щеше да има бурна реакция. Та ние не сме видяли какви хора са изобщо, щяхме да се издразним на всяка една номинация според мен.

# 1 412
  • Варна
Борис просто можеше да не ляга между две жени. Снощи се мерна този кадър.

Защо дава поводи за това или онова? Улеснява интригантите, а най-голям от тях е точно Брадъра.

А и винаги стои съмнението, че може съвсем съзнателно да е искал близост с някоя от жените. Няма как да го изключим това. За мен той е чужд човек, за пръв път го виждам, откъде да го знам какво му е в главата?

Изтървала съм кадъра. Crossing Arms
Да, бе точно в къща пълна с камери ще му се прииска близост и то  точно от първия ден. Rolling Eyes

# 1 413
  • Ямбол
Бурните реакции могат да бъдат предизвикани по хиляди други начини и ние сме свидетели на това. Не се знае дали други номинирани не биха били по-интересни.

# 1 414
Според мен,обаче Кристиян ще събере най-много номинации, освен ако не е с имунитет.

# 1 415
  • Варна
Бурните реакции могат да бъдат предизвикани по хиляди други начини и ние сме свидетели на това. Не се знае дали други номинирани не биха били по-интересни.
Именно, не се знае. За Кирил и Борис се знае.

# 1 416
Когото и да бе номинирал, пак щеше да има бурна реакция.

Бурна тип Кирил, не знам да ти кажа, не че не е възможно де.

Да, бе точно в къща пълна с камери ще му се прииска близост и то  точно от първия ден. Rolling Eyes

Въпроса е че няма как да сме напълно сигурни, съмнението стои, особено ако си лично засегнат.

Затова просто може такива ситуации да се избягват.

На Борис може и точно затова да му стана толкова неприятно, защото разбра, че е сгрешил с действието си да легне между двете жени.

# 1 417
Здравейте на всички, които ме помнят и тези които не ме помнят Simple Smile
Не съм изпускал сезон на ББ и винаги съм коментирал, но тази година е много,много слабо..  Crossing Arms Naughty

Неслучайно, чак сега се включвам и аз с коментар.   Confused

# 1 418
  • София
Между кои жени е бил легнал Борис?

# 1 419
  • Варна

Въпроса е че няма как да сме напълно сигурни, съмнението стои, особено ако си лично засегнат.

Затова просто може такива ситуации да се избягват.

На Борис може и точно затова да му стана толкова неприятно, защото разбра, че е сгрешил с действието си да легне между двете жени.

Между кои жени е бил легнал, изтървала съм го.

# 1 420
Така ми се мерна, добавям и това, че Борис и другите не реагираха, не обвиниха Кристиян в лъжа или може би това ни го е спестил Брадъра?

# 1 421
Стори ми се, че в края на епизода Алекс спомена, че "утре" - тоест днес ще станат ясни номинациите. Според мен, а сме го виждали и в други ББ/ВБ, първите номинирани или събрали най-много отрицателен вот получават имунитет.
Очаквам довечера да обявят, че всичко това е мисия, да номинират служебно Кристиян и да защитят Кирил и Братухчев. Ако стане така- доста предвидимо.
Но пък иначе нямам никаква представа защо така се държат нелогично. Във всички сезони на това предаване се коментира как всеки влиза с някаква маска/поза и как му трябва време да се отърси и да покаже истинското си лице, а сега едва ли не се опитват да им изкарат какви са още от втория-третия ден  newsm78

# 1 422
  • Варна
Представете си:
Събрал е Тупарев ордата, ядът, пият и гледат ББ на живо.
Тупарев: Я сръчкайте гея да направи нещо, че тия съвсем се залежаха. Наздраве!
Сценарист1(внезапна проява на съвест): Вожде, а на тия отвън нещо...?
Тупарев: Уффф... пусни им там .... 15мин битовизми, 10 мин водещи ,5 мин екшън ... от лекия и 30 мин реклами! (отпива) Нека са 35 мин рекламите ... за сметка на екшъна!
Сценарист2: Божинката шъ ни съди май ...
Тупарев: Той да се радва, че не казахме че са се търкали на някоя пейка заедно, че и в съда всички на нас щяха да повярват! Наздраве!
Секретарка: Обади се Захажаева?
Тупарев: Държим ли й правата още?
Венета Р.: Оооо да!
Тупарев: Да загрява, че на малкия пръдльо ше му бием шута ... и се обадете на Пацо да го чака с цветя на изхода ... все пак му беше последно желание.

# 1 423
# 1 424

Общи условия

Активация на акаунт