Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 429
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
темата е по-интересна от самото предаване.
То поне и предаване да имаше. В петък един час, тия два дни - нищо. Човек може да забрави, че има ББ, добре, че е темата наистина.  Peace

# 1 951
  • София
Боже, щях да се задавя с кафето си, докато разглеждах профила на Никита в ФБ. Ами тя до миналата година си е била по-нормална. Понапомпала джуки- ок, но от какъв зор се е докарала до сегашното и състояние, не мога да си обясня.Направо се е обезобразила. И тези ужасни татуировки по цялото тяло...ужас.Бялото и лице, с перхидроленото русо, седят  някак не естесвено, върху фона на тези тъмни и грозни татуировки на шията и деколтето. Този Боби, уж беше с претенции и голямата работа, какво и е харесал на тази изкуственячка???
Имам чувството,че главата е на някой друг, по-голяма е и е лепната към тялото.

# 1 952
  • Ямбол
Главата ѝ изглежда голяма, защото е подута и защото май има някакви импланти несъобразени с размерите на тялото ѝ.
Ето тук:
Скрит текст:
се вижда, че долната ѝ челюст не е съвсем нейна и така лицето ѝ придобива правоъгълна форма.

# 1 953
# 1 954
# 1 955
Жив Милен ми изглежда. Не мислите ли, че челюстта е типично мъжка?

# 1 956
Е нали има дете...

# 1 957
# 1 958
Биг Брадър обича да лъже и провокира. Даже май е правил и подобно нещо. Пеньо ли се казваше една друга жена-мъж?
Ето го:
Скрит текст:

# 1 959
Хм,  все пак... Май и в профила й във Фейсбук мернах детенце... И тя спомена каква добра майка била... Де да знам.  Прилича ми на просто обезобразена от козметични операции

# 1 960
Тц, не е Милен, Милена е, Никита или каквато  там е. На Пеньо му личеше, че е мъж. Колкото и да е слаб и грацилен, ставите на краката и ръцете са много издайнически. Никита е жена, видимо е, въпреки огромната глава.

# 1 961
  • София
за нейната субкултура това може да е красота.

# 1 962
  • Sofia
Относно Никита ... Милена си татуирала ужасен демон, който откраднал душата й и превзел тялото й. Сега истинската Милена е малка татуировка на скрито място върху кожата на съществото, което наричате Никита..... #Crazy #Crazy #Crazy Shocked

това шега ли е  Rolling Eyes или истина  Thinking

# 1 963
Никита наистина ужасно си е уголемила главата с този ботокс, ето на тази снимка се вижда колко голяма й е главата в сравнение с останалите от двата пола...

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902 … e&oe=56753F27

Тук е с родителите на Борислав и с детето си
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/16068 … 4&oe=56410E8B

# 1 964
Какво има под очите?

Общи условия

Активация на акаунт