Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 865
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 680
E, след дъжд качулка..  Rolling Eyes
Колко още може да я изложи..

като каже и другите 3 имена  hahaha

# 1 681
  • Варна
E, след дъжд качулка..  Rolling Eyes

като каже и другите 3 имена  hahaha

Може да не ги знае. Mr. Green
 Между другото сигурно всичките му познати, които имат същите имена сигурно се чувстват ужасно. А жена му е голяма сладурана.

# 1 682
  • в моя гьол

Всеки път като погледна Никита и имам чуството, че като приказва лицето ще и се пукне някъде. Забелязахте ли как примигва, да не би да е от някоя неуспешна операция? В тяло е много добре, личи си, че е била хубава жена, жалко, че се е увлякла в пластиките.
Всеки път, като погледна Никита, ми се ще да грабна ампула Урбазон и бързичко да забия иглата, че да разкарам тия отоци и да стопирам тежка алергична реакция.

# 1 683
Бих гледала Стойка, Зара, Найден, Гроши, Албена Вулева, тризначките и Пацо  Mr. Green
А, и Недялко може за цвят

И аз, но не и тризначките. Те не са ми забавни, направо ме дразнят.
Обаче бих гледала Здравко.

# 1 684

Аман от тоя Здравко, въобще не го харесвам. И жена му с него
 smile3513

# 1 685
Еееех, имаше много интересни участници, аз съм ги забравила. Сигурно и от този сезон ще има
някой, няма как.
Разсмяхте ме с предложенията си и с припомнянето за Пенка  Laughing

Аз ги харесвам Здравко и жена му, но стига, май доста ги погледахме.

# 1 686
  • София
Ако трябва да съм честна, чудя ви се, как може да искате който и да е от старите да се връща?  Sick ми се само от мисълта за някой от тях.

# 1 687
Четно казано, аз НЕ искам да вкарват старите участници, гледали сме ги като им е било времето. Сега искам да видя тези, но това, което показват, е крайно недостатъчно  Tired

# 1 688
Ако трябва да съм честна, чудя ви се, как може да искате който и да е от старите да се връща?  Sick ми се само от мисълта за някой от тях.
То не толкова някой да се връща, просто няма какво да се коментира.

# 1 689
о.а.к.аха се от Биг Брадър.

Къде е първата седмица - да се опознаят, сами да си заформят интрижките, да са непознати и да се чудят как да се държат пред камерите?

А те половината са вече "тв звезди" или половинки на такива, а интригите толкова бързо им се натрапват, че те нямаха време да се осъзнаят - айде гонене.

# 1 690
Много претупаха нещата. Аз обичам да гледам нормални разговори, всеки да разказва за себе си, да готвят, да ядат.. всичко това ми се иска да го дават. Това се казва реалити, а не на 2 ден хайде номинации, те хората още не се познават, а и ние не ги познаваме.

# 1 691

Аман от тоя Здравко, въобще не го харесвам. И жена му с него
 smile3513

Те още ли са заедно?
И аз не искам Здравко.

# 1 692
# 1 693
E, след дъжд качулка..  Rolling Eyes

като каже и другите 3 имена  hahaha

Може да не ги знае. Mr. Green
 Между другото сигурно всичките му познати, които имат същите имена сигурно се чувстват ужасно. А жена му е голяма сладурана.
Къде видяхте жена му.

# 1 694
  • Варна
Във фейсбук. Laughing

Във връзка с предаването довечера... не им ли омръзнаха едни и същи глупости - ще се нареждат по сексапил.. Такива елементарни похвати. Никакво разнообразие.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт