Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 831
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Варна
Промото за довечера:
http://vbox7.com/play:d5a2121b12

# 1 696
Разгеле, най-после скандали  Mr. Green

# 1 697
  • sofia
Ау, верно ли скандали, нечувано!!! Shocked
 Joy
А Здравковица и на снимка не ща да виждам!Аман!

# 1 698
Какво коментирате, бе хора? Те едвам дадоха някакви 30-40 мин изрязани кадри, несвързани едно с друго. Много ми иде да хейтя нескопосания им сценарий и подбор на участници. Дори не мога да кажа "кастинг", защото очевидно те не са от кастинга.
И все пак се питам кой беше тоя 14- ти участник, който толкова се уплаши от лудите вътре, че се отказа да влезе?  Laughing

# 1 699

Сигурно сутрин им раздават сценария, до обяд да си научат ролите и толкова си могат горките, толкова произвеждат - материал за 30-тина минути на ден.

Наскоро нали имаше една реклама за набиране на непрофесионални актьори - е тези явно са от там - мечтаят да ги дават по ТВ, нямат нищо за губене 1 месец, готови са да им лепят разни етикети, да ги обиждат и такива неща, с две думи готови са на всичко само и само да са в прайм-тайма.
После гарантирани участия с възможност още да постоят по телевизионните студиа и така.

newsm10 Много точно казано!

# 1 700
  • sofia
И аз мислих да бойкотирам предаването, но в името на Темата, хвьрлям по едно око.
Я кво хубаво си приказваме! hahaha

# 1 701
Някой има ли снимка на тая Никита преди операциите? Въображението ми е слабо да си я представя как е изглеждала, ако сега се има за красива? Пък тоя Боби Ръгбиста уж голям мачо се пишеше, уж мн претенции към жените, нали с оная кифла николетената Клюкарка беше, а ся на това чудо да падне. Пък знам, че майка му също мн претенциозна към кандидатките за сина й е, как ли понася тази последната?

Пък иначе жълтите сайтчета и вестничета от предните сезони още ни преписват, така че са малко достоверни.

И аз мислих да бойкотирам предаването, но в името на Темата, хвьрлям по едно око.
Я кво хубаво си приказваме! hahaha

ма то шоОто е тука, не там  hahaha

# 1 702
 Успях да изгледам сериите, ми то брадъра досущ Съдби на Кръстопът Laughing на сериал го докарват.
Кристиян е детрониран и  номониран, може да си тръгне и веднага започват да насочват вниманието върху онзи препечен кифльо и Цецо-Интелекта. Да ни разсеят, защото гласуването така или иначе няма никакво значение. Тупарев и сценариста( никой не ми подсказа името му) ще изгонят когото искат.

Този уж кръшкач не ми изглежда нито много умен, нито много успял, нито заможен. Прекалено много говори, не му вярвам на имането.
Еротичния модел с Цецко са раждани един за друг, тях да пренасочат към онова реалития дето се женеха и веднага.
Бармана е скрита лимонка.
На Никита и сече пипето, но се е докарала като дъщеря на Мерилин Менсън и Мики Рурк.
Ирена е една нова Бонка, същата история само че с диплома.

Тупарев, сменяй сценаристите, отдавна им е време.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 21:19 от so what?

# 1 703
да, циганката се въртяла гола на пилона, ама иначе тука пази морал  hahaha

# 1 704
http://e-burgas.com/archives/111180

Бургазлията напуска Биг Брадър

този сайт не е достоверен  Peace

# 1 705
Просто няма какво да се коментира.

Много, много малко е това което виждаме, това което ни показват.

Иска ни се да коментираме повече, но нямаме материал.

Аз обичам да гледам нормални разговори, всеки да разказва за себе си, да готвят, да ядат.. всичко това ми се иска да го дават.

И на мен, което значи че трябва да има на живо от къщата в интернет излъчване.

# 1 706
  • Ямбол
Лорин, във всяко твое мнение имаш опция за редактиране.
Моля да я използваш, а не да пускаш последователни мнения.
Благодаря.

Просто няма какво да се коментира.

Много, много малко е това което виждаме, това което ни показват.

Иска ни се да коментираме повече, но нямаме материал.
...
Ще четем между редовете. Не всеки се поддава на манипулацията, която предвиждат с видеата.

# 1 707
  • IT
На Братухчев жена му си е сложила мн сладка снимка на тях двамата в профила във ФБ/преди 4 часа/. Наистина е доста симпатична.
Свършиха няколкото часа, в които си бяха всички много симпатични и сега е време да се групират и прегрупират.

# 1 708
Тази мисия нямаше начин да бъде спечелена.

# 1 709
грозна история със средния пръст /не очаквах от братухчев/ Но....хахах.... най-големите келеши и простаци скочиха да се правят на джентълмени.....счупиха ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт