Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 598
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз пък не виждам нищо лошо в това Аделина да спечели,дори и да е нагласено.Поне парите ще отидат за благотворителна цел,а не за силикон дрехи или алкохол.

Откъде се е лансирала версията, че ще дари наградата си?!? Thinking Няма такова нещо.
От сайта на предаването:

Какво би направил с голямата награда от 50 000 лв. ако я спечелиш?

Ще я поделя със семейството си, ще даря за приюти за животни. Ще имам трибуната да помоля много хора да последват примера ми и да дарят средства за каузи

# 1 816
  • Телиш/Плевен
Е, ще дарят парите и ще заглъхне отзвука. Важното е да сме благородни. Пък и кой друг заслужава парите? Wink
Аз пък не виждам нищо лошо в това Аделина да спечели,дори и да е нагласено.Поне парите ще отидат за благотворителна цел,а не за силикон дрехи или алкохол.
От тази гледна точка сте напълно прави, просто аз мисля, че не биха го позволили. Пък ще видим какво ще стане накрая.
То както вървят нещата, дано поне 25 000 останат от тая награда. Laughing Че видяхме как за няма и седмица вече стопиха близо 10 000. Mr. Green

# 1 817
първите формати манипулирах участниците, да преекспонираха, но не беше 100% сценарий. Фарса винаги си личи, да ги оставят малко да да опразнят главите и да се почва.

# 1 818
Аделина сподели в едно от дейлитата,който дадоха,че ще дари наградата,ако спечели....а и самата тя е доста активна в благотворителните дейности...ако погледнете профила й във ФБ-например случая с цигуларката и детето й...и още доста други...

# 1 819
  • sofia
Значи да очакваме финал на 26.09 тогава.

Кой мислите, че е избран да стане победител?
Ако правилно разчитам боба, дава ми се, че това е барманчето.
Следете внушението, лежи и си кюта, изглежда сносно, търси Любовта и....си е татуирал баба и дядо.

# 1 820
  • Варна

Няма нищо лошо, освен това,че няма да е честно.

# 1 821
Всъщност разгледах какво са отговорили участниците и не знам защо реши, че ще отидат за силикон, дрехи или алкохол.
По-добре Цецо - всичко щял да даде за онкоболни жени или деца.
Не виждам как ще я дадат на нея.  Crossing Arms По-вероятно е да са я вкарали, само да я използват за целите си. Както се вижда работи. Laughing

# 1 822
Някой не беше ли писал, че ще я вадят от формата?
Уж Big Brother не знаели за нея и направили гаф. Laughing

И аз исках да ги видя, но и на нейната драма, че не трябва да мрънкат, защото тя с рак на дебелото черво ходи до външната тоалетна по 8 пъти на ден, без да протестира  какво да кажеш...

това, че тя е с проблем на дебелото черво и ходи у външната тоалетна ..
въобще не значи, че може да застава напреко революцията .
ако от мен зависи .. я слагам на дръвника и й режа главата .. предателка  Sunglasses

нал знаете за приказката .. двама са чета .. трима са вече чета с предател ..
дъртофелата трябва да се номинира и да се прати да си постригва градините  Flutter

# 1 823
  • Варна

И аз исках да ги видя, но и на нейната драма, че не трябва да мрънкат, защото тя с рак на дебелото черво ходи до външната  по 8 пъти на ден, без да протестира  какво да кажеш...

Какво друго освен,че за това са я вкарали. Подставено лице, което да подбутва нещата в желаната посока.

# 1 824
Aз лично  виждам една представителна извадка Дърта батка и млада батка не им знам имената(Как ръкомаха и се вживява),кифлата която в случая е на години, но все пак се вписва .Цигането което се оплаква за всичко и реве ,разбира се-Ирена.Гея ,който се върти около всички и по гейски ги подстрекава
.И за капак една обезобразена от пластики жена се опитва да всее мир.

# 1 825
Ама разбира се, какво като е нагласено. Важното е, че е с добри намерения!
Чисти хора, като Тупарев и Кънчев, нагласят своите предавания само когато са сигурни че парите ще отидат за също толкова чисти цели! Никога не съм усетил алчност в тези хора или някакъв опит за злоупотреба в което и да е от начинанията, с които са били замесени!

# 1 826
Ако Аделина е такава мелодрама още първата седмица, смятайте какво ще става нататък, ако остане Sick
Дано я махнат скоро.

# 1 827
Ако Аделина е такава мелодрама още първата седмица, смятайте какво ще става нататък, ако остане Sick
Дано я махнат скоро.
Напротив,здраво стъпила е на земята Аделина

# 1 828
Дано я махнат скоро.
Напротив,здраво стъпила е на земята Аделина
Това какво общо с драмата има?!?

# 1 829
Дайте пак профила на Братухчева, че съм го изпуснала...
Според мен са оставили 14тия за в движение, според зависи как върви играта и какъв типаж ще им потрябва.

https://www.facebook.com/juliana.bratuhcheva

Общи условия

Активация на акаунт