КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 135

Довечера  Whistling Whistling Whistling

# 136

Часът и мястото на срещата са известни  Peace  Laughing Laughing

# 137

Часът и мястото на срещата са известни  Peace  Laughing Laughing
+1...................... Peace

# 138
Звучи доста интересно сериалчето, но е изцяло копирано оригинала. Историята, дори и заглавието е взаимствано, което няма лошо де.Ще го видя,мисля, че ще ми хареса.

# 139

Звучи доста интересно сериалчето, но е изцяло копирано оригинала. Историята, дори и заглавието е взаимствано, което няма лошо де.Ще го видя,мисля, че ще ми хареса.

Не съм гледала оригинала, затова ще си позволя да цитирам Вени  Peace

ПО обаче не е точно копие на The O.C. Героите, или поне главните са същите и все пак различни. Голяма част от събитията са взети от оригинала, но са подредени по различен начин, а често пъти и се случват по различен начин. ПО си има своя логика, своя история и своя атмосфера. А любовта на Яман и Мира е разказана по съвсем различен начин. На мен лично нашият Квартал на богатите ми хареса повече от американския.  Peace

# 140
Бтв-то е копирало оригиналното заглавие  Stop
като минат няколко серии и ще говорим пак кой колко е копирал  Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 16:38 от Niky Kotceva

# 141
Ще го видя сериала.

# 142
  • Русе
Чак пък изцяло, въобще не е копиран. Името се превежда "приливи и отливи", така че хич не е копирано. Бтв така си е решило да го кръсти. От ориндж каунти има леееки съвпадения, в началните няколко серии, после си карат мнооого различно, по тяхно си усмотрение. Simple Smile Иначе е хубаво сериалчето, да. Свежарско, зареждащо, с моменти на боза, ама няма как.  Crazy

# 143
Остава по- малко от час....  261uu newsm57  261uu newsm57  261uu

Heart Eyes Party Heart Eyes Party Heart Eyes

# 144

Crazy Crazy Crazy

Той поел по неутъпкани пътеки  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ади не остана  Party Party Party Party Party

# 145
Спокойно де, не скачайте веднага  Joy Joy Joy
Казах просто, че сюжета ми се вижда доста сходен.
Интересно ще ми е да видя такъв сериал след доста време.
В прайм тайма ли ще го дават? newsm78

# 146
Може ли тоз готин модерен сериал  Heart Eyes да почне с аннето и песните й  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick

# 147
Спокойно де, не скачайте веднага  Joy Joy Joy
Казах просто, че сюжета ми се вижда доста сходен.
Интересно ще ми е да видя такъв сериал след доста време.
В прайм тайма ли ще го дават? newsm78

Hug Hug Hug Peace от 20,00 до 21,30  Peace

# 148
Значи няма да мога да го следя много, защото работя до 21 вечерта понякога.
Но сигурно ще го качват и в нета или пък ще го повтарят?

# 149
Приятно гледане  Hug Hug Hug
Честит рожден ден,батко  Grinning Grinning Grinning
Ох,Яманчиииии,какво гласче те озвучава  ooooh! ooooh! ooooh!  брега,брега  Party Party Party
Кеньо манекено....готин бандит отсега..."ако аз не те науча на нЕкои работи,друг няма да може "  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт