Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Какво е това Екстраординари олио ? На ейвън ли е?Като финиш ли се ползва??

Ползвам го за краищата и леко по дължините.

# 541
Какво е това Екстраординари олио ? На ейвън ли е?Като финиш ли се ползва??

Elseve Extraordinary Oil Sublime Hair

# 542
  • София
Ако питаш за София, .....
Да за София, малко ми е далечко, но ще отида някои ден до там, благодаря ти!  bouquet

bubanka бях взела един балсам на Рубела, верно мн рядък, обаче по добре ми влияеше на косата от какаовата маска на Жая Crazy.

# 543
имаше и подобен балсам, ползвала съм го преди години - както него, така и този без изплакване, тогава ми изглеждаха божествени  Blush

# 544
имаше и подобен балсам, ползвала съм го преди години - както него, така и този без изплакване, тогава ми изглеждаха божествени  Blush

Зеления балсам "Импресия" визираш, нали? Аз също имах много предразсъдъци към него, все пак е от соц-времената, но веднъж бях при майка ми и тя имаше само такъв - оказа се изненадващо добър, въпреки странната миризма и усещането за евтинджос от опаковката, консистенцията и цвета.

# 545
да, точно зеления  Grinning
и този беше хубав /без отмиване/, с отмиване май беше бял и не беше така добър

Скрит текст:

# 546
  • където ми харесва
Свекърва ми ползва(ше) зеления, ма не остана очарована, до колкото си спомням...

# 547
Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв продукт за почистване на грим от очите,за лице си ползвам тоалетни млека,но за очи нещо от тоалетните млека ми се просълзяват и зачервяват,ако има нещо интересно на лидл бих пробвала,защото ми хареса много измиващия продукт,не знам техния лосион за лице дали става за триене на грим от очи,благодаря Ви предварително.  bouquet

# 548
Видях, че сте коментирали Екстраординари олиото на Лореал и искам да попитам какъв точно ефект има върху косата? Само блясък или има и някакъв възстановяващ/подхранващ ефект? Търся си нещо, което да подхранва косата, олио или някакъв крем/мус, който да нанасям без отмиване. Гледах олиото на Макадамия, но ме притеснява да не е прекалено мазно или пък да прави косата на клечки.

# 549
  • на кого му пука
Някой беше хвалил някакво олио за лице на Лореал.Това същото ли е?

# 550
Момичета, може ли да ми препоръчате някакъв продукт за почистване на грим от очите,за лице си ползвам тоалетни млека,но за очи нещо от тоалетните млека ми се просълзяват и зачервяват,ако има нещо интересно на лидл бих пробвала,защото ми хареса много измиващия продукт,не знам техния лосион за лице дали става за триене на грим от очи,благодаря Ви предварително.  bouquet

Повече от година вече си приготвям масло от жожоба с розова вода. Много ми харесва, ползвам го и за лицето. Много рядко слагам грим, но върши работа. От друга страна, ако кожата ти е по-мазна, може да не ти допадне. Моята е много суха.

Хубав ден!  Simple Smile

# 551
  • на последния етаж
Препоръчвам дегримиращия продукт на Фитокод - невероятен! От години ползвам само него.

# 552

От години ползваме само мицеларна вода- на Гарние, на Буржоа, на Нивеа, всичките са добри, въобще никакъв проблем с очите, а всичко почистват перфектно  Peace

# 553
  • София
Аз ползвам продуктите на Боди-Д серия пирин дрийм и тинейджърската анти-акне за синът ми (но и нея съм пробвала) и съм изключително доволна от тази фирма.

# 554
  • София
Аз се включвам пак по темата за подхранване на стъпалата. Трябва ми нещо като маска...

Пробвай с Крем-вазелин Биле VY - Биле Вазелин подхранваща серия за силно напукани пети
или Крем-вазелин Биле VJ - Биле Вазелин подхранваща серия за напукани крака, пети, лакти

Общи условия

Активация на акаунт