АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 163 864
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
А теста за алергии важи ли повече от 7 дни,понеже аз в понеделник се записах на алерголог ,защото нямам търпение да разбера дали съм алергична към спинална и епидурална ,както и към морфин ,понеже предния път бях с пълна и ден преди това ми правиха тест  и се оказах към всички обезболяващи алергична и затова мн ми се иска сега със спинална да е.В момнета съм в 25 гестационна.

Мисля, че и тестовете за алергии имат някакъв срок на валидност, но точно колко е, не знам.

# 661
Всички ли си правите такъв тест за алергии към упойки преди раждането? Или не ги изискват на всички?

# 662
  • Пловдив
На мен ми правиха такъв тест сутринта при постъпване, непосредствено преди секциото.

# 663
  • Пловдив
На мен ми правиха такъв тест сутринта при постъпване, непосредствено преди секциото.

Тестът, който правят в деня на секциото е за алергия към антибиотика, който вливат след операцията. Изрично ги попитах!

# 664
  • Пловдив
Всички ли си правите такъв тест за алергии към упойки преди раждането? Или не ги изискват на всички?

Аз също исках да си направя такъв тест, но след консултацията с анестезиолога, той прецени, че не е необходимо. Така че не се изисква задължително такъв тест, а всеки който иска за свое успокоение може да си направи в Кожния диспансер.

# 665
 На мен предния ден преди раждането ми надраскаха целите ръце в Окръжна.И се оказах алергична към почти всичко.Та затоа сега ще ходя да правя задължително,иначе незнам при другите как е,но ако имате към неии и наетеза това по-добре си направете тест

# 666
Някой може ли да ми каже, дали консултацията с анестезиолог в Селена се заплаща?

# 667
Днес бях в Селена да разгледаме болницата, научих че анестизиолозите са Кючуковв, Георгиева и Крънчев. Мога ли да избера кой ще е анесезиолога или който се падне. Препоръчайте ме ако имате Лични впечатления и с коя упойка раждахте. Таткото пускат ли го да чака пред операционната зала

# 668
  • Пловдив
Срещу доплащане може и в операционата зала Grinning

# 669
Здравейте, мами искам да ми кажете мнение за д-р Ангел Ставрев / водене на бременност,както и израждане/

# 670
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже, дали консултацията с анестезиолог в Селена се заплаща?

Не,безплатна е

Днес бях в Селена да разгледаме болницата, научих че анестизиолозите са Кючуковв, Георгиева и Крънчев. Мога ли да избера кой ще е анесезиолога или който се падне. Препоръчайте ме ако имате Лични впечатления и с коя упойка раждахте. Таткото пускат ли го да чака пред операционната зала

Можеш да избереш кой да ти е анестизиолог,да.Направи си консултацията за упойката преди операцията при него.Питаш на регистратурата кога ще е той на консултациите.Може да ти дадат и телефон,за да се разберете.
Двата пъти бях със спинална упойка при Герогиев и него мога да препоръчам.Вторият път си го избрах аз.Първия път беше на късмет.Д-р Петрова е избрала Кренчев за нейното секцио.

# 671

Не,безплатна е

Можеш да избереш кой да ти е анестизиолог,да.Направи си консултацията за упойката преди операцията при него.Питаш на регистратурата кога ще е той на консултациите.Може да ти дадат и телефон,за да се разберете.
Двата пъти бях със спинална упойка при Герогиев и него мога да препоръчам.Вторият път си го избрах аз.Първия път беше на късмет.Д-р Петрова е избрала Кренчев за нейното секцио.

Д-р Геориев е в болнични и не казаха кога се връща на работа.  Ако избера Кренчев , той ще ме включи в графика си ли, независимо кой е дежурен в конкретния ден. Ако се ноложи по спешност например посред нощ тогава как се процедира

# 672
  • Пловдив
Д-р Геориев е в болнични и не казаха кога се връща на работа.  Ако избера Кренчев , той ще ме включи в графика си ли, независимо кой е дежурен в конкретния ден. Ако се ноложи по спешност например посред нощ тогава как се процедира

Трябва да говориш с Кренчев.Георгиев не ми каза,че не може да ме поеме,а секциото ми беше след 20 дни.Не гледа график или нещо подобно.Каза,да,аз ще съм ти и този път.Написа си името върху листа ми и това е.По спешност и през нощта също ще питаш него.
За Георгиев питай докога ще е в болнични и си направи сметката според това кога ти е термина

# 673
  • Пловдив

На моето секцио беше д-р Георгиев. Аз си го избрах! Както Елфи е писала, ако държиш на конкретен анестезиолог, провери кога е дежурен в кабинета за консултации и се срещни директно с него. Моята консултация с Георгиев беше близо месец преди секциото, като дори на самата консултация не знаех точна дата на раждането. Въпреки това си отбеляза върху листа, че искам той да ми е анестезиолог и в деня на операцията така и стана. За специфичните случаи, които споменаваш / секцио по спешност или раждане извън неговия график / най-добре ги обсъди с избрания от теб анестезиолог.

Относно това дали бащата може да чака пред операционната, мисля че не. Или си плащате и присъства в залата на самата операция или чака долу пред Родилното и когато родите му съобщават новината.

# 674
Не съм правила избор на анестезиолог, но винаги ми се е падал Кренчев. "Опитвала" съм всякакъв вид упойки - венозна /няколко пъти/, обща и спинална. Винаги съм ги понасяла много леко без никакви проблеми. За мен той е много добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт