Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 692
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 725
Ей скука...
И мисиите едни...
То поканени, то връзкари...
Накрая май ше са без пари за награда
А Кирето големи комплекси
За Братухчев-и аз да бях, и аз щях да му се подигравам, той си плаче просто

# 1 726
В 80% от времето нищо не им разбирам...   #Cussing out
Ха, точно това си мислех и аз. По-често да слагат субтитри, особено на Цецо нищо не му разбирам. Кристиян е писклив, но ми е по-ясен.

# 1 727
  • София
Евала на Ади!
Другите са лигльовци  Crossing Arms

# 1 728
В 80% от времето нищо не им разбирам...   #Cussing out
Ха, точно това си мислех и аз. По-често да слагат субтитри, особено на Цецо нищо не му разбирам. Кристиян е писклив, но ми е по-ясен.

Изобщо много е шумно. Не могат ли по някакъв начин, когато монтират кадрите да заглушават тези които не говорят нищо важно, за да се чуват останалите, които са в кадър  Thinking

# 1 729
  • Варна
Кристиян откакто не е биг бос, гласа му почти не се чува, май вече забрави че иска да е дразнителя на къщата  Mr. Green

# 1 730
Ади е моят ЧОВЕК !
хахахахаха и сега ЦЕЦО обяснява на Киро...... да не се пали и какъв мъжкар е........леле смях със сълзи....и кенефа ги би всичките

# 1 731
Хаха, две леки жени се карат, коя е по-лека Laughing .

# 1 732
Много ме дразни Богданов как се подиграва на Братухчев. Той може да е всичко, но поне не го е направил за пари.

Много ме дразни и мангалката. Щяла да повърне при кокошките, а нали уж е от село мома? После циври, затова, че нямали условия в ББ, а уж е свикнала на лошо, била в село, труден живот..
Развявала гъз заради детето си! Боже мойй!
И пее като койот вие фалшиво, уж певица била. И много емоционална, ама направо.
Много грозно обижда Силвия за зъбите.

# 1 733
Е онази 'моделката' не може да стъпи на малкия пръст на ромката. А този, че не мога да му запомня името, мъжката курва, си умира да коментира и съди всички останали...а той милият е топ 3 на най-простите в къщата

# 1 734
  • София
Тоя Багданов е много гнусен. Егати мъжа. То Кристиян е по мъж ooooh!

# 1 735
  • София
Дъщерята ме пита няма ли кой да и помогне на Никита?Дайте да и направим една група за помощ! Joy

# 1 736
  • IT

Много ме дразни и мангалката. Щяла да повърне при кокошките, а нали уж е от село мома?
Лукувит е град моля, моля Simple Smile  Laughing

Боже, пуснах телевизора и видях НИкита и се Оплаших, дано да е временна тази подпухналост.

# 1 737
Този сезон трябваше да го кръстят "100 процента отрепки"  Whistling Как събраха толкова много недоразумения на едно място ?  Laughing

# 1 738
Е онази 'моделката' не може да стъпи на малкия пръст на ромката.

Защо ? Ромката е танцувала по барове, хванала си е после богат мъж. Другата и тя ходи по заможни мъже, но поне си го признава. Честно, голяма разлика не виждам.

# 1 739
аа иначе че ромката е неприятна и лигава - абсолютно!
Но онази Силвия ли е, каква е - тя ми простее най-много от всички 'дами'

Общи условия

Активация на акаунт