КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Привет любими мои  Hug. Побърках те ме, сега тук ли ще пишем  Mr. Green
Ох гласовете им са трепач  Mr. Green
Бях забравила колко харесвам Ендер

# 151
Любимата ме сценааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy и Долината на Пеперудите  Crazy Crazy Party Party Party

# 152
Здравейте в първата вечер на прекрасния сериал КБ.  Hug Hug Hug
Много по-добре се гледа на големия екран, компенсира несъвършенствата на дублажа/особено АШК го дублират като 30 г младеж, а Селим като доста по-възрастен/,  Naughtyно всичко се приема при хубавата картина...... newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Яманчи е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 153
Значи няма да мога да го следя много, защото работя до 21 вечерта понякога.
Но сигурно ще го качват и в нета или пък ще го повтарят?

ooooh!  Качват го  Peace

# 154
  • близо до брега на морето
Привет мило ято Hug Hug Hug...Влизам и сядам да гледам кардото Peace димек на линия съм. ..И на мен ми е любим момент-Долината на келебеците Sunglasses

# 155
Здравейте в първата вечер на прекрасния сериал КБ.  Hug Hug Hug
Много по-добре се гледа на големия екран, компенсира несъвършенствата на дублажа/особено АШК го дублират като 30 г младеж, а Селим като доста по-възрастен/,  Naughtyно всичко се приема при хубавата картина...... newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Яманчи е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Валееее, това КБ за Ушатия го пишат беееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Страх ме хвана да не изскочи от някъде  hahaha hahaha hahaha hahaha

Яманчи е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И как си тракна главицата  Sad Crazy

# 156
Мирето в началото я гримираха  Sick Sick Sick, сигурно нарочно, после се оправи Sick, но сега си припомних колко не я приемахме в началото.... ooooh!

# 157
Тая лоша мама Нерин  #2gunfire дай Яман на мен  Mr. Green

# 158
МноУ реклами яяяя  Shocked Shocked Crazy

# 159
Тая лоша мама Нерин  #2gunfire дай Яман на мен  Mr. Green
Данииии,мило,хади беее  Hug Hug Hug
Викаш ще си го прибереме,лоша майка  Joy Joy Joy Joy Joy и него,и брат му   Party Party Party

# 160
ОФ не,какви са тези гласове имам чувството,че са еднакви...Като си го гледах на турски с реалните и гласове си бях супер Grinning Много ми е странно Grinning  Мира няма нищо общо със следващите серии,после е толкова естествена..Но си припомних началото и го сравних с края! Пък рекламите през 10мин няма да ги коментирам.

# 161
Иве, дай предложение как да съкращаваме името newsm78 newsm78 newsm78, е с Ушати не ми се разправя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 162
ОФ не,какви са тези гласове имам чувството,че са еднакви...Като си го гледах на турски с реалните и гласове си бях супер Grinning Много ми е странно Grinning  Мира няма нищо общо със следващите серии,после е толкова естествена..Но си припомних началото и го сравних с края! Пък рекламите през 10мин няма да ги коментирам.
Жени,при комшиите сме на 3 място по доходност при дизитата  Peace Peace Peace ще използват и тука рекламите доста като гледам  Thinking Thinking Thinking
Аз само зяпам,почти не ги слушам,май ги знам наизуст вече репликите,даже и на Ашк  Crazy Crazy Crazy

Хайде хита...Ще избягам с някой барабанист  Peace Peace Peace Мирчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
Мира ще бяга с барабанист   Whistling Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Охх бееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha

# 164
Мерт воайор на балкона  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт