Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 522
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Gotham City

Това е от 2013

Забелязавате ли, че и в темата няма коментари, колкото преди, друг път през 10 минути имах 50 нови отговора, ама сега....

# 1 426
За сега шанс за изява се даде само на Кристиян, Кирил и Братухчев. Някои даже да пребягат пред кадър не ги видяхме. Съмнявам се да изкарат точно тези тримата, че съвсем ще пропадне сериала. Кирил веднага предизвиква противоречиви мнения. Според мен е голям кибритлия и наистина малко тип "тариката на селото", но за сега най много ми допада. В смисъл, че като за шоу е екстра. Нито е някакъв тъп и прост селяднур, нито пък мълчи и си дава дупето на Кристиянчо. Опълчва му се и това ми харесва. И Борис му се опълчва, макар че пък устата не му млъкват. По-добре такива "селяни", отколкото перачките(от мъжки пол).

# 1 427
Нормално е да няма коментари - няма живо излъчване, няма развитие, няма мат'рял...  Mr. Green

# 1 428
  • Gotham City
Нормално е да няма коментари - няма живо излъчване, няма развитие, няма мат'рял...  Mr. Green

Да не казвам, че още гледаме и материалите главно от първата вечер и няколко минути от деня след нея Laughing

# 1 429
  • София
Сигурно другата седмица ще гледаме кадри с новите две съквартирантки. Много жалко, че и Господари на ефира са ваканция. Баш бай брадър няма.

# 1 430
  • Варна
Интересен факт  - Николина и Пламен бармана са приятели във фейсбук. Но пък тя има много приятели и може и да е случайност.

# 1 431
Интересен факт  - Николина и Пламен бармана са приятели във фейсбук. Но пък тя има много приятели и може и да е случайност.

Те си казаха, че се познават още като тя влезе. Прегърнаха се и той я попита: "Еее, какво правиш тук" и тя отвърна :"Щуротии". После се оказа, че познава още един, но не помня кой. И Ники Кънчев констатира, че Николина познава двама от участниците.

# 1 432
  • Варна

Те си казаха, че се познават още като тя влезе. Прегърнаха се и той я попита: "Еее, какво правиш тук" и тя отвърна :"Щуротии". После се оказа, че познава още един, но не помня кой. И Ники Кънчев констатира, че Николина познава двама от участниците.

Аз се сещам, че имаше нещо такова, но не запомних кои й бяха познатите. Peace

# 1 433
Кирил и Пламен бяха.

# 1 434
# 1 435
  • София
Почна се със събирането на багажа. Ще си ходя, няма да си ходя.

# 1 436
Не,че вярвам, но:

Цитат
Cлeд тeзи чyтoвни cĸaндaли и вceoбщия пpoтecт, pъĸoвoдcтвoтo нa шoyтo peши дa изгoни oт Kъщaтa нa „Биг Бpaдъp“ и двaмaтa – Kpиcтиян Cтoйĸoв и Aдeлинa Бaнaĸиeвa – Ивaнoвa щe ca пъpвитe, ĸoитo щe пoлyчaт чepвeн ĸapтoн и тo oщe пpeди peдoвитe eлиминaции – тoвa paзĸpиxa cлyжитeли нa Hoвa тeлeвизия, пише kliuki.bg. - See more at: http://novinata24.com/?p=16338#sthash.5gB8iMTX.dpuf

# 1 437
Аз все още не мога да схвана това мисия ли е или не? Ако вдигнат бунт губят ли мисията?  Или въобще няма никаква мисия, а Кристиян си развява коня щото ББ му бил казал,че е шеф?
И какво ако е? Провалят мисия - стоят гладни, те и сега ядът сурови картофи. Защо да му се мазнят на тоя? Аз досега да му бях запалил багажа насред двора ... и нямаше да ме изгонят! Mr. Green
Ха-ха - явно това е мъжкото мислене! И моят мъж каза - организираме се, взимаме му дрехите, оставяме го с 2 чифта гащи и го игнорираме напълно - какво ще прави тогава, кой ще командва?

# 1 438
При положение, че в официалният сайт на ББ има две празни квадратчета, където са профилите на участниците, всичко ми се вижда добре нагласено.
2-ма излизат,2-ма влизат - принципа е "проба=грешка".

# 1 439
аз пък виждам само 1 празно
http://bigbrother.novatv.bg/

Общи условия

Активация на акаунт