Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 749
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Celebratee, аз всъщност бях тръгнала за тази, но в последния момент се разколебах. Четката ми се видя странна.

# 646
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Точно тази на Есенс за мен не спада към драматичния обем.

# 647
Аз вчера си купих безцветен лак с гел ефект на Есенс от този тип , но съм крайно разочарована. Преди това ползвах на Перфект, но вече не го намирам.

# 648
  • Варна
Има ли спирала до 10 лв, която да има драма ефект?
аз лично съм много доволна от тази, а си я взех за 4-5 лв  Mr. Green
Скрит текст:

# 649
На мен ми харесва тази спирала, както и лилавата от тази серия. Цената е 2-3 лева.

# 650
  • Бургас
  Съвсем случайно попаднах на този шампоан и останах много доволна. Косата ми е нормална към суха.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 21:35 от bubanka

# 651
  • оттам, откъдето започва България
На мен ми харесва тази спирала, както и лилавата от тази серия. Цената е 2-3 лева.

+ 1 за тази спирала, а също и за жълтата: http://tediata.bg-damma.com/2013/05/25/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80% … -rose-maxim-eyes/

# 652
  • Стара Загора
Тази зелената пък на мен не ми хареса, нищо кой знае какво не правеше. Цикламената/лилавата ми харесва повече от нея. Показаната също по-горе лилава Get Big на Essence също не ме впечатли, бях си я взела в комплект заедно с една друга.

# 653
Аз останах изключително довола от оранжевата Simple Smile

# 654
Новият брой на Cosmopolitan е с подарък спиралата на Essence Maximum Lenght и брой на Story за 2.99лв

# 655
уу  Shocked за 3лв ще се пробва по-принцип ги избягвам  Mr. Green По магазините ли е вече Космополитана?

# 656
Да - в предвид, че последните страници се дискутират спирали, сметнах, че е полезно инфо  Mr. Green   bouquet

# 657
И аз ползвам същата и всички ми завиждат на миглите 😊

# 658
Мерси Holly Pink   bouquet
От известно време се чудех дали да не пробвам някоя съвсем ефтина спирала за разнообразие и от любопитство!
Никоя не ми вдъхваше доверие обаче и пропусках; е, твоят пост ми реши "дилемата"  Mr. Green  Утре ще я пробвам и пиша. От към четка не изглежда зле - силиконова е и мисля ще разресва добре.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 19:19 от Figs

# 659
Мерси и аз Holly Pink   bouquet
Само дъжда ме спира да скокна още сега до магазина  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт