КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Любими персонажи-Селим и Мерт...страхотни. Разбира се и Яман и Мира....но Мерт само като го погледна и се развеселявам.

# 451
  • София
Здравейте, момичета! Много свеж сериал онзи ден за пръв път го загледах. В ю тюб не намирам тези епизоди, които излъчват тук. От къде мога да гледам първите серии?

# 452
Здравейте, момичета! Много свеж сериал онзи ден за пръв път го загледах. В ю тюб не намирам тези епизоди, които излъчват тук. От къде мога да гледам първите серии?
Във vbox ги има всичките,до последната Simple Smile

# 453
Още като видях рекламата и главния актьор си казах - трябва да се гледа! Нямах представа, че всъщност е копие на The O.C, който също беше много добър сериал. Сигурна съм, че и този ще си заслужава гледането, дори актьорската игра е по-добра. Ще следя с интерес развитието, въпреки че имам представа горе-долу какво ще се случи, съдейки по оригинала.
Заслужава си гледането  newsm47 newsm47
Всъщност само първите няколко серии следват почти точно оригинала.  Peace
newsm10
За останалото не съди по оригинала Laughing,има общи моменти,но историята е доста различна.Най-вече на главната двойка. Naughty Жалко,че дублажа няма да ви позволи да усетите заигравката във вербалното им общуване.В по-напреднал етап постигнаха и великолепен интонационен синхрон,имаше закачка,усещане за близост.Ще го видите по израженията им,но не е като да се слуша как се заиграват с гласовете си,докато се репликират.  Laughing
Харесвам този сериал и заради това,че завършва щастливо.Въпреки,че има доста кусури,съм благодарна на сценаристката,че не ни накара да преглъщаме горчиво на финала,а да се усмихваме щастливо. Grinning
Все що е Меджезир ми е много любимо и съм вътре. smile3502
Присъединявам се и към тази тема с едно много сладко видео,взех го от другите момичета,но те са такива сладкишки и шегобийки,че няма да ми се сърдят.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 09:58 от GossipGirl*

# 454
  • София
Мерси!

# 455
Аз също съм нова тука, но с интерес следя сериала и мненията ви. Може ли да ме просветлите относно "оригинала"? Как така има два еднакви сериала?

# 456
Поздрави и пожелание за хубав ден и от мен!  Hug

Venetat, KITENKA, mama evgenia,   Heart Eyes
IvaIvia, Letter, daredevil, valya_bl, GossipGirl*, welcome Heart Eyes

Рекламите по БТВ не ме дразнят толкова, щото успявам да свърша нещо в минутките им.
Че времето на излъчване не ми е свободно само за сериала. newsm78  Joy
Затова и не мрънкам за тях, а иначе...и аз не съм им фен. Mr. Green

Само още няколко изречения за еп. снощи.
У Яман нямаше грам гняв към постъпката на майка му.
Как простичко каза на Мира най-важното в случая за нея...обичам я, тя ми е майка.
Трогна ме.  Peace
Няма съмнения-  добро момче, без никакви користни цели и намерения.
Ендер тя като непрекъснат страж около Яман.  Shocked Joy
Има разбиране, опитва се да го приеме и допусне в живота им, но и има своите страхове,
разбирам я. Има си своите основания.
Селим ревнува все пак Ендер от Фарук колкото и да не го показва. newsm78 Joy
Малко ми е странно как се е примирил с положението си на заврян зет?
И той е много забавен на моменти...отивал да поработи малко...  newsm78
Ама щото може да си позволи и да не работи на работа сигурно...Joy Joy Joy
Суде като разбере колко е сериозно положението им съвсем ще изперка... ooooh!
Странно разбиране за степента на приоритетите й...къщата, Оркун за Мира, ама хора- разни.  Thinking
Фарук спретна малко изтъркан номер с кучето, но има сериозни грижи човека,
къде да измисля нещо по така... newsm78
Невин хубаво и вярно го каза...на лошите нищо не им се случва. Тъжна истина. Crossing Arms
Хасан... само една емотикона за него... bash
Оркун ревнува, но не заради чувства към Мира, застрашено е егото му само.
Доста спокойно и свободно се заиграва с Хале...не се старае да се крие даже. Mr. Green
А Хале що приема сама да е в това положение?  Thinking

Вече всички герои са ме заинтригували и очаквам с интерес какво ще се случва напред. Peace
Устисквам да не гледам напред,  #Crazy за първи път ще ми е.  Wink
А за играта на артистите...ами аз съм само зрител и като такъв съм доволна. yes

Довечера няма да мога да гледам еп., но ангажименти на реала, няма как.
Хубав ден ви пожелавам отново, моят вече е такъв, щото е и специален. Grinning
Казват споделената радост е двойна радост, та затова...  Hug
Скрит текст:
Щерката порасва с още една година.   party041
За нейно здраве, заповядайте, почерпете се!  Hug

Изчезвам по задачи... до скоро!  55

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 10:49 от margita9

# 457
Здравейте сладки мои  Hug

Heart Eyes
margita9 Много ми харесва как разсъждаваш  Heart Eyes

# 458
  • Варна
Повтарят ли епизодите по някой канал?

Простете, ако е написано някъде. Прегледах първа страница и последните две, но не видях.

# 459
Повтарят ли епизодите по някой канал?

Простете, ако е написано някъде. Прегледах първа страница и последните две, но не видях.

Не знам да ги повтарят мила,но виж във vbox ги  Hug Обаче мисля,че са със субтитри  Hug
Но не се повтарят мисля  Peace

# 460

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Hug Hug

Бойче, хвъркай бе,пиле,кош,кош  Grinning Grinning Grinning
Hug Hug HugМило.............критическа ме е фанала............... Mr. Green Mr. Green Mr. Green галиба............ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Иначе съм кошкала и отфЪркала от неприятности ощИ преди години...................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaнеможИ да не помнят...................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако е така да се върнат и да четат................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenП.П. и пак там да идат викам....................... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ко стаа  Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green  Бойче, кош бе  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 461
# 462
  • Bulgaria
Здравейте и от мен  Peace
В снощния епизод започват все повече да се открояват характерите на главните герои
Яман-готов е на всичко за майка си ,въпреки нейният чепат характер.Все пак тя го е отгледала сама във време на нищета и малко или много това трябва да и се признае .Сближаването му с Мира продължава.Разбра че може да и се има доверие . Направи грешка че отиде при Хасан ,защото той може да каже че е принуден да оттегли обвиненята си.
Мира-много добра постъпка ,като даде парите на Яман .Все пак подаръкът на Ейлюл е поредната и прищявка ,а Яман наистина има нужда от помощ.За разлика от Оркун ,с него може да сподели как се чувства семейството и и да намери утеха и приятелски съвет . Добре направи че разкара Оркун ,който пак се направи на силният във връзката -все едно той я е изоставил  Laughing Laughing
Родителите на Мира изобщо не мислят за децата си ,за разлика от Селим и Ендер.Има огромна разлика между тях ,въпреки че са богаташки семейства.Селим за пореден път показа че е перфектен съпруг и баща.А Ендер отново надзирава Яман -все пак е само от няколко дни в къщата ,но пък усети интересът му към Мира отдалеч
Оркун-изобщо няма ревност от негова страна ,както бях споменала в предишен пост.Всичко това е постановка ,за да не излезе той изоставеният и да има приятелка от известно потекло......Дано си получи заслуженото рано или късно
Ейлюл-типичното Instagram момиче.Не ме учудва поведението й.Очаквах да хвърли странната играчка от ``тайният обожател ,но я добави към колекцията си с усмивка

# 463

Марги, честит рожден ден на дъщеря ти! Да има здраве, късмет и щастие!

Момичета, влизам в темата ви да чета с удоволствие. вероятно и ще си изказвам и мнение, ако нямате нищо против. Въпреки, че си имам една друга тема, но с удоволствие ще ви посещавам и вас. Нещо против?

# 464
Много благодаря за информацията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт