Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 124
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Такива лентички за нокти съм си купувала от Елитис.

# 331
И аз в Елитис съм засичала

Относно избелването - някои зъби просто не могат да се избелят. Понякога не е до метода, а до структурата на зъбите и податливостта им. Според мен цялата суета идва от звездите с фасети, които са 5 тона по-бели от тях самите и буквално светят на тъмното  Mr. Green оттам и нереалните представи на някой потребители, които са онесени в магията на рекламния бизнес

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 17:19 от Holly Pink

# 332
  • София

Благодаря на който ми препоръча тази маска:
ROSA IMPEX VIP'S PRESTIGE Rose and Pearl Extracts Repairing Mask
наистина е хубава, ухае на рози, омекотява кожата, почиства я без да пресушава /трудно намирам маска с хума която едновременно да не опъва до скъсване и да почиства прилично/
за съжаление в състава има четири парабена
75 мл. за 4.99 лв., в момента в ДМ е на 4.49 лв.

Благодаря за споделеното!   bouquet Още утре ще я купя!

# 333
  • Пловдив
Взех си тази маска /не е от най-евтините - 11лв./, доволна съм, но не е за хора с чувствителни носови, води се, че е без парабени

# 334
И  аз избелвам моите сега, с лентичките Pearl dent . Вече една седмица ги използвам.
Има ефект, то не е нещо кой знае колко впечатляващо, но е видим.  Трябва да кажа, че ползвам и Елгидиум, която редувам с Колггейт-избелващата.
Обаче аз от кафето и чая не мога да се откажа!!!
Старая се да не пия, но не винаги ми се получава.
Просто не мога без кафе.

# 335
Ако все пак пиеш кафе/чай, измивай зъбите след това

# 336
Или пий със сламка, за да може напитката директно да отива в гърлото без контакт със зъбите. Не помня къде го чух това и се изненадах чак, но особено с червени сокове си е спасител.

# 337
Или пий със сламка, за да може напитката директно да отива в гърлото без контакт със зъбите. Не помня къде го чух това и се изненадах чак, но особено с червени сокове си е спасител.
да, това също   bouquet

# 338
Да похваля сайта за поръчки на Арома. Взех си няколко кремчета наскоро, плюс душ-гел с арган, който мирише много приятно, но аромата е стоплящ, та ще го ползвам наесен. Имат сега и промоция на продукти с макадамия, което също ми звучи интересно.
Изпратили са един куп мостри на душ-гелове, шампоани, измиващи гелове, и мини паста за зъби. Доставката беше безплатна до адрес с куриер, за 1 ден. Много приятно впечатление ми направиха  Heart Eyes

# 339
  • Варна
Да похваля сайта за поръчки на Арома. Доставката беше безплатна до адрес с куриер, за 1 ден. Много приятно впечатление ми направиха  Heart Eyes

А защо е безплатна? Имат някаква промоция или си пазарувала над определена сума?

# 340
Сумата за безплатна поръчка е 20 лева. Под нея мисля има 2-3 лева за поръчка  Thinking

# 341
Взех си тази маска /не е от най-евтините - 11лв./, доволна съм, но не е за хора с чувствителни носови, води се, че е без парабени

Откъде я взе? Чела съм много добри отзиви за тази козметика, разработена е от БАН.

# 342
  • Стара Загора
Аз съм виждала продукти на марката в Карфур.

# 343
  • Пловдив
Относно избелването това е едно от най-вредните неща, които сами може да си причиним. Колкото и да отричат това оказва влияние на емайла и след това се почват големите главоболия. А колкото до (основно) американските звезди те въобще не ги избелват. Просто си слагат фасети и така хем си оправят усмивката, хем и зъбите са им доста бели. Такъв вид фасети какъвто съм гледала по разни предавания и клипчета тук не съм срещала обаче да се продават.

# 344
Преди време бях гледала предаване, в което стоматолог обясняваше, че фасетите в България не са като тези в Америка, например. Там искат зъбите да са идеално бели целите. А в България ги правят да изглеждат по-естествени. Т.е. например, самия връх на зъба е по-прозрачен и т.н. Не че го обясних добре, но се надявам, че ме разбрахте  Wink

Общи условия

Активация на акаунт