Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 836
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 650
Хаха, аз пък ще се изкефя със Захажаева, освен близначките да влезе и Пена-мангалка, Джейсън брад Люис и Ваня Червенкова  Joy

# 1 651
Тоя бил звздЪ в моя град.   Mr. Green

# 1 652
Хаха, аз пък ще се изкефя със Захажаева, освен близначките да влезе и Пена-мангалка, Джейсън брад Люис и Ваня Червенкова  Joy

Мис България Пена ли? Идеално се вписва.

# 1 653
  • through the wormhole
 Джейсън Брад Люис и Кристиян са си лика прилика. Ще си паснат идеално. Само да не започнат да се конкурират-те тогаз ще стане страшно. hahaha

# 1 654
  • Ню Йорк
Тоя Кристиян докато имаше възможност да тормози и унижава останалите беше много доволен, но като му взеха "трона" и веднага почна "аз няма да играя". Това е поведение на 5-6 годишно дете, та тоя младеж явно не е много наред с главата. Момчето е за лечение.

# 1 655
  • Варна
А Киро какво му каза: "Стой тука, яж, пий ако искаш, аз не съм като тебе" hahaha
Великодушна работа!

# 1 656
  • Варна
И преди сме гледали простаци и смешници, но някак за добро или лошо, след години пак ги помним. От тия след месеци един няма да помним.

Пацо, ония трите гъски, Нидялко, Зара, Нед, Гроши, Стойка.

Не е честно. Тези, които си изброила ги гледахме по  24 часа три месеца. Даваха ни разговорите им, дори разговорите с психолога в изповедалнята, а тези които гледаме сега, гледаме по-малко от 40 минути монтажи в делничните дни (и то с хиляда повторения на някои моменти). Няма как да разберем какви са и да ни станат интересни.
Каквото реши брадъра, това е.

# 1 657
И преди сме гледали простаци и смешници, но някак за добро или лошо, след години пак ги помним. От тия след месеци един няма да помним.

Пацо, ония трите гъски, Нидялко, Зара, Нед, Гроши, Стойка.

Не е честно. Тези, които си изброила ги гледахме по  24 часа три месеца. Даваха ни разговорите им, дори разговорите с психолога в изповедалнята, а тези които гледаме сега, гледаме по-малко от 40 минути монтажи в делничните дни (и то с хиляда повторения на някои моменти). Няма как да разберем какви са и да ни станат интересни.
Каквото реши брадъра, това е.
Даже се чудя дали ги снимат постоянно, или само колкото да скалъпят предаванията  Flutter ...

# 1 658
  • Sofia

Мис България Пена ли? Идеално се вписва.
Пена не и е до ББ  Heart Eyes https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11880 … 6&oe=5678177E ,обикаля по Гърция с йогата Даниел Петров

# 1 659
Даже се чудя дали ги снимат постоянно, или само колкото да скалъпят предаванията  Flutter ...

Сигурно сутрин им раздават сценария, до обяд да си научат ролите и толкова си могат горките, толкова произвеждат - материал за 30-тина минути на ден.

Наскоро нали имаше една реклама за набиране на непрофесионални актьори - е тези явно са от там - мечтаят да ги дават по ТВ, нямат нищо за губене 1 месец, готови са да им лепят разни етикети, да ги обиждат и такива неща, с две думи готови са на всичко само и само да са в прайм-тайма.
После гарантирани участия с възможност още да постоят по телевизионните студиа и така.

# 1 660

Сигурно сутрин им раздават сценария, до обяд да си научат ролите и толкова си могат горките, толкова произвеждат - материал за 30-тина минути на ден.

А, точно  Joy

# 1 661
Последно защо наградата толкова е намаляла, та чак 43 хиляди е станала?

Не са казали все още.

Чудя се довечера щом ще излиза някой - лайф ли ще бъде?

Довечера или в Понеделник?

За мен пьк е необяснимо, как някой може да дава пари на грозилище, като Силвия, че да спи с нея?

Надали всеки я смята за грозилище, както ти. Освен това ми изглежда доста палава.

Пламен пък е от онези нежни, бездействащи,  носещи се по течението романтици, нищо чудно, че все още не е намерил жената на живота си. Абсолютен женчо, чак тръгна да се извинява на Цецо...

Женчо е защото се извинява, стига де.  ooooh!

Не бих до категоризирал като "бездействащ", когато Кирил буйстваше, точно Пламен го успокояваше и го издърпа настрана да не стане по-тежка ситуацията.

Тоя Цецо все повече ме дразни. Определно е най-зле от всички в Къщата.

С кое те дразни?

Братухчев някой писа, че бил в Сделка или не. Там има доста "мацки" с малки имена.  Laughing

hahaha

# 1 662
Не знам Силвия дали е грозилище, ама идея нямам как някой ляга до това ....подобие на човек
Скрит текст:
Изобщо не разбирам какви мотиви би имал някой да се направи на чудовище....

# 1 663
Пена не и е до ББ  Heart Eyes https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11880 … 6&oe=5678177E ,обикаля по Гърция с йогата Даниел Петров

Пенка направо красива изглежда на тази снимка. Изненадвам се, че точно Даниел Петров е забърсала. Човекът има малко дете, хубава млада жена и няма кой знае какви финансови активи.

# 1 664
Доста комплексирани хора са събрали просто...при всеки е избило в различна посока.

Общи условия

Активация на акаунт