Новите ни козметични похождения 69

• 112 494
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Пловдив
Kopche, много неприятна ситуация, наистина. Аз изрично си погледнах после бележката и си пишеше 66лв.
Аз за пръв път съм доволна от обслужването в Дъглас, повече от половин час избирах какво точно да си взема, защото имах доста набелязани неща, но нямах възможност да взема всичко. Консултантката, която ми се падна, се оказа доста в час с нещата, които продава. Вече само нея ще търся, на фона на всички останали незаинтересовани, тази жена много ме впечатли. Накрая отнесох и доста подаръци.

Междудругото имаше и други неща на Герлен намалени, но не се поинтересувах - някакви сенки ми показаха. А с някои имало и подаръци.

А пудрата Terracota се оказа много хубава, честно казано не си спомням 02 колко беше тъмна, но мисля, че не е от най-тъмните. Може ли да ме посъветвате каква четка да си взема за такъв тип продукт, там използваха доста голяма, но не се загледах. Може и на лични.

# 242
Ако може за подходяща четка за бронзър съветът да е към всички. Hug

# 243
# 244
  • София
Жаки, на рафта на Теракотите има етикетче - 66 лв.
Скрит текст:
И както  lili_78 спомена -има намалени 4-ки и 5-ци сенки.  Peace 90лв. ако не се лъжа. newsm78
Просто са с неонов оранжев етикет. Не можеш да го пропуснеш. И при все това, на касата маркираха продуктът и апаратът показа завишена цена, различна от тази на стелажа. Показва 76 лв.
Девойката-касиерка,  отказва да разбере, че цената на рафта, която съм видяла е 66 и няма как да платя по-висока цена на касата. В това време, тази, която ме консултира и ми обясняваше, че това е цена, която никога не е имало от както тя работела там, че Герлен на -50% близо тя не помнела и пр и пр. в  този момент е с други клиенти вече и я няма за да присъства на сцената с касиерката. И тая последната, продължава да ми обяснява, че -да,- ми дава -20%, но първо срещу талон, а аз нямах такъв, но на 76 лв. цена за пудрата, с или без талон.
Казах им, че ще им донеса списанието до 10мин, докато разяснят недоразумението вътрешно помежду си двете консултантки, както и по телефона, понеже звъняха да уточняват. Драма! Simple Smile
върнах се и девойката продължи да ми ги продава тия, че апарата така, апарат иначе и по система била 76лв пудрата. Казах и че категорично не ме интересува, а искам да платя и да си ходя.
Хич не ми трябваше ни бронз, ни пудра! Crossing Arms Купих я повече "за спорта" повече и от амбиция. Blush Sunglasses

# 245
# 246
  • USA, Steak State
        Your love is king  

# 247
# 248
Дълготрайно червило Clarins Dark Chocolate + подарък гланц за устни

# 249
  • Somewhere far away

# 250
  • гр. София
Благодарение на страхотните ревюта на двете ни прекрасни дами във форума закупих: WYCON Dusty Cushion Eyeshadow 05

# 251
# 252
  • София
Много обмислян и желан

# 253
  • Canada
*Nani*, с радост да го ползваш, страхотен е  Heart Eyes

Не се впечатлих от така харесваният Batiste, дано този ми допадне  Peace

С убийствената влага и жега в момента положението излиза извън контрол  Tired Ползвала съм го преди и бях доволна  Flutter

# 254
  • Бургас
От петъка, като ми я показаха и пробвах нямаше как. Страхотна като текстура като ефект на кожата , много добра находка за моята колекция от бронзъри - цвета е 03

Общи условия

Активация на акаунт