АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 730
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Благодаря, мами, от днес сутринта вече си имам втори син - Никола

Честито, НБ! Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване! При кой лекар роди в крайна сметка?

# 526
Родих на 3 февруари дъщеря ми в Селена със секцио, извършено от д-р Минев. За втори път раждам при него и отново съм много доволна от клиниката. Анестезиолог отново ми беше д-р Кючуков и го препоръчвам горещо.
Наистина някои от дрешките на бебетата са захабени, но това изобщо не ми пречеше. Трябва да се има предвид и че в болницата е много горещо. И вече не дават сок, но пък храната от кетеринг е хубава. От болницата осигуряват абсолютно всичко - нощници, халати, превръзки, хавлии и т.н., и то колкото поискаш.
Единствен минус е режимът на свиждания - по всяко време влизат посетители, и то по много, не ги ограничават, което мен ме изнервяше в период на грип - при жената на съседното легло постоянно имаше по много посетители.

# 527
НБ,честито бебче,да ти е жив,здрав,щастливо и безгрижно детство!Бързо възстановяване!

# 528
  • Пловдив
Родих на 3 февруари дъщеря ми в Селена със секцио, извършено от д-р Минев. За втори път раждам при него и отново съм много доволна от клиниката. Анестезиолог отново ми беше д-р Кючуков и го препоръчвам горещо.
Наистина някои от дрешките на бебетата са захабени, но това изобщо не ми пречеше. Трябва да се има предвид и че в болницата е много горещо. И вече не дават сок, но пък храната от кетеринг е хубава. От болницата осигуряват абсолютно всичко - нощници, халати, превръзки, хавлии и т.н., и то колкото поискаш.
Единствен минус е режимът на свиждания - по всяко време влизат посетители, и то по много, не ги ограничават, което мен ме изнервяше в период на грип - при жената на съседното легло постоянно имаше по много посетители.

Честита дъщеричка! Да е жива и здрава!
Интересното е, че и други момичета от темата споделят, че няма ограничения за свижданията, а пък аз като раждах през март миналата година с триста зора пуснаха близките ми първите 24 часа преди да ме раздвижат. Оттам нататък, в момента, в който си на собствен ход, посещенията бяха само в стаята за свиждания. Това за първия етаж. Събота и неделя също беше така затегнато положението. Дори момичетата от рецепцията проверяваха преди да пуснат близки на свиждане, дали стаята се е освободила, за да няма струпване на хора. Някои се качваха на последния етаж в кафето, но мен много ме болеше операцията и едва стигах до стаята за свиждане, камо ли до 4-ти етаж да се придвижа.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 20:47 от Tsveti 1310

# 529
  • Пловдив
Свижданията са според зависи колко си нахален, без извинение. Има пациенти, които се съобразяват с правилата и такива, които поставят персонала в цунг-цванг. Аз затова исках самостоятелна стая. Вътре пусках само съпруга ми. Всички други мои посетители, в стаята за свиждане. Но това не пречеше други да се влачат по стаите.

# 530
Свижданията са според зависи колко си нахален, без извинение. Има пациенти, които се съобразяват с правилата и такива, които поставят персонала в цунг-цванг. Аз затова исках самостоятелна стая. Вътре пусках само съпруга ми. Всички други мои посетители, в стаята за свиждане. Но това не пречеше други да се влачат по стаите.
dazel,аз също съм се ориентирала към самостоятелна стая,може ли да ми кажеш каква е цената и какви са там условията.

# 531
Здравейте,
Относно самостоятелната стая, когато аз раждах лятото на 2014 г. при постъпването ми в болницата ме попитаха искам ли самостоятелна стая! Аз много се учудих, а те ми отговориха, че понеже в момента нямало много родилки и имаме избор, но стаята се води стационар или (охх забравих точно наименованието) в нея се приемат жени, които са с някакво инфекциозно заболяване и седят отделно от останалите. Естествено, че приех и се чувствах уникално сама на спокойствие  с бебчето си. Мисля, че има най-малко две такива стаи и отделно си има ВИП апартамен, но  там вече за цени нямам идея, аз за тази стая не съм заплащала по-висока цена.
 В началото когато ми предложиха стаята се притесних да не се заразим с нещо, но после си казах, че клиниката не би си позволила такава издънка, а и на дали постъпват чак толкова често заразно болни майки.
п.с А това с постоянното влизане на външни лица, наистина е много изнервящо и би трябвало да се вземе под внимание. Аз хем бях сама в стая и предпочитах да отида до стаята за посещения отколкото гостите ми да идват при мен и бебето.
Другото което много ме изнервяше в клиниката е че беше на моменти доста шумно и то най-вече шума се вдигаш от страна на санитарките, които постоянно влизаха в стаите с брутално блъскане на вратите или се е случвало в 22 часа  да пускат машината за почистване на пода  ooooh!
А за дрешките и чаршафите на бебенцата и при мен също бяха доста износени и избеляли и май е време да се помисли за новички! Wink
Иначе всичко друго беше супер!!!
Охх, извинете ме за дългото и объркано писане!!!!

Лек ден,
 Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 10:09 от teri_sun

# 532
  • Пловдив
Истината е, че на фона на увеличените цени в клиниката, както и на увеличения клиентопоток, трябва да се замислят за реновиране на сградата, визирам най-вече първи етаж, който е и най-стар, както и да обновят малко инвентара - дрешки, чаршафчета, нощници и т.н.! Не че това е най-важното, но на фона на 1500 лв, които даваш, да имаш мухъл в банята, климатикът да не работи както трябва в стаята, да ти носят скъсана нощница и бебето ти да лежи върху скъсани и избелели чаршафи, мисля, че не е редно. Иначе на втори етаж нещата откъм сграден фонд са доста по-прилични.

# 533
  • Пловдив
Аз съм раждала пред 2008 година, по време когато нямаше много бебета, да не кажа, че бяха 5 бебета. Не съм плащала за изолатора. Стаята беше свободна. Когато раждаше сестра ми, беше фраш, буквално. И тогава, за самостоятелна стая, цената беше 100 лева на ден. Обясниха, че поради прекомерната натовареност, трябва да се плати и съседното легло, което ще остане празно и на него никого няма да настанят. Защото по принцип трябваше да я настанят сама в двойна стая. Изолаторът явно беше зает вече.  Laughing Тя не се съгласи, но се случи с много приятно момиче, което се съобразяваше и не влачеше посетители час, през час вътре в стаята, макар че и двете бяха със секцио. Първият ден, когато трудно ставаш, до някъде е нормално най-близките ти да те видят в стаята за кратко и еднократно. Но посещения по 10 пъти на ден, аз не бих изтърпяла.  Stop Зълва ми беше в прословутия изолатор. И тя без да плаща. Както се случи.....явно.  Peace

Но манталитета български, че видиш ли, аз плащам и ще правя каквото си поискам...... ooooh! Това, че е болница.  Whistling  Какво като е частна, даже напротив, щом като е частна, трябва да не важат правила......и пак опираме до плащането. Типичния български манталитет, как парите заобикалят правилата. Честно, не им завиждам на акушерките как успяват да балансират.  Crazy

Иначе прави сте. При мен нощници, детски дрехи, чаршафчета, всичко беше изрядно. Тези неща трябва да се следят и да се подменят. Аз сок не съм пила. Не ми е липсвал. Носеха ми, но аз го отказвах и го връщах. Само до сока ми беше......толкова бях спекана и сащисана.  Laughing  Laughing

# 534
  • Пловдив
На мен пък сока ще ми липсва,от тогава пия него и ми носи мили спомени Heart Eyes

# 535
  • Пловдив
Аз съм раждала пред 2008 година, по време когато нямаше много бебета, да не кажа, че бяха 5 бебета. Не съм плащала за изолатора. Стаята беше свободна. Когато раждаше сестра ми, беше фраш, буквално. И тогава, за самостоятелна стая, цената беше 100 лева на ден. Обясниха, че поради прекомерната натовареност, трябва да се плати и съседното легло, което ще остане празно и на него никого няма да настанят. Защото по принцип трябваше да я настанят сама в двойна стая. Изолаторът явно беше зает вече.  Laughing Тя не се съгласи, но се случи с много приятно момиче, което се съобразяваше и не влачеше посетители час, през час вътре в стаята, макар че и двете бяха със секцио. Първият ден, когато трудно ставаш, до някъде е нормално най-близките ти да те видят в стаята за кратко и еднократно. Но посещения по 10 пъти на ден, аз не бих изтърпяла.  Stop Зълва ми беше в прословутия изолатор. И тя без да плаща. Както се случи.....явно.  Peace

Но манталитета български, че видиш ли, аз плащам и ще правя каквото си поискам...... ooooh! Това, че е болница.  Whistling  Какво като е частна, даже напротив, щом като е частна, трябва да не важат правила......и пак опираме до плащането. Типичния български манталитет, как парите заобикалят правилата. Честно, не им завиждам на акушерките как успяват да балансират.  Crazy

Иначе прави сте. При мен нощници, детски дрехи, чаршафчета, всичко беше изрядно. Тези неща трябва да се следят и да се подменят. Аз сок не съм пила. Не ми е липсвал. Носеха ми, но аз го отказвах и го връщах. Само до сока ми беше......толкова бях спекана и сащисана.  Laughing  Laughing

Dazel, напълно подкрепям мнението ти относно манталитета на голяма част от българите!

# 536
И аз подкрепям мнението на Dazel  Peace

armira  , и аз съм така  Heart Eyes

# 537
Аз имам 2 раждания в Селена и така и не знам къде е стаята за свиждания... никоя акушерка не ми е казала къде е и че не може посетители в стаята... за 30м вечер идва мъжа ми, други посетители 1вия ден за малко... на изписването повече..
При д-р Крумов раждах, нормално...

# 538
Момичета,престоя при секцио в АГ Селена 4 вечери ли е или 3.В Торакс преди 5 г. бяха 4дни с 3 нощи.

# 539
  • Пловдив
Момичета,престоя при секцио в АГ Селена 4 вечери ли е или 3.В Торакс преди 5 г. бяха 4дни с 3 нощи.

Престоят е 5 дни, т.е. 4 нощувки и на 5 -ти ден изписват, ако всичко е наред с мама и бебе. Решението за изписване се взема на 5-ти ден, след визитацията на гинеколозите и неонатолозите. Мен ме приеха в деня на раждането, а когато трябваше да е изписването ми казаха сутринта, че можем да си ходим, та малко е на бързо всичко, защото докато не ти кажат, че можеш да си ходиш седиш и чакаш и после за 2ч. трябва да се организираш с близките ти, макар че очаквахме все пак това да е денят. Има момичета, които са споменавали в темата, че по тяхно настояване са ги пускали и на 4-ти ден, но масовата практика е това, което описах.

Общи условия

Активация на акаунт