Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Аз ползвам мицеларната на SVR в момента, но червената опаковка и съм много доволна. На мен ми действа много добре. Не е от най-евтините продукти, но си заслужава според мен.
На Нивея също съм ползвала, не е лоша.

# 571
Аз гледах в интернет за мицеларната вода на Нивея струва 7,50,най-вероятно ще е по-евтина в Елитис,не искам да купувам толкова големи грамажи,защото не използвам толкова често....исках само за очи да ползвам отделен продукт,за изтриване на спирала, иначе за лице си имам тоалетно мляко,което не мога да го свърша колко време вече.....,а е само 250 мл  Mr. Green Сякаш искам този път да пробвам нещо по-евтино,защото съм ползвала скъпа медицинска козметика и не е ефекта woww.Щом казвате за тази на нивея може да я пробвам.Интересно ми е дали на Лидл тоника ще става за изтриване на грим от очите....ползвам измиващия им продукт много ми харесва.....

# 572
Розовата вода също върши  много добра работи като тоник, а не е от скъпите  Peace

# 573
Ом, благодаря ти.Изобщо не знаех, че краката се търкат сухи. ooooh!
Аз съм много доволна от розовата вода на Престиж.От ДМ си купувам вече няколко пъти.Към 1.80лв. е.Ползвам я сутрин и вечер за почистване на лицето.

# 574
Розовата вода също върши  много добра работи като тоник, а не е от скъпите  Peace
Но не люти на очите нали,защото за очи ще го ползвам,от тоалетното мляко много ми се зачервяват и просълзяват.

# 575
  • оттам, откъдето започва България
 Peace При мен не от всяко тоалетно мляко се получава този ефект.

# 576
Моето тоалетно мляко е ето това,за лице е ок,но за очи е много гадно......

# 577
  • Пловдив
Чудя се коя маска за коса да си взема - на Орзен или на Глис  newsm78 Искам да е за боядисана коса и да дава блясък и обем  Wink

# 578
Някой с мнение за капсулите на Фитовал (за косопад) ?

# 579
Nunkata333, имам тоникът за лице Cien за чувствителна кожа. Не става за почистване на спирала.
Скрит текст:
Най-много ми харесва мицеларната вода на Bioderma, но не е за тази тема.
Като по-бюджетен вариант съм доволна от бебешката мицеларна вода на Mixa, на Nivea не съм пробвала все още.

# 580
Да и аз пробвах мицеларната на биодерма много ми хареса,но съм в чудене още коя да купя......Благодаря   bouquet

# 581
по темата за мицеларните води аз съм доволна и от тази на Nuxe и цената й ми идва малко по- добре

# 582
Аз съм я ползвала тази на Nuxe,но не ми допадна,може би не успях добре да преценя,но ми миришеше на урина  Mr. Green На биодерма ми хареса повече,но искам да си купя нещо по-бюджетно.ще си купя на нивея или микса...Ако не остана доволна няма да си купя повече и ще знам,че трябва да си взема нещо по-скъпо   Grinning  bouquet Благодаря на всички,които се включиха   bouquet

# 583
Аз съм я ползвала тази на Nuxe,но не ми допадна,може би не успях добре да преценя,но ми миришеше на урина  Mr. Green На биодерма ми хареса повече,но искам да си купя нещо по-бюджетно.ще си купя на нивея или микса...Ако не остана доволна няма да си купя повече и ще знам,че трябва да си взема нещо по-скъпо   Grinning  bouquet Благодаря на всички,които се включиха   bouquet
Аз също съм много доволна от Биодерма, тази на Микса ми щипеше на очите. Сега ползвам на Нивея. Доволна съм. Може да погледнеш в Дм за останали бройки от промоцията 2бр мицерална вода на Нивея за 10лв.

# 584
Аз също съм много доволна от Биодерма, тази на Микса ми щипеше на очите. Сега ползвам на Нивея. Доволна съм. Може да погледнеш в Дм за останали бройки от промоцията 2бр мицерална вода на Нивея за 10лв.
Нямам възможност до ДМ да ходя и най-вероятно ще си купя на Нивея от първия магазин,в който вляза.Благодаря ти  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт