АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 165 668
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Накараха ги да си затворят частните кабинети или взеха такова общо решение.Минев също си ликвидира кабинета

# 436
  • Пловдив
Д-р Топалова не работи с НЗОК. Доколкото знам, преди също е работела само на частно. Частният кабинет с/у кино Фламинго май е преостъпила на дъщеря си - психолог.

Аз съм ходила при дъщеря и, но в кабинета в "Селена"! Не знаех, че приема и на друго място!

# 437
  • Пловдив
Накараха ги да си затворят частните кабинети или взеха такова общо решение.Минев също си ликвидира кабинета

Май, наистина повечето работят само в Селена. Единствено за д-р Матев знам, че има кабинет и в Карлово, защото мъжът ми е оттам и ми е показвал къде е кабинета, пък и той има познати, които ходят там на прегледи. Явно не успяват да смогнат с натовареността в клиниката и не им остава време за друга дейност, извън Селена!?

# 438
Ненев има кабинет в Асеновград

# 439
  • Пловдив
Д-р Топалова не работи с НЗОК. Доколкото знам, преди също е работела само на частно. Частният кабинет с/у кино Фламинго май е преостъпила на дъщеря си - психолог.

Аз съм ходила при дъщеря и, но в кабинета в "Селена"! Не знаех, че приема и на друго място!
Информацията ми е от преди около 3 години. Може и да има промяна. А и не съм ходила лично.

# 440
  • Пловдив

Информацията ми е от преди около 3 години. Може и да има промяна. А и не съм ходила лично.

Лично аз съм много доволна от нея. Ако някой има нужда, да не се колебае. Само съжалявам, че малко късно я потърсих.

# 441
  • Пловдив
а как се казва дъщерята на доктор Топалова, имате ли представа newsm78

# 442
  • Пловдив
а как се казва дъщерята на доктор Топалова, имате ли представа newsm78

Мария Владимирова

# 443
  • Пловдив
Даже си и приличат с Топалова http://www.credoweb.bg/mariya-vladimirova-profile-26088.html

# 444
# 445
Да попитам за дрВладимирова този телефон на страницата,активен ли е?

# 446
  • Пловдив
Да попитам за дрВладимирова този телефон на страницата,активен ли е?

Аз лично си запазвах часовете на 032/64-80-20. Това е тел. на регистратурата.

# 447
Момичета ,преди бременност каква фолиева киселина сте пили и колко време ?

# 448
  • Пловдив
Неофолик мета,казват ,че е най-добрата. Пих я 5г,не знаех,че толкова време ще мине..  Peace

# 449
Неофолик мета,казват ,че е най-добрата. Пих я 5г,не знаех,че толкова време ще мине..  Peace
Благодаря ,ще се заредя днес.

Общи условия

Активация на акаунт